COSTINA scrie:CLAUDIA, UITE INCA O DOVADA CA NU VEI FI UITATA, NICI SA NU AI ASTFEL DE GANDURI!
AM PUS AICI FLOAREA DE-NU-MA-UITA SI INIMA NOASTRA CARE VOR FI MEREU ACOLO UNDE ESTI SI TU!!!
carmen scrie:29 iunie 2007 Tema lui claudia mi-a dat o idee. Ce-ar fi sa ne gandim si sa si postam
'Ce nu-ti place din punct de vedere fizic la tine si ai vrea sa schimbi'
Toata lumea, innarmata cu venin sa-si maltrateze defectele
CLAUDIA scrie:DOAMNE..CE FAC MAI AM 10 MIN SI TRE SA PLEC SI NU AM REZISTAT SA NU MAI INTRU SA VA SPUN INCA ODATA CAT IMI SUNTETI DE DRAGI CU TOTI...VA IUBESC SI SA NU MA UITATI.. $-7 $-7 $-8 $-8
nynna scrie:]8 ]8 Sunt in emotii ..!
Mira are proba scrisa la Romana!Lucian daca a fost plecat in voiaj acum are examenele ptr sesiune!Si ..uite asa ..o tin numai emotii! $-8 $-8 $-8
ofelia scrie:
]8 buna , gabrielle, nu fii rea , draguta .....astazi trebuie sa dai cu bata-n
tine ..... ]11 ]11 ]11
ca faci iubire .....?saptamana viitoare o sa vin la bucuresti .... $-4 $-8 $-6
gabrielle scrie:ofelia scrie:
]8 buna , gabrielle, nu fii rea , draguta .....astazi trebuie sa dai cu bata-n
tine ..... ]11 ]11 ]11
ca faci iubire .....?saptamana viitoare o sa vin la bucuresti .... $-4 $-8 $-6
pai am dat definitiv cu bata ]11 ]11
sunt acasa luni merg la scoala in rest sunt libera $-4
COSTINA scrie:Si eu ajung in Bucuresti maine..azi vine mama la noi ca maine avem o nunta acolo...
gabrielle scrie:buna ziua bucurosilor ]8
azi sunt rea si nu imi fac tema pentru ca la mine nu imi place nimic asa ca zana te rog frumos transformama ]5
Romy scrie:Apropo de povestea cu discoteca
Cind am venit in tara adica in Israel ave-am un unchi care la rindul lui avea un fiu de aceiasi virsta cu mine . Unchiul fiind fratele mamei mele Fiul lui avea atelier de vopsitorie si reparat masini dupa accidente Am crezut ca voi intra sa lucraz la el , nu ca lucrator ( caci toti lucratori erau arabi din teritorii) ci ca varul cel bun al patronului ( deci cu o treapta mai sus orcum) Insa sa intimplat ca "fosta" mea nevasta sa nu se inteleaga cu tantea mea (fiind taaaare zgircita "tantea" ) asa ca nu am mai intrat ca ajutor de bagator de seama la atelierul lui varu-meo si am inuceput sa car fel de fel de lucruri electrice pe la adrese de clienti ai unui magazin , de la care nu mi-a iesit pina acum nici vila si nici bani "de buzunar" ci numai un spate rupt si ...... ! Poate daca as fi "calcat " peste cuvintul "doamnei" si as fi intrat la atelier ( care e in cealalta parte a tari ) ar fi fost altfel ! Mai bine sa....nu ! Orcum startul l-am pierdut ! Dupa mai multi ani varul a murit de atac de cord (saracul) Poate as fi ramas eu proprietarul atelierului sau macar director ! Dar asa am ramas tehnician de masini de spalat rufe si vase (la semafor ) nu-i rau nici bine Dar orcum startul l-am pierdut asa ca alerg de pomana!
carmen scrie:adiem scrie:Am citit si un eseu -aici pe forum scris de Carmen si a reusit sa ma impresioneze teribil!
Eseu? O, nu. Erau ganduri scrise intr-un anumit context.
carmen scrie:adiem scrie: scrieti-mi pe adresa de mai sus ca sa am adresele voastre unde sa va trimit poze ...
eu v-am vazut pe voi si vreau sa ma vedeti si voi pe mine ...
Si noi vrem sa te vedem marie dar de ce varianta asta? Cand esti pregatita sa ni te arati, innarmeazate cu rabdare si bucura-ne ochi cu chipul tau. $-6
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori