am ajuns sa o vad si pe asta..eu sa scriu primul mesaj al zilei ]11 ..inteleg ca e mare lucru sa fiu treaza la 8 in zi de vacanta, dar azi e zi mare...sau nu, nu stiu, o sa vad...imi cam tremura genunchii, mai ales ca e si carosabilul umed [observati ca deja limbajul mi l'am insusit ]5 ] pt ca da lumee plouaaa...chiar ploua...nu a mai dat o ploaie pe aici de luni..la modul cel mai serios posibil..e tragic...[de tunete, fulgere nu ma intrebati pt ca nu ma trezesc pe mine niste tunete ]2 ]
am inceput sa vorbesc cu chip ca poate uitati de cafeluta..dar cum se poate? nu, nu se poate..dar ce responsabilitate [deja simt ca intru in lumea adultilor responsabilitati, responsabilitati, responsabilitati...]..si nici ibricelul nu-l gasesc..stiu..metoda Adinei, apelez la o cafeluta savurata cu vreo 400 pagini in urma
carmen scrie: 
este pregatit iar borcanasele, parca s-au inmultit. Ia sa vedem ce a aparut in plus. Aha, vis implinit. Il rastorn in ibricel si mai adaug fericire, bucuria de a fi impreuna, emotii cu lacrimile lor cu tot, zambete si multa, multa iubire. Am sa mai pun un stgrop de neliniste si unul de tristete pe care le acopar cu intelegere, cu deschidere sufleteasca, destainuire, merge si un pic mangaiere si alinare, un strop de tandrete, de sfaturi bune, de dorinta de a fi acolo, langa sufletul ranit cu multa prietenie, daruire si cu dorinta de alinare. Indulcitorul de astazi este SPERANTA.

Va doresc o zi, in care sa va aplecati cu dragoste si intelegere asupra celor care au nevoie de voi pentru a le reda speranta unui viitor mai bun.
nu va fie cu supare, cafea va fac...cand mai prind eu 'locul liber' pt primul post..si la felul in care dorm dimineata, nu prea curand ]11 ..si dupa ce fac 18 ani...doar sa fac fata responsabilitatii ]1