nynna scrie:florina scrie:UNDE ZICEAI CA MAI ESTI DIMINEATA ROMY???? SA STII CA MICUL DEJUN AL ZANEI E LA FEL DE BUN , TE TREZESTE MAMA MAMA]11 ]
11 ]11 ]11
Vesti bune ..foarte bune am venit :buna la totii bucurosii! ]5 ]5 ]5
Mira a luat 10 ,l
Lucian a venit acasa! ]8 ]8 ]8 ]5 ]5 ]5 ]5
Romy ne-ai lipsit enormm.. te pupik cu drag!
nynna scrie:Noapte buna dragii mei bucurosi!
La totii Bucurosii cat un pupik ... ]5 ]5 ]5 vcu parere de rau ..ma retrag deoarece ma simt rau ..de la atata caldura ..am avut de lucru la servisi ..emotiile stresul..s-au adunat ...si ma simt terminata...va spun somnik pufos ..aveti grija de voi !Va iubesc si va multumesc ptr tot! ]5 ]5 ]5
nynna scrie:Noapte buna dragii mei bucurosi!
La totii Bucurosii cat un pupik ... ]5 ]5 ]5 vcu parere de rau ..ma retrag deoarece ma simt rau ..de la atata caldura ..am avut de lucru la servisi ..emotiile stresul..s-au adunat ...si ma simt terminata...va spun somnik pufos ..aveti grija de voi !Va iubesc si va multumesc ptr tot! ]5 ]5 ]5
CLAUDIA scrie:FETELOR LA PLOIESTI E O FURTUNA DE NE IA PE SUS..MAI STAU SI EU CAT MA AM NET..CA CINE STIE...
nynna scrie:o noapte minunata si maine o zi deosebita cu multe implini ..va sarut cu mare drag! ]5 ]5
florina scrie:Si aici bate dar nu asa rau. Sa speram ca va fi bine.
Hai ca fug si eu la somn ca maine iar la munca si am zi lunga panala 19.00
Noapte buna iubito si inca o data LA MULTI ANI!
COSTINA scrie:Gabi sa aveti grija..in bucuresti am vazut la tv ca e teroareeeeeeee
Si la Ploiesti, draga Claudia!
Va pup si sa aveti grija
gabrielle scrie: ]5 ]5 ]5
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Google [Bot] şi 35 vizitatori