gabrielle scrie:v am citit vad ca ati pus paznicu asa ca va pupicesc mult ,mult de tot noapte buna si somnic pufos si o duminica cat mai placuta ]3 $-4 $-8 $-7 $-7 $-7
ofelia scrie: ]8 ]8 ]8
HEEEEEI ....FETELORRRRRR.......AM 3000 DE MESAJE POSTATE ....!!!!!
VAAAAI , CE BUCURIE PE CAPUL MEU .......!!!!!!!! ]2 UITE CUM DANSEZ DE FERICIRE .... ]2 $-8
ofelia scrie: BUNA DIMINEATA , BUCUROSILOR ......SA AVETI O ZI FRUMOASA CA SI SUFLETELE VOASTRE ..
$-7 $-7 $-7 $-6carmen scrie:Dragilor m-am intors din drum sa va dau vestea cea mare. Florina a luat ... stati asa, sa va spun asa cum mi-a zis ea. " ei, am luat un 1 si un 0". Bravo surioara. Acum te asteapta o bine meritata vacanta alaturi de .... mine ]11 Te iubesc surioara mea desteapta. $-8 $-8 $-8
carmen scrie:Dragilor m-am intors din drum sa va dau vestea cea mare. Florina a luat ... stati asa, sa va spun asa cum mi-a zis ea. " ei, am luat un 1 si un 0". Bravo surioara. Acum te asteapta o bine meritata vacanta alaturi de .... mine ]11 Te iubesc surioara mea desteapta. $-8 $-8 $-8
ofelia scrie: ]8 buna seara , bucurosilor ......in seara aceasta , peste 15 min . o sa traiesc alte momente de emotie.....se va anunta clasamentul in topul interpretilor de muzica populara si numele celor care au votat .....va las acum si ma intorc dupa orele 21 ....... $-16 $-8
carmen scrie:Buna seara iubitilor. Ce credeti voi ca fac? Ascult topul melodiilor populare. Ofelia? Cucul nostru este grozav, este pe locul 5. Felicitari cucule pasare mandra. $-8
carmen scrie:Buna seara iubitilor. Ce credeti voi ca fac? Ascult topul melodiilor populare. Ofelia? Cucul nostru este grozav, este pe locul 5. Felicitari cucule pasare mandra. $-8
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori