ofelia scrie:carmen scrie:Draga mea surioara. Buna pedeapsa ti-ai ales dar, tu nu ai citit tema? Nu trebuie sa folosesti zambareti sau citate. Acum, cum facem?
E ADEVARAT CA N-AM CITIT TEMA PT CA NU AM AVUT TIMP .....AM FOST PLECATA TOATA ZIUA LA BUCURESTI SI DIN DORINTA DE A FII CU VOI AM INTRAT REPEDE , REPEDE SA DIALOGAM ....ASA CA ...UITE ....ALTI PUPICI PANA LA INFINIT...
carmen scrie:Iubita mea surioara, pentru ca ai cam sfeclito cu tema de astazi HA HA HA, drept pedeapsa, trebuie sa dai tema pentru maine. HA HA HI HI
carmen scrie:Degeaba iubire. Ti-am spus-o eu ceva mai sus si tot ai postat zambareti si ai citat. Pedeapsa este valabila SIC HIHIHIHIHI
carmen scrie:Acum ca m-am degrevat de o problema, ia spune tu ofelia ce mai faci?
ofelia scrie:carmen scrie:Acum ca m-am degrevat de o problema, ia spune tu ofelia ce mai faci?
CE SA FAC ZANA ...TOOOT PE DRUM , PE DRUM , PE DRUM ...CU PROBLEME DE SINDICAT ....AM AVUT INTALNIRE CU DL BOGDAN HOSSU...!
florina scrie:ofelia scrie:carmen scrie:Acum ca m-am degrevat de o problema, ia spune tu ofelia ce mai faci?
CE SA FAC ZANA ...TOOOT PE DRUM , PE DRUM , PE DRUM ...CU PROBLEME DE SINDICAT ....AM AVUT INTALNIRE CU DL BOGDAN HOSSU...!
te dai cu barbosii Ofelia??? ]11 ]11 ]11 ]11
carmen scrie:Voaiajezi surioara? Cam pe unde si, mai ales, cu cine
carmen scrie:Ofelia, nu e bine. Tema nu se pune aici. Sti tu unde, s-o poata citii toti bucurosii cand intra pe forum.
carmen scrie:Inca nu este 12 ca as rade cu toti zambaretii. Oricum, afla ca rad de ma dor falcile.
florina scrie:Noapte buna iubitelor! Va pup dulce , dulce !
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 34 vizitatori