florina scrie:
Buna seara! ]8 ]8 ]8 ]8 merg sa va citesc si vin repede ]5
COSTINA scrie:
Ofelia, felicitari pt top! Adica..s-au auzit toate numele mele si familiei la radio???Aia de Buzea??si Nicola??
COSTINA scrie:Inca sunt bezmetica de somn...va urez o saptamana minunata si va imbratisez pe toti!
gabrielle scrie:revin mai tarziu sau maine ca vor copii va pupic noapte buna si somnic pufos ]3 $-4 $-5 $-9 ]3 $-7 $-6
COSTINA scrie:Zana, dar pt tine care e ziua perfecta?Cum e ea? E adevarat ce ai scris ca asa, prin tema zilei, ne vom cunoaste mai bine. Hai sa ne cunoastem, asadar!
COSTINA scrie: Sa fie ceea ce ai scris la cafelutza? Zana: Visez sa ne intalnim cu totii mai mult de o zi! E un vis pe care cu totii ni-l dorim!
florina scrie: Te sarut cu drag $-5 surioara si nu prea imi place stropul ala de asteptare ]4 dar e foarte buna .
gabrielle scrie:buna seara bucurosilor ]8 a mers Geo al meu cu Dani la scoala si a depus foaia,a trebuit sa mai scrie licee pana la 150, acum miercuri merge din nou, ca sa vada daca e ok si nu sa facut greseli si pe urma asteptam cat nu stim $-7 $-6 cam asta sa intamplat azi $-5
carmen scrie:Buna cucul meu drag. Ai plecat la piata pe la taraba de zarzavat? Povesteste-mi cum crezi ca va fi ziua de maine? Doar te intalnesti cu un bucuros $-6
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori