carmen scrie:Este musai sa te intalnesti cu gabrielle. Chiuleste de la sedinta ]1[/img]
carmen scrie:Iubitilor, plec la nani. Va doresc o noapte linistita si racoroasa
nynna scrie:]8 ]8 Buna seara bucurosilor!Buna Zana! ]8 ]8
carmen scrie:gabrielle scrie:buna seara bucurosilor ]8 a mers Geo al meu cu Dani la scoala si a depus foaia,a trebuit sa mai scrie licee pana la 150, acum miercuri merge din nou, ca sa vada daca e ok si nu sa facut greseli si pe urma asteptam cat nu stim $-7 $-6 cam asta sa intamplat azi $-5
Zarurile sunt aruncate. O sa fie bine, ai sa vezi gabrielle. $-6
gabrielle scrie:va pup si eu am intrat v am citit $-4 $-5 $-9 si sper sa ne intalnim maine ofelia sa stam la o vorba $-6 $-8
carmen scrie:gabrielle scrie:revin mai tarziu sau maine ca vor copii va pupic noapte buna si somnic pufos ]3 $-4 $-5 $-9 ]3 $-7 $-6
Noapte buna gabrielle
Las eu catelusii astazi sa ne pazeasza
carmen scrie:. Vai ce greu a fost. M-am gandit sa fac cafeluta de aseara si dimineata doar s-o incalzesc. N-a fost sa fie ca s-a transformat intr-un capucino, cred ca de la aerul conditionat a lui romy. Bun si asta dar ceva cald nu strica dimineata asa ca iau repejor
si il pun pe foc. Pentru inceput pun cateva lingurite bune de prietenie, apoi optimism, speranta, credinta, ambitie, rabdare, ingaduinta, bucurie, fericire, mult suflet si iubire. Mai adaug frumusete, bucurie, ganduri frumoase, speranta, ardoare, un pic de programare, asteptare si peste toate pun visare, multa dorinta, un strop de dor si multe intalniri placute. Pentru indulcitor oare ce sa pun? E timpul vacantelor asa ca am sa indulcesc cafeluta cu NERABDARE
![]()
Va doresc o zi plina de dorinte implinite
florina scrie:Buna dimineata Bucurosi oriunde va aflati!
Si o marti NOROCOASA! (prietenii stiu de ce ]5 ]5 ]5 ]5 )
Romy scrie:Buna dimineata !!! Pupaturi dragi pentru toti " participanti "(care nu-s paci dimineata la cafeluta
de rigoare )
O zi fericita tuturor !
De ieri am aparat de aer conditionat nou ! (o sa fie mai racoare si pe "strada" noastra " !
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Yandex [Bot] şi 38 vizitatori