CLAUDIA scrie:NU MAI AM TIMP SA STAU CU VOI ..MERG LA O INTALNIRE CU O FOSTA COLEGA DE SCOALA PE CARE NU AM VAZUT-O DE VREO 13 ANI..AM EMOTII .VA IMBRATISEZ CU MARE DRAG PE TOTI SI VA DUC DORUL CU MINE PESTE TOT PE UNDE MERG.. $-8
gabrielle scrie:buna ziua bucurosii mei ]8 $-9 $-4
ofelia scrie:gabrielle scrie:buna ziua bucurosii mei ]8 $-9 $-4
]8 buna sa-ti fie inima ... $-8 ia spune ce ai facut astazi ...te-ai descurcat la scoala ....cum a fost ....hai povesteste .... $-5 $-8 $-5
nynna scrie:]8 ]8 buna Gabrielle ,buna ofelia! ]8 ]8
Sunt libera ..dar am defacut treaba piata si alea alea...stii tu cum e...!Tu ce mai faci?
Gabi??
Va pup dulce $-7 $-6
nynna scrie:]8 Vb cu voi printre picaturi..dupa cumam acces la cal.! $-7
gabrielle scrie:ofelia scrie:gabrielle scrie:buna ziua bucurosii mei ]8 $-9 $-4
]8 buna sa-ti fie inima ... $-8 ia spune ce ai facut astazi ...te-ai descurcat la scoala ....cum a fost ....hai povesteste .... $-5 $-8 $-5
nu am mers inca la 18 merge sotu cu el ca asa vrea dani
nynna scrie:$-7 $-7 multa bafta si .. mergeti incrzatori .ca totul va fi OK $-7 $-6
ofelia scrie:gabrielle scrie:ofelia scrie:gabrielle scrie:buna ziua bucurosii mei ]8 $-9 $-4
nu am mers inca la 18 merge sotu cu el ca asa vrea dani
UITE CUM TE SCAPA DE DRUMURI ...CE BAIAT CUMSECADE AI .... $-8 $-5 $-5 $-8
MAINE VIN IN BUCURESTI , AM SEDINTA LA SEDIU PE LA ORA 10 ... $-6
ofelia scrie:
GABRIELLE . VB LA TELEFON ....DACA AM TIMP O SA VIN CU TROLEUL 62 NUMAI SA-MI SPUI LA CE STATIE SA COBOR. $-5
gabrielle scrie:ofelia scrie:
GABRIELLE . VB LA TELEFON ....DACA AM TIMP O SA VIN CU TROLEUL 62 NUMAI SA-MI SPUI LA CE STATIE SA COBOR. $-5
pai eu stau la valea lunga dar unde iti e tie mai usor $-4 $-8 $-6
gabrielle scrie:pai ca sa gasim o terasa zic ca la veteranilor
ca e o piata acolo
ce zici?
gabrielle scrie:ok ofelia atunci o sa astept telefonul tau pupiciii multiiii $-6 $-7 $-6 $-7
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 34 vizitatori