ofelia scrie:
$-20 of, foaie verde de cicoare , dorule , $-8
of, de-ai fii luna vorbitoare , dorule $-8
, eu luna te-as intreba , dorule , $-8
n-ai vazut-o pe CLAUDIA dorule $-8
spune dorule nebun $-8
despre ADINA ,spune-acum $-8
pe ce parte s-o culca $-8
si ce gura-o saruta .... $-8 $-5
$-8 $-5 $-8 $-4 $-8 $-6 $-8 $-4 $-8 $-5 $-8
CLAUDIA scrie:ADIIII CRED CA TREBUIE SA MA ASTEPTI PE CENTURA LA INTRARE IN ARAD LA CATE MI-AU PUS IN BAGAJ BUCUROSII..NU M-AU MAI LASAT SA URC IN TREN..HAI CA SUNT SI ALE TALE NU SUNT TOATE ALE MELE..
gabrielle scrie:ce faina melodie ofelia $-4
adiem scrie:va pup si eu de noapte buna ca de la ora 21 sunt la munca pe calcu si pana dimineata sper sa termin...liliac dar nu pe forum....acum am facut o pauza, am citit ce faceti, ma duc sa beau niste apa si ...mai lucrez pana ma ia somnul...uneori e musai ,n-am ce face !
asadar profit de ragaz si ...va pup pe frunte si va zic week-end placut...ca al meu se pare ca va fi cu treaba daca nu dau bataie acum .... $-7 ptr toti !
adiem scrie:va pup si eu de noapte buna ca de la ora 21 sunt la munca pe calcu si pana dimineata sper sa termin...liliac dar nu pe forum....acum am facut o pauza, am citit ce faceti, ma duc sa beau niste apa si ...mai lucrez pana ma ia somnul...uneori e musai ,n-am ce face !
asadar profit de ragaz si ...va pup pe frunte si va zic week-end placut...ca al meu se pare ca va fi cu treaba daca nu dau bataie acum .... ptr toti !
gabrielle scrie:va pup si eu si va zic noapte buna si somnic pufos $-4 ]3 dar ma doare rau capu asa ca puneti paznicu si inchuiati voi vorbim maine seara ]3 $-4 $-4 ]3 ]3 $-8 $-8 $-8
gabrielle scrie:va pup si eu si va zic noapte buna si somnic pufos $-4 ]3 dar ma doare rau capu asa ca puneti paznicu si inchuiati voi vorbim maine seara ]3 $-4 $-4 ]3 ]3 $-8 $-8 $-8
ofelia scrie:
dragele mele , ma retrag .....va doresc o noapte buna , sa aveti un somn linistit $-5 $-8 $-5 si nu uitati ca va iubesc .... $-8 $-5 $-8 $-5 $-6
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 31 vizitatori