florina scrie:Gabi ma bucur asa de tare de reusita lui Dany , sa de-a Bunul sa intre la telecomunicatii asa cum doreste el.
nynna scrie:bucurie..ma retrag ca treb sa fug la treaba ....o sa revin spre seara!
cludia ai grija de vanataia de la buc.... sa aud ca esti bine!
Ofelia multumesc ptr urari!
Si pana revin o zi minunata tuturor!Pupici ptr fiecare!
nynna scrie:bucurie..ma retrag ca treb sa fug la treaba ....o sa revin spre seara!
cludia ai grija de vanataia de la buc.... sa aud ca esti bine!
Ofelia multumesc ptr urari!
Si pana revin o zi minunata tuturor!Pupici ptr fiecare!
CLAUDIA scrie:BUNA OFELIA..AM PUS GHEATA...DAR CINE MAI IMI TERMINA TREABA ACUM..EE BINE CA POT TASTA..
CLAUDIA scrie:BUNA OFELIA..AM PUS GHEATA...DAR CINE MAI IMI TERMINA TREABA ACUM..EE BINE CA POT TASTA..
nynna scrie: sunt un pik mai linistita ..am vb cu el la telefon ,i-am auzit galsul de care imi era dor si e la sulina si vine maine sau pomaine!
ofelia scrie:
am zarit pe-aici pe florina si gabrielle ....salut , bucuroaselor ......cum ati dormit asta noapte ....??
oooooff.....caldura mare ....mon, serrrr...... >:D< :-* :x
ofelia scrie:
am zarit pe-aici pe florina si gabrielle ....salut , bucuroaselor ......cum ati dormit asta noapte ....??
florina scrie:Ofelie tu ce facusi azi??? Buna!
florina scrie:ofelia scrie:
care cum am putut, eu bineeeeeeeeeeeeeee , tu????????
VAI DE MINE!!!!! CE VORBA-I ASTA???? :-/ofelia scrie:
buna ,crisstinica ,....cum ai ramas tu fara mijloc de transport ....!!!)
)
trebuie sa recunosc ca ai un sot grijuliu .....sa-ti faca revizia la ....,,mijloc,, .... :-* :)) :)) :))
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori