de ofelia » Mie Iul 04, 2007 1:35 pm
]8
$-6 hei , bucurosilor ....pe unde sunteti? eu abia am sosit acasa . pai stiti unde am fost ?
sa le dau mancare pisicii MITA-MARITA si catelului BOBITA ...
cum i-am gasit dupa 3 zile de absenta a mea ? saracutii mai aveau mancare dar apa ....ba .de acolo unde am plecat? lesne de inteles ....sa fac repetitie cu fetele mele de la grup vocal. oare mai tineti minte cum se numeste grupul ? va spun MLADITE CAMPINENE ....!
de ce mai repetam? pt ca sambata si duminica avem spectacol . unde ? la fantana cu ciresi...! chiar vreti sa stiti daca eu o sa sustin recital? normal ca o sa am 3 recitaluri , 2 sambata si 1 duminica . daca o sa mai cante cineva ? desigur , sofia vicoveanca , margareta clipa , sotii cornelia si lupu rednic. de la repetitie am plecat in piata ....ca de....sunt si gospodina la sotul meu acasa ]11 ....ce-am cumparat? un pepene mare-mare de 10 kg . si ce credeti ca am venit pe jos ? nuu.....am luat un taxi ca de.....sunt o doamna .... ]11 ]11 ]11 si ziua inca nu s-a incheiat . ce credeti ca o sa fac ? o sa ma odihnesc putin si-apoi o sa stau la palavre cu voi .... $-5 $-8 $-5

SA VA FIE VIATA CA UN CANTEC DE VALOARE , CA O FLOARE CU NUME DE TEO !