COSTINA scrie:Si la voi tot la fel de cald astazi?eu ma topesc de nu mai pot. Cat despre Victor..a avut robinetul deschis la maxim la pipi si kaka azi..m-a terminat:)
asa e cand esti mami ]11 ]11 ]11 ]11 aduni, aduni ]11 ]11 ]11
$-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8COSTINA scrie:
COSTINA scrie: Si pt ca stiu, Carmen ca sunt la unison cu Buucrosii, lasa-ne sa-ti transmitem in cor: TE IUBIM!!!
carmen scrie:
Tie ofeliaiti aduc multe spectacole si oameni muuuuuuuuuuulti care sa te asculte cu drag.
carmen scrie:ofelia scrie:
OARE DE CAND NU TI-AM MAI SPUS CA ,,,,TE IUBESC ,,,,?
Sa vedem. Stiu, de muuuuuuuuuuuuuuuuuuult nu mi-ai mai spus
CRISSTINICA scrie:LUME OCUPATA PE AICI......
carmen scrie:ofelia scrie: TEEEEE IUUUUUUU-BEEEEEEEEESC .....PANA LA INFINIT...
Multumesc ofelia. Ma gandesc oare cand o sa ne intalnim sa-mi soptesti la ureche acest lucru? $-8 Si eu te iubesc cucule
nynna scrie:Daca as avea puteri magice ...
OFELIA cat mai multe concerte minunate si multa sanatate ......familia ei si multe distracti... $-7 $-7 $-6 $-8 $- $-7 $-6 $-8 $-6 $-8
carmen scrie:Ma gandeam cat de simplu este totusi sa ne putem intalnii dar cat de greu este pentru cei dragi aflati dincolo de hotare. Ma gandesc la romy.
Pentru romy fac o mica magie si-i daruiescacolo unde e, sa-si poata creste copilul asa cum isi doreste. Daca tot am ajuns cu gandul si magia in israel parca ma bate gandul sa-i ofer si un calculator sa-l avem printre noi mai des. Stiu ca si-ar dori el si o
dar, nu vreau sa-mi smulga aripile afacerista
carmen scrie:Buna stef. Ma gandesc ca pentru tine as face o magieCe miracol, ce magie. Pentru stef, doar in vacanta, dimineata, la pranz si seara.
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori