adiem scrie:cand te culci ?nu te retin oare?
Sa ma culc? Acum cand ma distrez mai bine? Totusi, ai dreptate. Ce-ar fi sa ma indrept spre
carmen scrie:Remuneratia? miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiica coane fanica? daaaaaaaaaaaaaaaa. Ce-mi place. O sa facem o tema cu replici din caragiale. E actual si astazi
gabrielle scrie:zana ce ai patit ? nu imi place tema asta ]4 maine scriu cat mai putin ca sa nu primesc pedeapsa ]11 ]11 ]11
gabrielle scrie:zana ce ai patit ? nu imi place tema asta ]4 maine scriu cat mai putin ca sa nu primesc pedeapsa ]11 ]11 ]11
carmen scrie:adiem scrie:Nu mai e? Zana daca te culci iti zic noapte buna....
Cine? eu? Acum chiar ma culc. Noapte buna marie si asteptam povestea ta concedioasa $-6 si $-4
carmen scrie:Pedeapsa? Nu m-am gandit la o pedeapsa dar, daca-i musai, cu placere ]11
adiem scrie:Nu ca e dragut cu temele ? ne mai jucam si noi...altfel se depune slana ...pe creier !
florina scrie:carmen scrie:Pedeapsa? Nu m-am gandit la o pedeapsa dar, daca-i musai, cu placere ]11
sa inteleg ca eu am pedeapsa asigurata pentru ieri???? au soro cu mila te roggggggggggggggg $-9
carmen scrie:adiem scrie:Nu ca e dragut cu temele ? ne mai jucam si noi...altfel se depune slana ...pe creier !
Nu-i asa? Pacat ca n-ai fost la tema cu alfabetul. Nici eu nu am fost dar am ras cu lacrimi cand am citit-o. Xena ]11 printesa razboinica, yala mea nu merge ]11 , iti imaginezi ce super fain a fost? Trebuie sa o mai punem o data
adiem scrie:Gabrielle te-ai culcat ?
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 41 vizitatori