COSTINA scrie:Un mare, mare pup pt toti bucurosii!!!! $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8
regret enorm ca nu am timp sa vb...dar trebuie sa va imbratisez, mai ales ca azi nu am facut-o $-8
COSTINA scrie:Gabi, acum citesc de surioara ta ca e in spital.
Cum se simte?
ofelia scrie:multa muzica armonioasa la cescuta ....gabrielle ce idee buna ai avut....si macar putina ]2 ]2 ]2 petrecere ar merge ...?????? ]11
COSTINA scrie:Of, Gabi imi pare rau ce aud. Ne rugam pt sanatate!!! $-8
carmen scrie:Drumetesti draga mea. Ma BUCUR pentru tine. Sa ai SUCCES la spectacolele de sambata si duminica. Pana duminica viitoare mai am trimp sa-ti spun ca-ti voi tine pumnii.
COSTINA scrie:Ieri am vb cu mamica frumoaselor si se simt f bine. A fost prima veste buna de cand s-au nascut. Dupa ce am vb cu ea, pot sa presar FERICIRE!!!
COSTINA scrie:Ieri am vb cu mamica frumoaselor si se simt f bine. A fost prima veste buna de cand s-au nascut. Dupa ce am vb cu ea, pot sa presar FERICIRE!!!
COSTINA scrie:Sarut-mana Zana, acum am vazut ca sunt in afara temei, asa ca presar NERABDARE. De graba sa va citesc,iaca ce am facut...
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 40 vizitatori