COSTINA scrie:acum va las...ma duc sa prepar ceva bun pt Iubi $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8
]8 prepara-i , mama , c-apoi .....nu te mai iubeste .... $-4 $-8 $-9
COSTINA scrie:acum va las...ma duc sa prepar ceva bun pt Iubi $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8
COSTINA scrie:in joia dinaintea festivalului ma infatisam la Galati ca sa plecam impreuna spre Sighisoara!
Vai...singura cu un necunoscut, tata facea spume, nu alta! ]11
Insa...conteaza??? cand iti zburda sufletul $-8 $-8 $-8
Pe drum, a incercat timid sa ma tina un pic de mana. Ajunsi la Sighisoara, ma intalnesc pe drum cu gazda mea de acolo care ma intreaba daca m-am casatorit:)
Suntem cazati in aceeasi camera cu posibilitatea de a dormi in pat si fotoliu.
Am petrecut 3 zile de vis.
Imi amintesc exact locul in care ne-am sarutat prima data, ne tineam tot timpul de mana:) Eram indragostita deja!!!
El mai linsitit, eu mai zbuciumata, vroiam concerte si aflu ca la Targu Mures va canta Vama Veche, preferatii mei de-atunci.
Imi face acest moft si ajungem al concert.
Dupa concert, petrecem in gara toata noaptea, aveam tren spre Galati abia dimineata. Toata noaptea am visat si cand el dormea scriam pe vederile cumparate ce simt! $-8 $-8 $-8 $-8
In drum spre Galati, in tren, ma cere de sotie:) $-8 $-8 $-8 $-8 $-8
Si accept:) $-8 $-8 $-8 $-8
Se mai cere in ziua de azi de sotie in acest fel?Fara sa fie inca sex intre cei doi:)))
Ce nebunieeeeeeeeeeeeeeee frumoasa!!!
ofelia scrie:da , mai costina ....roz inchis dar nu cu nuanta pe care o stim cu toatele ....dar sunt f frumosi si comozi ....acum ma gandesc cu ce sa-i asortez ....voi ce parere aveti...? $-5 $-8 $-5 [/b]
ofelia scrie:COSTINA scrie:acum va las...ma duc sa prepar ceva bun pt Iubi $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8
]8 prepara-i , mama , c-apoi .....nu te mai iubeste .... $-4 $-8 $-9
COSTINA scrie:Dragilor, nu am vazut-o pe draga noastra Gabrielle!!! $-8 $-8 $-8 $-8 $-8
O fi stat prea mult aseara la Callatis si o dormi? Sau te relaxezi la racoare pe undeva, Gabi? La mine in camera sunt 28 de gradeeeeeeeee, ma coc si puiucul meu transpira tare mult!
Gabi sa ne povestesti si noua ce-a fost la Callatis, te rog..cine , ce si cum:)
TE PUUUUUUUUUP $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8
gabrielle scrie:buna ziua bucuroaselor ]8 sunt trista ,ca ieri copii si cu sotu au fost la plaja si cel mare a facut insolatie si nu se simte bine ,zana te rog nu ma pedepsi dar azi nu am cum sa mi fac tema ,promit ca o fac maine pupiciiii $-6
carmen scrie:gabrielle scrie:buna ziua bucuroaselor ]8 sunt trista ,ca ieri copii si cu sotu au fost la plaja si cel mare a facut insolatie si nu se simte bine ,zana te rog nu ma pedepsi dar azi nu am cum sa mi fac tema ,promit ca o fac maine pupiciiii $-6
Buna gabrielle. Of, ce ti-e si cu copii. Nu-ti bate tu capul cu tema, ai grija de pui. Da-i cu ceaiuri multe.
florina scrie:Buna seara dragii mei dragi! $-5 $-5 $-5 $-5 Ce dor mi`a fost de voi si de noastra draga.
gabrielle scrie:COSTINA scrie:Dragilor, nu am vazut-o pe draga noastra Gabrielle!!! $-8 $-8 $-8 $-8 $-8
O fi stat prea mult aseara la Callatis si o dormi? Sau te relaxezi la racoare pe undeva, Gabi? La mine in camera sunt 28 de gradeeeeeeeee, ma coc si puiucul meu transpira tare mult!
Gabi sa ne povestesti si noua ce-a fost la Callatis, te rog..cine , ce si cum:)
TE PUUUUUUUUUP $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8
buna costina ]8 am fost la surioara mea la spital si m am copt nitel ,la callatis ce sa zic ,au cantat si au fost niste fetite miss dar c=am multa publicitate in rest ce sa ti mai zic nu a fost cum erau in alti ani
]8 ]8 ]8adi scrie:Buna seara ]8
cu mare dor am intrat aici, in lumea noastra.
la mine dupa cum stiti este renovare si nu am unde, ce si cum sa le pun ]11
sper ca sunteti bine cu totii!
va scriu putin ca nu sunt in stare de nimic $-6
adi scrie:Buna seara ]8
cu mare dor am intrat aici, in lumea noastra.
la mine dupa cum stiti este renovare si nu am unde, ce si cum sa le pun ]11
sper ca sunteti bine cu totii!
va scriu putin ca nu sunt in stare de nimic $-6
carmen scrie:Buna seara bucurie. La mures tuna, fulgera asa ca mai mult am stat pe afara decat pe net. Daca dispar nu va faceti griji, sunt bine dar nervoasa ]11
nynna scrie:]8 ]8 buna seara bucurosilor!VA pupik pe fiecare in parte !
Ofelia sa porti sanatoasa pantofiorii!
carmen scrie:Buna seara bucurie. La mures tuna, fulgera asa ca mai mult am stat pe afara decat pe net. Daca dispar nu va faceti griji, sunt bine dar nervoasa ]11
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Facebook [Bot] şi 44 vizitatori