de ofelia » Joi Iun 28, 2007 10:02 am
si pentru ca sunt o eleva constiincioasa ....sa -mi fac TEMA .....
aveam vre-o 5-6 anisori.....mama avea un frate ,TITI , pe care eu il iubeam la nebunie .....intr-o sambata spre seara , fratele mamei care era militar , a venit intr-o permisie ,si pt ca era dornic de distractii ( stiti si voi cum e sa scapi de la cazarma ....)a venit la noi pt ca in sat era ...BAL ...
s-a gatit TITI de bal si....pleaca....MAMA si TATA neavand de lucru imi zice ...:-mai , ofelia , cum il lasi tu pe TITI sa plece singur la BAL fara tine ...ia sa te duci dupa el .....stau eu ce stau ...ma gandesc ...si ...nici una nici doua ...ma imbrac gros , ca era iarna si nametii erau mai inalti decat mine ,ma incalt cu ghetutele si plec ...am luat-o eu usurel pe langa gard, pe poteca facuta de alti trecatori....., era noapte si ningea cu fulgi mari si pufosi ...iar eu , o mogaldeata de copil ,fara minte , ma duceam la BAL ....
in urma mea , TATA imbracat cu o suba imblanita , intoarsa pe dos ....pe o alta poteca ...ma intrece ...si imi apare in fata asezat in 4 labe..mormaind ca un urs...mor, mor , mor .....eu am inlemnit de frica .....nu stiu de unde am avut taria sa ma intorc si .....unde am rupto la fuga de ziceai iepurasului .....PUTUROSULEEEEEE.... ]11 ]11 ]6 ]6 ]11 ]11 ....AM AJUNS ACASA , TIPAND .....vine ursul . .... vine ursul .... si de frica m-am bagat imbracata in pat .......bineinteles ca ai mei s-au distrat copios iar eu ,copila fiind , n-am mai zis ca plec singura , noaptea , de-acasa .....
V-A PLACUT POVESTEA MEA DIN COPILARIE ...?
SI MAI AM MULTE INTAMPLARI PE CARE O SA LE PUN INTR-O CARTE CAND VOI IESI LA PENSIE .....ION CREANGA A FOST MIC PUISOR PE LANGA POZNELE PE CARE LE-AM FACUT CAND ERAM MICA ....
Ultima oară modificat de ofelia pe Joi Iun 28, 2007 7:33 pm, modificat 1 dată în total.

SA VA FIE VIATA CA UN CANTEC DE VALOARE , CA O FLOARE CU NUME DE TEO !