malimai scrie:
Si acum despre Teo.Carmen,i-ai transmis vreun mesaj "pe viu"? :o
carmenstelutac scrie:malimai scrie:
Amalia iarta-ma, astazi sunt tare distrata. Du-te la Cu Teo craciunul prinde viata. Acolo afli mai multe. Suntem mai multi care am primit mail de la Teo.
Daca vrei sa-i scrii, Teo asteapta cu drag mesajele noastre pe prima pagina a site nostru.
carmenstelutac scrie:malimai scrie:
Amalia iarta-ma, astazi sunt tare distrata. Du-te la Cu Teo craciunul prinde viata. Acolo afli mai multe. Suntem mai multi care am primit mail de la Teo.
Daca vrei sa-i scrii, Teo asteapta cu drag mesajele noastre pe prima pagina a site nostru.
carmenstelutac scrie:Ura, avem chat si putem vorbi in curand cu Teo si echipa ei.
Romy scrie:De cind l-am cunoscut prima oara pe baeatul asta am spus "uite un om care gindesre " Da nu am crezut ca el va fi cel care aduce lumina !
E mult mai usor de vorbit pe chat !
Dar daca exista un chat atunci marea majoritate dintre noi o sa palavrageasca acolo iar forumul va ramine de izbeliste
Idea ar fi (poate te ai gindit si tu ) ca chatul sa fie deschis numai cind Teo sau cineva din membri echipei vrea sa discute live cu "Cavaleri mesei rotunde " ! (in rest sa fie inchis )
Cavaleri ai "mesei " rotunde sa vadem daca chatul e bun ! ( cu cozonac) Vreau o reteta de cozonac Nu sint insarcinat da mi-e pofta (o s-o pun pe "spiridusa sa mi-l
croseteze !
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 36 vizitatori