adiem scrie:hei bucurosi...ia va rog rumos...alinierea!
Ca v-ati culcat o data cu gainile ...ce parca am rabdat azi -noapte...am mai intrat o data si nu mai era nimeni pe-aci !
adiem scrie:Haideti...paturica pe jos in sufragerie si incepem..1-2... 1-2...jos- sus,....jos sus , picioarele la 45 de grade in aer...1 coborarea....2 ....
CLAUDIA scrie:SALUTARE BUCUROSII MEI DRAGI AM INTRAT SA VA SALUT SI SA VA SPUN CA AM AJUNS CU BINE...PUPICI DULCI LA TOTI MI-E DOR DE VOI.. $-8 $-7
Romy scrie:Buna "pupacioaselor"!
Afacerista mi-a plecat la o intrunire de a forumurilor iei (azi e liber ca-i un fel de dumineca sau v-am mai spus O fi ....intineritul !
Am fost orcum destul de "ocupat " azi ( [img]] )
ofelia scrie: buna seara , zana mea .....azi am facut o boroboata .....
carmen scrie:ofelia scrie: buna seara , zana mea .....azi am facut o boroboata .....
Buna ofelia. Draga de tine, bine ca a trecut
La lucru a fost ca la nebuni dar incep sa ma obisnuiesc cu raul. Mai am o saptamana si merg in concediu. Numar deja zilele
ofelia scrie:[
ma bucur pt tine ca pleci in concediu... si sigur te duci la ...sorella ..
carmen scrie:Eu inca mai sper ca nu o sa fie doar atat. Luni fac cerere si vad cat imi da acum. De luat il iau tot dat nu acum. E cum nu se poate mai rau pe felii. Asta e. ies la pensie ]11 si gata
carmen scrie:Buna ninuca. Au plecat copii in oras? $-7
nynna scrie: ascult muzica house si desenez..refac o alta tema ..sper sa iasa mai bine!
Te pup! $-7
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], DotNetDotCom.org [Bot] şi 39 vizitatori