CLAUDIA scrie:DRAGILOR E GRAV MANA MA DOARE DIN CE IN CE MAI TARE....O TOT TIN CU COMPRESE DAR DEGEABA..
CLAUDIA scrie:DRAGILOR E GRAV MANA MA DOARE DIN CE IN CE MAI TARE....O TOT TIN CU COMPRESE DAR DEGEABA..
gabrielle scrie:]2 iuiuiuiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu avem iconite faine iuiuiuiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ]9
CLAUDIA scrie:PAI O SA MERG POATE SI IN SEARA ASTA DACA O TINE TOT ASA..
carmen scrie:Buna seara iubitilor. Vise, vise ca scapati voi de mine cu una cu doua ]4 . Ati uitat ca am nepoata cu calculator?
Gata. Tema s-a incheiat la ora 8. De ce? pentru ca am doar 5 minute la dispozitie sa scriu Sa vedem.
Costina - 9 greseli ore: 7.57, 1.57, 2.01, 2.07, 3.48, 5.47, 5.57 (2 intr-o postare), 6.56
Ofelia - 6 greseli ora: 9.05, 3.28, 3.38 (2 intr-o postare), 4.01, 6.30
Castigatoare cu coronita de spini, COSTINA.
Va doresc o noapte linistita. Va iubesc
gabrielle scrie:buna ofelia si eu ma uit dar in pauza mai trag un ochi acum ca sunt singurica acasa dar acum ies pupicii ]3
]3florina scrie:nynna scrie: sunt un pik mai linistita ..am vb cu el la telefon ,i-am auzit galsul de care imi era dor si e la sulina si vine maine sau pomaine!
ti`am spus mai Ninus ca asa se intapla , asculta tu la floricica ca stii ca are premonitii. Te pup si ma bucur ca totul e bine, draga mea mamica ingrijorata
florina scrie:Fetelor fug sa termin si baia ( de ieri sunt obsedata , am vazut o emisiune tv "curat, murdar" , o urmariti??) . Ne vorbim mai pe seara. Va pup!
cristina esti cam tacuta, sau ai plecat???
]3COSTINA scrie:Nynna, stiu ca azi au inceput emotiile pt tine. Uite asa e aici, la noi in familie, trec unele emotii, vin altele, ne incadram perfect in tabloul unei familii de bucurosi!
Mult succes Mirabelei!
Cum a fost azi, prima proba?
CLAUDIA scrie:COSTINA scrie:Felicitari Claudia pt nr de mesaje!!!
Am ramas fara o buc...
O sa ma tarasc si eu sa te ajung mai repede1
Pana atunci, ma straduiesc cam asa pe vremea asta
las' ca o sa ai timp sa ma ajungi ce eu plec vineri la arad si adio bucurosii penrtu vreo 2 sapatamani
CLAUDIA scrie:COSTINA scrie:da...cum te simti???Claudia, acum citesc din urma? cum e mana?
SUNT MAI BINE MA DOARE PUTIN DAR IMI TRECE..M-AM MUZAT TERIBIL DE FELUL IN CARE AM ATERIZAT CA O PLACINTA..ASA ZI FAINA AM AVUT... :)
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot], DotNetDotCom.org [Bot] şi 39 vizitatori