adiem scrie:Gabrielle stii ca am constiinta incarcata?n-am mai facut sport daca nu am mai avut noroc sa ne intalnim....
gabrielle scrie:adiem scrie:Gabrielle te-ai culcat ?
tu te ai culcat? nu inca dar uite ce tema
carmen scrie:gabrielle scrie:zana ce ai patit ? nu imi place tema asta ]4 maine scriu cat mai putin ca sa nu primesc pedeapsa ]11 ]11 ]11
Pedeapsa? Nu m-am gandit la o pedeapsa dar, daca-i musai, cu placere ]11
gabrielle scrie:carmen scrie:gabrielle scrie:zana ce ai patit ? nu imi place tema asta ]4 maine scriu cat mai putin ca sa nu primesc pedeapsa ]11 ]11 ]11
Pedeapsa? Nu m-am gandit la o pedeapsa dar, daca-i musai, cu placere ]11
nu nu pedeapsa?am glumit ]11 ]11 ]11
carmen scrie:
Gluma? Nici vorba. Florina este pedepsita sa ma primeasca in custodie peste un timp relativ scurt dar pe o periada relativ mare ]4 ]6
florina scrie:adiem scrie:...of, greu ma rup ...stiam eu ca asa patesc !
iti pare rau marie?????
adiem scrie:Facem, acum putin? 10 genoflexiuni batar !era pentru Gabrielle si pentru mine asta cu genoflexiunile
gabrielle scrie:adiem scrie:Facem, acum putin? 10 genoflexiuni batar !era pentru Gabrielle si pentru mine asta cu genoflexiunile
acum,acum? nu ca sunt obosita dar maine promit $-4 $-4
adiem scrie:Facem, acum putin? 10 genoflexiuni batar !era pentru Gabrielle si pentru mine asta cu genoflexiunile
florina scrie:adiem scrie:Facem, acum putin? 10 genoflexiuni batar !era pentru Gabrielle si pentru mine asta cu genoflexiunile
ce ziceti??? nu-i mai bine asa ???ce atatea genoflexiuni ]11 ]11 ]11 ]11
nynna scrie:]8 ]8 Bucurosilor am depasit 3000 de mesaje.....woow! ]8 ]8 ]8 ]2 ]2 ]2 ]2 ]2 ]2
adiem scrie:Nu ca e dragut cu temele ? ne mai jucam si noi...altfel se depune slana ...pe creier !
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori