steff scrie:partea buna e ca imi place...si cum prezenta in clubul crisstinicai presupune desigur existenta permisului, abia astept sa devin membra
CLAUDIA scrie:SARU'MANA ZANA..LASA CITITUL NU CRED CA VREI SA VEZI GRESELILE NOASTE... ]8
carmen scrie: Buna seara bucrosii mei dragi . Mai am cateva pagini si vin la ne povestim.
carmen scrie:Mult ati mai scris. Nu va mirati dar, astazi incerc sa-mi fac temele restante. Deci de la mine citire, AZI IMI FAC TEMA CU DA SI NU SI ALFABETUL.
Nu va speriati, numai eu
florina scrie:CLAUDIA scrie:TUSHI MULTUMESC CA TI-AI FACUT GRIJI PT. NOI..DUPA CUM AI CITIT NU AM AVUT CURENT PANA AZI LA 12..TE PUPIC DULCE DULCE..
AM CITIT IUBIRE, DAR MA BUCUR CA TOTUL E BINE. SA-L PUPI PE BOSS SI DIN PARTEA NOASTRA ]5 (are de stat ceva timp la pupat dar.... parca ii si vad fata ]11 ]11 ]11 ]11 )
steff scrie:zana, zana ]8 ...mi'am facut temele..iar dupa o reteta proprie a iesit o tocanita ]11 ..doar sa ma asigur ca ma stergi de pe lista restantierilor ]4
florina scrie:[
NEEEEEEEE n`am scris mult :p am scris bine ]11 ]11 ]11 Hai ca nu gasesti greseli SIC, SIC ]4 ]4 ]4 ]4
carmen scrie:Oooooooooooooooooo surioara. Te iubesc, ti-am zis azi?
Greselile spui ca le-ati evitat? Dar dupa ora 10 pm ce s-a scris?
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori