florina scrie:Buna Ninus! $-5 Buna Ofelia! $-5
buna draga mea... ]8 ]8 ]8 $-11 $-11 $-11 te sarut cu drag!
]8 ]8ofelia scrie: ]8 bine ai venit , ninnutza .....cum ti-a mers astazi la munca ....? $-6
carmen scrie:Buna cuculeana. Ce faci surioara?
$-11 $-11COSTINA scrie:Felicitari, Nynnuca pt a doua reusita a Mirabelei. Numai 10 o sa fie! Sunt sigura!!!
Mult, mult succes in continuare!
Gandul mi-e alaturi de voi!
steff scrie:apropo te tema $-9 oare pot sa mituiesc profesoara..nu de alta dar cred ca ma specializez in tocanite ]2 incepe sa'mi placa
pup la rand pe fiecarein retragere ]8 ..dar in special pe claudia pt a fi ingaduitoare cu lipsa [temporara ]4 ] a temei si pt a-l putea tine pe obraz pana se intoarce
vise frumose sa aveti ]3
nynna scrie:Zana buna ..vad ca aici s-a intregit neamul..mi-ar place sa am si eu un satatut .! in neamul acesta mare al bucurosilor!
nynna scrie:$-8 $-6 nu-i bai.zana. important ca fac parte din acesta frumoasa famlie ...unde ma simt ca la mine acsa!si ptr asta va multmesc! $-6 $-8 $-6 $-6 $-6 $-7 $-7 $-7 $-7
CLAUDIA scrie:SE VEDE TREABA CA NU SUNT O ''TOVARASA''PREA EXIGENTA ...MA FAC ELEVII CUM VOR EI....
florina scrie:nynna scrie:$-8 $-6 nu-i bai.zana. important ca fac parte din acesta frumoasa famlie ...unde ma simt ca la mine acsa!si ptr asta va multmesc! $-6 $-8 $-6 $-6 $-6 $-7 $-7 $-7 $-7
zi drept , ce fel de "neamuri " suntem???? ]6 ]6 ]6 ]6 ]6
CLAUDIA scrie:SE VEDE TREABA CA NU SUNT O ''TOVARASA''PREA EXIGENTA ...MA FAC ELEVII CUM VOR EI....
nynna scrie:]
fllorina draga ....nu are importanta rangul ..ci ca suntem bucurosii clubului! $-11 $-11
nynna scrie:CLAUDIA scrie:SE VEDE TREABA CA NU SUNT O ''TOVARASA''PREA EXIGENTA ...MA FAC ELEVII CUM VOR EI....
Claudia ...eu ..nu mi-am facut tema...am fost plecata ..si nu am avut acces la calculator ..!Ma ierti??/ $-6
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori