gabrielle scrie:nynna scrie:Gabrielle ..maine te duci sa va inscrieti sau aflatii rezultatele repartitiei calculatorului??
ducem fisele ca sa le bage ei in calculator
Jokep scrie:IUIUIUUU,cred ca m-am molipsit, maine la munca cu voi ca s-a terminat wekendul
florina scrie:Jokep scrie:IUIUIUUU,cred ca m-am molipsit, maine la munca cu voi ca s-a terminat wekendul
te bucuri???? cred ca noi o sa chiuim asa maine uuuuuuuuuuuuuuuuiiiiiiiiiiiii, uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuui ]11 ]11 ]11 ]11
florina scrie:gabrielle scrie:
gabi cat a iesit media finala lui dany??? oricum ai sa vezi ca intra acolo , sunt sigura $-8 $-8 $-8
Jokep scrie:florina scrie:tu la ce liceu esti jokep??? Cu cazarea mai negociem daca ne urezi in fiecare seara servici usor si te gandesti la noi toata ziua cat suntem la munca ]6 ]6 ]6 ]6 ]6 ]6 ]6 ]6
Media
florina scrie:gabrielle scrie:
gabi cat a iesit media finala lui dany??? oricum ai sa vezi ca intra acolo , sunt sigura $-8 $-8 $-8
nynna scrie:Jokep scrie:florina scrie:tu la ce liceu esti jokep??? Cu cazarea mai negociem daca ne urezi in fiecare seara servici usor si te gandesti la noi toata ziua cat suntem la munca ]6 ]6 ]6 ]6 ]6 ]6 ]6 ]6
Media
Woow super ..in ce an?
gabrielle scrie:florina scrie:gabrielle scrie:
da asa e
8 48 e media finala
Jokep scrie:florina scrie:gabrielle scrie:
Unde acolo ca sunt curioasa?Nu stiu ce e cu mine,a dat curiozitatea dintr-o peste mine.
florina scrie:Bucuroase veniti la luna????
Pupici Adina! $-5, pupici Clau! $-5 , va iubim si suntem alaturi de voi intotdeauna $-8 $-8 $-8 $-8
Jokep scrie:nynna scrie:Jokep scrie:florina scrie:tu la ce liceu esti jokep??? Cu cazarea mai negociem daca ne urezi in fiecare seara servici usor si te gandesti la noi toata ziua cat suntem la munca ]6 ]6 ]6 ]6 ]6 ]6 ]6 ]6
Media
Woow super ..in ce an?
am trecut a 11
Se numeste colegiu dar e liceu
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori