ofelia scrie: buna seara ,zana mea ....la campina timpul parca a ramas in loc ....este linistea aceea dinaintea ...FURTUNII ...
Buna ofelia. Asa a fost si la noi pana pe la 6 dupa care s-a pus sa se scuture norii
ofelia scrie: buna seara ,zana mea ....la campina timpul parca a ramas in loc ....este linistea aceea dinaintea ...FURTUNII ...
carmen scrie:ofelia scrie: buna seara ,zana mea ....la campina timpul parca a ramas in loc ....este linistea aceea dinaintea ...FURTUNII ...
Buna ofelia. Asa a fost si la noi pana pe la 6 dupa care s-a pus sa se scuture norii
florina scrie:Gabita draga imi pare rau ca esti tristuta. Ai grija de puiut , multe lichide $-5
Sper ca e totul bine cu scoala (am citit eu dar cred ca nu tot).
nynna scrie:]8 ]8 buna seara bucurosilor!VA pupik pe fiecare in parte !Flori vin-o sa te imbratisez ca tare imi mi-a fost dor de tine!
Ofelia sa porti sanatoasa pantofiorii!
Gabita ..imi pare tare rau ca trebuie sa treci peste asta..da-i lichidemulte cu lamaie si compresii la temperatura camerei si paracetamol//
Ai grija de puiul tal si sa auzim de bine!Insanatosire grabnika!
te pup! $-7 $-6 $-7 $-11
nynna scrie:gabrielle scrie:COSTINA scrie:Dragilor, nu am vazut-o pe draga noastra Gabrielle!!! $-8 $-8 $-8 $-8 $-8
O fi stat prea mult aseara la Callatis si o dormi? Sau te relaxezi la racoare pe undeva, Gabi? La mine in camera sunt 28 de gradeeeeeeeee, ma coc si puiucul meu transpira tare mult!
Gabi sa ne povestesti si noua ce-a fost la Callatis, te rog..cine , ce si cum:)
TE PUUUUUUUUUP $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8
buna costina ]8 am fost la surioara mea la spital si m am copt nitel ,la callatis ce sa zic ,au cantat si au fost niste fetite miss dar c=am multa publicitate in rest ce sa ti mai zic nu a fost cum erau in alti ani
Gabi..tu chiar esti la Calatisin Mangalia??? ]8 ]8
COSTINA scrie:Gabi, ai grija de copilas! Comprese, apa multa..au dreptate mamicile cu experienta!
Sananate si copilasului si surorii tale!!!
Te imbratisez draga mea si ai grija de ei! $-8
ofelia scrie:
$-9
salut gabrielle ...te-am zarit pe-aici exact cand trebiue sa plec .... $-9
ce mai faci ....ce-ti fac copiii ...s-a facut bine baiatul ....dar surioara cum se mai simte .....le doresc sanatate la toti si multi pupici ... $-4 $-8 $-4
amika scrie:
Dragele mele
Carmen zână bună !
Gabriela şi Ofelia vă simt alături cu sufletul şi chiar dacă voi intra mai rar din cauza problemelor care s-au ivit cu privire la starea de sănătate a mamei mele ,eu sunt alături de voi cu gândul şi cu sufletul !!!
Vă sărut cu drag şi fie ca Domnul să vă aibe în pază !
Să auzim de bine !
Amelia
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 42 vizitatori