]8COSTINA scrie:BUNA DIMINEATA, BUCURIE!!!
VA PUP PE TOTI SI SA AVEM O ZI SUUPERBA!!!
NERABDAREA - INDULCITORUL DE AZI - M-A FACUT SA VA SPUN INCA O DATA, CAT D EMULT REPREZENTATI PT MINE!!!
COSTINA scrie:si acum plec, ma grabesc..am o sapt extrem de grea..sunt si pe mess din cand in cand, dar invisibil si mi se rupe sufletul ca nu ma pot rupe sa vb cu voi
Dar stiu ca ma simtiti mereu aproape!sau macar unii stiu ca au un mic punct din suflet si pt mine $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8
adiem scrie: Va aduc la cunostinta, dragi bucurosi, daca mai era nevoie, ca Adi e jos palaria, iti multumesc adi, sa nu crezi ca nu stiu ca meritam o pedeapsa ca am afisat http://www.linkneautorizat.ro fara sa-ti cer voie...o fac acum...iti cer voie de doua ori, si pentru acum...
adiem scrie: ...si daca te-ai suparat.... $-11 las'ca-ti trece !
adi scrie:nu v-am spus masa pe care am luat-o la doamna purtator de cuvant, ce poate sa fie mai mult de atat?!
NIMIC, CEL PUTIN PENTRU MINE
gabrielle scrie:acum am ajuns acasa de la intalnirea cu ofelia nu ne venea sa ne despartim ne am pus la o masa am stat de vorba asa ca fetele mi a dat cadou de ziua mea un cadou din inima $-5 mersi mult ofelia $-6 offfff ce as mai fi stat dar pierdea masina acum ascult cd
Jokep scrie: Cu trezire la 6 chiar daca eu dorm pana la 11(pana la 6 ala nu se numeste somn)
La 6 pentru a vizita cat mai multe,mai putin stat si mai mult mers.Si seara sa dorm pe la ora rezonabila de 11 dar nici atunci nu ma ia somnul,rezonabila pentru a ma putea trezi la 6 si cam asa povestea mea.Voi?
nynna scrie:]8 ]8 ]8 Buna zana !Am revenit de la cumparaturi si sa ma apuc sa citesc...cam multi abesenti si azi!
Poate mai spre seara ,,vor face apelul!...
]8 ]8 ]8 ]8 ]8 bucurosilor! ]8 ]8
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 40 vizitatori