steff scrie:buna Adina....
eu nu cred ca pot sta prea mult...dar suficient cat sa va salut :-17
observ ca am crescut brusc si am devenit si 'veterani' :-5
malimai scrie:Buna,fetelor.Am avut ceva de citit! Ma bucur,Adina ca ai revenit printre noi.Ai terminat cu examenele,sau mai ai?
steff scrie:si mie imi pare bine ca ne-am intalnit [profit de ocazie sa te felicit pt rezultatele la examene, am fost tinuti la curent :-11 ]
in alta ordine de idei,eu cedez si ma duc sa dorm cateva ore....fac lucrul asta extrem de rar,dar astazi chiar nu as mai rezista
v'am pupat
malimai scrie:Felicitari Adina pt reusite.Pt tine a fost o sesiune mai incarcata pt ca ai avut examenele unul dupa altul.Eu mai am 3 ex de dat,la fel si Florina(cred).Te pup Adina si astept sa te mai citesc.
steff scrie:nu, nu lucrez inca...angajarea o aman pana dupa terminarea liceului
si apropo de intrebarea amaliei, in linii ff mari, programul meu se rezuma la scoala+sport [2 antrenamente tenis pe sapt+ ocazional volei]+diverse cursuri care imi mananca timpul :-17
asta e partea 'planificata'..si obositoare :-11
Adina scrie:Buna, Adi !
Ma bucur sa ne reintalnim, dupa atata timp... Dupa cum spuneam mai sus, tare mult mi-ati lipsit ! :-40
Nu ai cum sa ne dezamagesti. Ne bucuram pentru fiecare examen pe care il luati si, sigur ca ne si intristam alaturi de voi pentru cele picate. Dar, cum foarte bine spuiAdina scrie:Sper ca nu am dezamagit, dar efortul a fost uneori la limita imposibilului!
Adina scrie:Asta este, poate am pierdut o batalie, dar ma antrenez sa castig un razboi... :-1
steff scrie: programul meu se rezuma la scoala+sport [2 antrenamente tenis pe sapt+ ocazional volei]+diverse cursuri care imi mananca timpul :-17
asta e partea 'planificata'..si obositoare :-11
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori