Iubi are de lucru azi la serviciu si cand se intoarce vreau sa-l surprind placut-placut.
sa vad ce pot sa pregatesc si ceva bun..
Va las cu gand curat si urandu-va O ZI RELAXANTA!!!

ofelia scrie:
]8 buna dimineata , BUCUROSILOR , va doresc sa aveti o zi RELAXANTA
pt ca a mea o sa fie RELAXANTA prin cantec , pe o scena in aer liber alaturi de SOFIA VICOVEANCA , MARGARETA CLIPA , CORNELIA SI LUPU REDNIC....PANA DISEARA O SA -MI FIE DOR DE VOI ..... $-8 $-8 $-8
VA IMBRATISEZ CU DRAG .... $-9 $-8 $-9
]8 HEEEEEEI ....ZANAAAA.....F BUNA CAFELUTA ...... $-9 PUPICI MUUUULTI ..... $-9 $-8 $-9 $-8 $-5 $-8 $-8 $-4 $-8 $-6
ofelia scrie:[b][i]
o sa fie RELAXANTA prin cantec , pe o scena in aer liber alaturi de SOFIA VICOVEANCA , MARGARETA CLIPA , CORNELIA SI LUPU REDNIC....PANA DISEARA O SA -MI FIE DOR DE VOI .....
COSTINA scrie:Ofelia, cantecul nostru de-aici, e intr-adevar o mare bucurie sa poti darui glasul tau, sa poti crea buna dispozitie si sa poti trezi anumite sentimente in sufletul celor care te asculta!!!
[b][i]carmen scrie:ofelia scrie:
o sa fie RELAXANTA prin cantec , pe o scena in aer liber alaturi de SOFIA VICOVEANCA , MARGARETA CLIPA , CORNELIA SI LUPU REDNIC....PANA DISEARA O SA -MI FIE DOR DE VOI .....
Suntem tare mandrii de tine ofelia. Sa canti frumos $-6
gabrielle scrie:ofelia scrie:
]8 buna dimineata , BUCUROSILOR , va doresc sa aveti o zi RELAXANTA
pt ca a mea o sa fie RELAXANTA prin cantec , pe o scena in aer liber alaturi de SOFIA VICOVEANCA , MARGARETA CLIPA , CORNELIA SI LUPU REDNIC....PANA DISEARA O SA -MI FIE DOR DE VOI ..... $-8 $-8 $-8
VA IMBRATISEZ CU DRAG .... $-9 $-8 $-9
]8 HEEEEEEI ....ZANAAAA.....F BUNA CAFELUTA ...... $-9 PUPICI MUUUULTI ..... $-9 $-8 $-9 $-8 $-5 $-8 $-8 $-4 $-8 $-6
mult succes si multa distractie $-6
gabrielle scrie:buna ofelia ]8 chiar ma bucur sa aud asta $-5 $-5
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori