nynna scrie:]8 ]8 Bucurosilor ..o caruta cu pupikuri ptr fiecare din partea Claudiei!II e tare dor de voi si se gandeste mereu cu drag! $-7 $-7 $-7 $-7 $-7 $-6 $-6 $-6 $-5 $-5 $-5 $-5
Unde e claudia ca eu nu sunt la curent?
nynna scrie:]8 ]8 Bucurosilor ..o caruta cu pupikuri ptr fiecare din partea Claudiei!II e tare dor de voi si se gandeste mereu cu drag! $-7 $-7 $-7 $-7 $-7 $-6 $-6 $-6 $-5 $-5 $-5 $-5
nynna scrie:]8 ]8 Ofelia ..feliciatarii si ..noi bucurosii am votat cu drag ..ptr ca suntem BUCUROSI si ptr ca suntem mandi ca vem o Cuculeana mandra! $-16 $-16 $-16
Jokep scrie:nynna scrie:]8 ]8 Bucurosilor ..o caruta cu pupikuri ptr fiecare din partea Claudiei!II e tare dor de voi si se gandeste mereu cu drag! $-7 $-7 $-7 $-7 $-7 $-6 $-6 $-6 $-5 $-5 $-5 $-5
Unde e claudia ca eu nu sunt la curent?
nynna scrie:Florina inca odata felicitari ptr nota cat si pentru oficializarea primeicununii!Te-am iertat !Dar ptr asta trebuie sa ma saruti in fiecare seara! $-7 $-11
Jokep scrie:Noapte buna ofelia poate ne vedem si maine daca apar ]8 Sa ne scrii! $-20
nynna scrie:]8 ]8 somnik pufos Ofelia ..cu drag te vom sustine si saptamana viitoare!
gabrielle scrie:noapte buna si somnic pufos ofelia $-5 $-8 $-5 $-8 $-5 $-8 ]3
florina scrie:ofelia scrie: ]8 GABRIELLE , FLORINA , NINNUTZA , JOKEP ... $-5 $-5 $-5 PUPICI SI NOAPTE BUNA VA DORESC DIN INIMA .... $-8
Noapte buna VIP-a noastra draga $-9 $-9 $-9
nynna scrie:Gabrielle ..maine te duci sa va inscrieti sau aflatii rezultatele repartitiei calculatorului??
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori