CRISSTINICA scrie:EU VREAU SA ADAUG LA CAFELUTA DORUL. MI-E DOR DE VOI, SA STITI CA NICI N-AM DAT BIR CU FUGITII, NICI NU V-AM UITAT, NICI N-AM PATIT NIMIC. AM DOAR FOARTE MULTA TREABA SI PE NIMENI SA MA AJUTE. NU CRED CA MAI POT CITI 60 DE PAGINI DIN URMA, ZICETI-MI SI MIE: I-A FOST DOR CUIVA DE MINE? $-8 ]3 $-6
CLAUDIA scrie:buna seara dragii mei ...mi-e dor de voi si vad ca ingredientul DOR nu lipseste din cafeluta de azi asa ca eu am sa pun MELANCOLIE SI FIORI(acel sentiment care iti gadila stomacul cand te gandesti la cineva) $-8 $-8
CLAUDIA scrie:SARU'MANA ZANA BUNA..EMOTII SA VEZI LA MINE ..DE CATE ORI MERG LA CINEVA IN VIZITA INTAI TRAG CU OCHILU SA VAD DACA ARE CALCULATOR SI IMEDIAT CE VAD CA ARE INTREB DISCRET DACA ARE NET..
CLAUDIA scrie:DRAGA OFELIA AM PRIMIT PUPICI SI SUNT LA FEL DE DULCI CA CEI PRIMITI AICI DE LA CEI DRAGI MIE..MULTUMESC.. $-7
carmen scrie:Drumetesti draga mea. Ma BUCUR pentru tine. Sa ai SUCCES la spectacolele de sambata si duminica. Pana duminica viitoare mai am trimp sa-ti spun ca-ti voi tine pumnii.
florina scrie:Buna iubitilor sper ca mesajul asta sa ajunga la voi!
gabrielle scrie:buna ziua tuturor bucurosilor ]8 ]8 si ca ingredient pentru cafeluta magica propun voie buna $-6 $-7 $-6 $-7
CLAUDIA scrie:gata am plecat bucurosilor...va pup cu mare drag si dor...si astept sa fac urmatoarea vizita sa trag cu ochiul..intai in casa omului si pe urma la voi.. ]11
CLAUDIA scrie:gata am plecat bucurosilor...va pup cu mare drag si dor...si astept sa fac urmatoarea vizita sa trag cu ochiul..intai in casa omului si pe urma la voi.. ]11
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 40 vizitatori