ofelia scrie: buna dimineata ,bucurosilor....sa aveti o zi excelenta .....va imbratisez cu mult drag si dor .....
carmen scrie:O zi in care sa va odihniti, sa visati, sa va distrati, sa va traiti viata din plin
COSTINA scrie:Eu, Zana Buna, am scris de ieri ce voi face in acea zi, probabil ca ai trecut mai repede peste. Asa ca, asteptam sporovaiala si de la cei care nu au povestit.
steff scrie:carmen scrie:O zi in care sa va odihniti, sa visati, sa va distrati, sa va traiti viata din plin
.cu zambet larg pe fata spun ca l'am urmat
carmen scrie:COSTINA scrie:Eu, Zana Buna, am scris de ieri ce voi face in acea zi, probabil ca ai trecut mai repede peste. Asa ca, asteptam sporovaiala si de la cei care nu au povestit.
Dragul meu puiut, ziceam sa povestim tu totii, adica sa ne adunam la o parola si asa povestile sa fie auzite de toti odata.
Plimbare placuta si ia-ne si pe noi cu voi in gand $-8
carmen scrie:ofelia scrie:[b][i]
o sa fie RELAXANTA prin cantec , pe o scena in aer liber alaturi de SOFIA VICOVEANCA , MARGARETA CLIPA , CORNELIA SI LUPU REDNIC....PANA DISEARA O SA -MI FIE DOR DE VOI .....
Suntem tare mandrii de tine ofelia. Sa canti frumos $-6
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori