nynna scrie:Adina ..ai reusit sa termini de citit!???
Am reusit dar asa mai pe fuga , ca intre timp trebuie sa ma ocup si de alte lucrari ! C'est la vie !
Te pup cu drag si iti doresc o zi plina de bucurie si prieteni adevarati !
nynna scrie:Adina ..ai reusit sa termini de citit!???
COSTINA scrie:Am multe de citit si eu..si..nu pot sta ca am de lucru la calculator..si ma ia valul cand intru pe Club:)
CLAUDIA scrie:HAI SA VA ZIC FAZA TARE...MI-AM LUAT TEMA ATAT DE IN SERIOS INCAT SI CU AI MEI IN CASA M-AM SURPRINS VB FARA ..ACELE DOUA CUVINTE..VEDETI CE CONSTIINCIOASA SUNT..
COSTINA scrie:Noroc ca primul mesaj de pe aceasta pagina era a lui Gabrielle si asa am aflat frumoasa veste a reusitei!!!
BRAVO, mamico! BRAVO, Danny!
Mult succes de acum incolo si sa fie o vacanta din plin!
am tot cautat pe net cum pot sa-i spun si prin imagine Bravo lui Danny si, iata ce am gasit:)
Gabi stieeeeeeee. Te pup si te imbratisez, draga mea
COSTINA scrie:Buna Bucurosi, surprize-surprize...uite si un lucru bun ca n-am mai plecat pe teren,azi! O vad si eu pe Adina de care imi e asa de dor >:D< :-*
Te pupic cu drag, cu mare drag, Adina :-* :-* :-* :-* :-*
COSTINA scrie:Nynnutza, ce spui de baiatul tau? Stiu ca erai ingrijorata, mai stii ceva de el?Am ajuns la pagina in care spuneai ca e la Sulina.
Te pupic si ma rog sa se intoarca cu bine acasa! Domnul va face sa fie bine!
Adina scrie:CLAUDIA scrie:SI ACUM IMI REVINE FRUMOASA SARCINA SA VA DAU O VESTE MINUNATA...DANY ,SCUMPUL FIU AL GABBRIELEI A LUAT EXAMENUL CU O NOTA FRUMISICA.8.03...FELICITARI DANY SI FELICITARI PARINTILOR TAI..
Chiar asteptam vesti bune ! V-am fost alaturi toti bucurosii , Gabrielle , si am simtit emotiile prin care ati trecut !
FELICITAAAAAAARI !!
CLAUDIA scrie:TRAG CU OCHILU CAT POT..PENTRU CA VINERI PLEC LA ARAD M-A GASIT CURATENIA ACUM,SPAL PERDELE ,DEZGHET FIGUDERUL..SI HOP SI SOCRELA MEA LA MINE SA MAI STAM LA O VB.NA ..MAI FA TREBA..NOROC CA L-A LUAT PE VALI LA EA CA SA MA DESFASOR IN VOIE SI EU CE FAC..IN LOC SA TREC LA TREABA AM INTRAT SA VB CU VOI..
COSTINA scrie:fetelor iesssssssssss..nu mai citesc..am spus eu ca ma ia valul..am mult de lucru..revin pe la 19
oare rezist pana atunci? :-/
va pup pe toti si va imbratisez cu drag >:D< :-*
Adina scrie:CLAUDIA scrie:HAI SA VA ZIC FAZA TARE...MI-AM LUAT TEMA ATAT DE IN SERIOS INCAT SI CU AI MEI IN CASA M-AM SURPRINS VB FARA ..ACELE DOUA CUVINTE..VEDETI CE CONSTIINCIOASA SUNT..
Mie , din necunostinta de cauza , se pare ca mi-au mai scapat , cel putin in primele mesaje pana m-am trezit si eu sa trag cu ochiu' la tema zilei ! Dar m-am conformat ulterior ! Asa ca ...fara pedepse de la zana![]()
![]()
Are dreptate zana ce elevi constiinciosi sunt bucurosii !
COSTINA scrie:Buna draga Nynnutza, chiar azi-dimineata am vb cu mamica de ingerase:) cu cumnata mea si fetele sunt bine, papa si dau din manutze:)
CLAUDIA scrie:MULTUMESC..SPOR AM ..CHEFUL IMI LIPSESTE..
COSTINA scrie:Buna draga Nynnutza, chiar azi-dimineata am vb cu mamica de ingerase:) cu cumnata mea si fetele sunt bine, papa si dau din manutze:)
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori