adi scrie:Buna ziua Bucurosilor.
Carmen mi-a ordonat sa va transmit:
"Nu ammmmmmmm neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet 48 de ore, nu va faceti visuri, ca nu scapati de mine! o sa va contorizez daurile si nu-urile!!! Eu am castigat prin neprezentare"
"Iar pentru cele 30.000 de mesaje, sincere felicitari si oftitca din partea mea"
Sulfina scrie:Buna seara bucurosi si bucuroase.
Vad ca Zina a inchis deja tema zilei. Imi facem probleme cum ma voi descurca. ]4 ]4 Deci am scapat.
adi scrie:COSTINA scrie:oare credeti caam pot abtine?????????
Adiiiiiiiiii, emoticoanele astea sunt super-super faine!!! ]8
]2 o sa mai pun!!!!
gabrielle scrie:CLAUDIA scrie:DRAGILOR E GRAV MANA MA DOARE DIN CE IN CE MAI TARE....O TOT TIN CU COMPRESE DAR DEGEABA..
mergi si fa ti o radiografie sury ca sa vezi ce e
nynna scrie:adi scrie:COSTINA scrie:oare credeti caam pot abtine?????????
]2 o sa mai pun!!!!
aparopo sefu vezi ca ai folosit cuvantul interzis ]11 ]11 ]11
Sulfina scrie:Am fost ca in fiecare zi la servici, la piata, apoi ofuga la coafor, apoi o fuga la parinti, apoi si o fuga la socri si uite asa la ora 9 m-am adunat si eu pe acasa. Acum ma apuc de invatat si de scris ca am de predat un proiect miercuri .Deci va fi ultimul examen pe acest an........am obosit.... ]10
]5Sulfina scrie:Nynna sunt alatuir de tine si de fata ta. Va tin pumnii si eu si fiica mea.La anul va fi rindul nostru.Sa aveti putere.... ]5
ofelia scrie:nynna scrie:adi scrie:COSTINA scrie:oare credeti caam pot abtine?????????
]2 o sa mai pun!!!!
aparopo sefu vezi ca ai folosit cuvantul interzis ]11 ]11 ]11
...... ]8 .......buna , ninnutza .....adita nu a facut nici o greseala .... ]11 ....
restrictia a fost ridicata ..... ]1
Sulfina scrie:Multumesc ptr. incurajari. Asa e mai e putin... si dupa aceea sa te ti petreceri........ ]9
COSTINA scrie:Buna Bucurosi, sunt venita dupa..o cinste:) fratele meu a terminat, a luat azi licenta..de inginer..ma laud un pic si eu.
Am avut atatea emotii pe care le-am tinut in suflet si am bucur caaa fost bine!
]9 m-am bucurat si cu o bere, da?
COSTINA scrie:maine am tema, dar..tema de tema..pt bucurosi de bucurosi! La 19.30 o sa aveti cu totii descrieri glumete ]4
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 35 vizitatori