Buna dimineata iubitii mei absenti. Vedeti ce frumos e afara? Am pus masa langa geam sa va bucurati de razele soarelui. Imi pare rau ca nu v-am salutat aseara dar am fost la promenit si s-a transformat in petrecere pana pe la 6 dimineata. Am atipit repede dar, parca cineva imi spunea ca nu e bineeeeeeeeeee fara cafeluta. Asa ca, jos zana si pune mana pe
. Ce bine ca l-am pregatit de aseara. Este curat si relaxat asa ca, ma gandesc, sa-i dau de lucru. Nu mai pun relaxare ca am constatat ca va relati pana la absenta asa ca am sa pun mai intai bucuria de a ne intalnii. Adaug un pic de nerabdare si curiozitate ca doar nu stim nimic despre nimeni. Ba mint, stim ceva doar de ofelia dar si ea a fost zgarcita la vorba. Asa ca, pentru a ne dezlega limbile pun multe vorbe, povesti, intrebari si dorinta de a sti ce ati facut, fiecare dintre voi, ieri. Mai adaug un pic de insufletire, chiar si libertate la net, un strop de voie buna si distractie, pupicii pe care nu ni i-am dat ieri, chiar si un pic de rasfat, liniste nu mai pun ca sa nu va dau idei ]11 , dar adaug imbratisari si multa multa prietenie. Am sa indulcesc cafeluta cu ASTEPTARE. Poate credeti ca este cam amar indulcitorul dar nu este asa. Cata bucurie si nerabdare poti pune intr-o asteptare.
iubitiii mei cu povestile voastre de sfarsit de saptamana.
si va doresc 

ofelia scrie: buna dimineata ,bucurosilor....sa aveti o zi excelenta .....va imbratisez cu mult drag si dor .....

carmen scrie:O zi in care sa va odihniti, sa visati, sa va distrati, sa va traiti viata din plin
.super a fost ce sa zic..ca noutate tehnica [ca tot zicea florina ca ii era dor de 'jurnalele muzicale'], show'ul e acum 100% live, formatia avand acum 6 membri. noul'venit e defapt o 'ea' si s'ar putea sa o stiti daca ati urmarit concursul megastar [despre andreea este vorba]

COSTINA scrie:Eu, Zana Buna, am scris de ieri ce voi face in acea zi, probabil ca ai trecut mai repede peste. Asa ca, asteptam sporovaiala si de la cei care nu au povestit.

steff scrie:carmen scrie:O zi in care sa va odihniti, sa visati, sa va distrati, sa va traiti viata din plin
.cu zambet larg pe fata spun ca l'am urmat

carmen scrie:COSTINA scrie:Eu, Zana Buna, am scris de ieri ce voi face in acea zi, probabil ca ai trecut mai repede peste. Asa ca, asteptam sporovaiala si de la cei care nu au povestit.
Dragul meu puiut, ziceam sa povestim tu totii, adica sa ne adunam la o parola si asa povestile sa fie auzite de toti odata.
Plimbare placuta si ia-ne si pe noi cu voi in gand $-8

carmen scrie:ofelia scrie:[b][i]
o sa fie RELAXANTA prin cantec , pe o scena in aer liber alaturi de SOFIA VICOVEANCA , MARGARETA CLIPA , CORNELIA SI LUPU REDNIC....PANA DISEARA O SA -MI FIE DOR DE VOI .....
Suntem tare mandrii de tine ofelia. Sa canti frumos $-6

Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 49 vizitatori