domn' doctor. Pune si tu o placuta pe unde este apa, in genul
Dupa cum vad trebuie sa invat sa
. Asta este bun pentru slabit?carmen scrie: Multe ar trebui sa combin in cafeluta de astazi si chiar va rog pe voi sa completati cu ce va doriti.

Astazi am sa incerc sa cladesc o cafeluta. Sa vedem daca o sa iasa la fel de aromata si gustoasa. Stati intai sa iau
. Asa. Am s-o cladesc pe credinta si prietenie, apoi IUBIRE, un rand de intelegere, peste punem IUBIRE, alt rand de bunavointa si intelegere acoperite tot de IUBIRE, inca un rand de ingaduinta, rabdare si bunatate amestecate cu IUBIRE, un strat mai gros de daruire si fidelitate combinate cu IUBIRE, acum cred c-ar fi bine sa pun mai multe straturi de sinceritate, ambitie, vise, uitare, amintiri, comunicare si pentru a le uni intre ele am sa pun tot IUBIRE. Eu zic ca este liantul cel mai bun si nu voi amesteca ca sa patrunda incet pana la fundatie.

. Iata ceva cald si bun pentru inceputul de zi
cu
si binenteles o
nu disperati, va las si

Ce "baltica " de cafea ...pot sa-i beau si fundatia?

Nici nu stii sa faci asa
Ca zinele nu merg la gradinita de zine
ca sa invete sa faca !

Mersi ! La fel !

DRAGI PRIETENI ! Ce mult mi-ati lipsit....
... Am revenit si eu dupa o prea lunga absenta, insa ,chiar daca nu am fost prezenta aici , v-am purtat tot timpul in gandurile mele !
...pana v-am citit, ca tare dor mi-a fost de voi si am vrut sa ma pun la curent cu ce ati mai facut !

steff scrie:da asta cu mutatul oraselor n-ar fi o idee rea :-11 ..sa ajung direct din copou in studio :-10
:-18
off..cine va poate ceda?
sa vad ce se poate face :-17 :-10
.

Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 42 vizitatori