nynna scrie:]8 ]8 Bucurosilor am depasit 3000 de mesaje.....woow! ]8 ]8 ]8 ]2 ]2 ]2 ]2 ]2 ]2
felicitari la cat mai multe $-4 $-6 $-8
nynna scrie:]8 ]8 Bucurosilor am depasit 3000 de mesaje.....woow! ]8 ]8 ]8 ]2 ]2 ]2 ]2 ]2 ]2
CLAUDIA scrie:BUNA SEARA ,BUNA SEARA ...VA MAI AMINTITI DE MINE....GLUMEAM..SUNT LA CITIT SI PE URMA INTRU SA VB CU VOI..SPER SA MAI AM TIMP..CA TOT PE DRUMURI SUNT..PANA MA INTORC DE LA LECTURAT VE IMBRATISEZ CU MULT DOR..
CLAUDIA scrie:OFELIA DRAGA MEA..TE-AI PLIMBAT ..MA BUCUR CA TE-AI INTALNIT CU GABY SUNT SIGURA CA NU V-A AJUNS TIMPUL.. $-7
CLAUDIA scrie:HEI...UNDE E RESTUL LUMIII...COSTINA,GABI,FLORINA,NYNNA...MI-E DOR DE VOI... $-7 $-7
adiem scrie:$-5 Gabrielle, Carmen...binev-am gasit...am venit si eu un pic la lecturat
adiem scrie:sau mai bine spuneti-mi voi ce mai faceti si ce fac ceilalti... $-6
carmen scrie:adiem scrie:$-5 Gabrielle, Carmen...binev-am gasit...am venit si eu un pic la lecturat
Buna marie. Bun venit .
Ai grija ca sunt teme in fiecare zi. Tu la tema de astazi chiar ai avea ce povesti. $-6
adiem scrie:$-5 Gabrielle, Carmen...binev-am gasit...am venit si eu un pic la lecturat
carmen scrie:adiem scrie:sau mai bine spuneti-mi voi ce mai faceti si ce fac ceilalti... $-6
1. claudia este in vizita la mamica ei si joi vorbeste cu adi poate se intalnesc
2. adi? zugraveste ]11 si n-are net.
3. gabrielle si ofelia s-au intalnit astazi si au petrecut tare fain (mor de invidie)
4 costina lucreaza, lucreaza, lucreaza. N-o putem ajuta dar ... lucreaza
5. florina a terminat sesiunea si cred ca doarme, ca n-o vad pe aici
6. ninuca, tot la mana copiilor este ca sa intre pe calculator
carmen scrie:Tema este tot la ce'ar fi sa ne intalnim. Primul topic 'nu uita de tema zilei'.
Eu zic s-o citim repede ca bate gongul 12 si incepe tema
adiem scrie:Iar zugraveste adi?
Costina ...ce lucreaza? Hai s-o ajutam...as avea si eu nevoie de ajutorul ei cand termina...
Claudia ...he, fericire mare ...astia doi seamana..ea cu adi...zici ca-s frati ..te pomenesti !
Floarea? sesiune? da ce sesiune a avut Floarea ? la varsta ei frageda?...eu vorbesc...in vara asta voiam sa merg la jurnalism da...a doua se face cu bani si nu tin neaparat sa am diploma ci sa stiu ce se face pe acolo...poate merg la "audieri"cand oi rezolva cu altele...
adiem scrie:carmen scrie:Tema este tot la ce'ar fi sa ne intalnim. Primul topic 'nu uita de tema zilei'.
Eu zic s-o citim repede ca bate gongul 12 si incepe tema
of, ma trimiti acolo ...abia va prinsai si eu...
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori