• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

Ce ar fi sa ne intilnim ?

Multumiri lui ROMY, intemeietorul subiectului!

Mesajde ofelia » Vin Iul 13, 2007 11:09 pm

]8
dragele mele ...maine dimineata plec la drum lung ....la turnu severin ....pana luni seara n-o sa ne mai vorbim ....de aceea va imbratisez cu multa gragoste ....o sa-mi fie doooooooor de voi .... $-9 $-8 $-9 ... $-6
Imagine
Imagine

SA VA FIE VIATA CA UN CANTEC DE VALOARE , CA O FLOARE CU NUME DE TEO !
ofelia
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde ofelia » Sâm Iul 14, 2007 6:31 am

]8
..... $-9 $-9 buna dimineata ,bucuroaselor .....sunt pe picior de lecare catre TURNU SEVERIN va doresc sa aveti o zi superba si un weekend dupa placul inimii voastre .... $-4

pupici f. multi sa va ajunga pana cand ma intorc din ....plimbari.... $-5 $-8 $-5
o sa-mi fie tare dor de voi ..... $-8 $-8 $-8
Imagine
Imagine

SA VA FIE VIATA CA UN CANTEC DE VALOARE , CA O FLOARE CU NUME DE TEO !
ofelia
membru
membru

Mesajde carmen » Sâm Iul 14, 2007 7:50 am

Imagine Buna dimineata prieteni. Ieri va rugam sa ne gandim cu totii la victoras, puiutul costinei. De ce? Pentru ca eu cred, asa cum am mai spus-o, in puterea gandului si a vorbelor. Sa speram ca gandul nostru bun a strapuns durerea si l-a inconjurat pe victoras, ferindu-l de suferinta si lasand la capataiul lui sanatatea de care are nevoie. Cu speranta ca o sa fie totul bine pun Imagine la foc si prima lingurita este cu dorinta adevarata de a fi mai bun cu noi si cu cei din jurul nostru, apoi intelegere si puterea de a fi mai presus de teama, resentimente, amaraciune, fericirea de a avea sentimente bune, compasiune, ganduri pozitive, intelepciunea de a face ca totul sa fie bine. Pentru ca este sambata voi mai pune cativa stropi de odihna, bucuria de a fi mai mult timp cu cei dragi, distractie si voie buna chiar iubire si multa, multa sanatate. Am sa indulcesc cafeluta cu VIATA Imagine

'Toti suntem intr-o calatorie numita viata. Atunci cand auzi ca cineva are o problema si crezi ca nu te priveste, adu-ti aminte ca daca unul dintre noi este amenintat, noi toti suntem in pericol.'
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde fly » Sâm Iul 14, 2007 9:40 am

Buna Dimineata Bucurosi oriunde va aflati!
Astazi vom fi cu gandul si sufletul alaturi de Costina si de Victoras!
Costina, Bunul ne ocroteste , ai incredere in EL. Te iubesc fata draga !

Imagine
Imagine La multi ani pisicuta!!!
fly
membru
membru

Mesajde fly » Sâm Iul 14, 2007 9:45 am

Si pentru ca indulcitorul de azi e "pur si adevarat" , sa gustam totul din viata si sa fim optimisti!

Imagine
fly
membru
membru

Mesajde adrian » Sâm Iul 14, 2007 10:05 am

Buna ziua dragilor, de mult nu am mai trecut pe acasa. Ce bine ca am ajuns.
NUmai ganduri bune pentru Victoras si de la mine.

Buna Cafeluta a facut Zana
adrian
membru
membru

Mesajde steff » Sâm Iul 14, 2007 2:12 pm

putine de completat, doar sa o asigur pe costina ca si gandul meu bun este la ea $-4
~those who are afraid to fall, they never learn to fly~
steff
membru
membru

Mesajde carmen » Sâm Iul 14, 2007 3:48 pm

Am intrat doar sa va spun ca victoras este mai bine. Au venit cu el acasa doar pentru a merge la alt doctor. A reusit sa bea ceut si sa manance banana.
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde fly » Sâm Iul 14, 2007 5:54 pm

Adu-ti aminte, o Preasfanta Fecioara Maria, ca nu s-a auzit niciodata sa fi fost parasit cel ce a alergat sub ocrotirea Ta. Cu aceasta incredere alerg la Tine si cad inaintea Ta si te rog, asculta glasul rugaciunii mele si ai grija de pruncul Tau VICTOR, care este la ceas de cumpana. Ajuta-l Preasfanta Fecioara, sa se faca bine iar parintilor lui da-le putere sa-si poata ajuta ingerasul.

Imagine

suntem alaturi de tine COSTINA $-8 $-8 $-8
fly
membru
membru

Mesajde carmen » Dum Iul 15, 2007 5:36 am

Buna dimineata prieteni dragi. Asatazi va ofer un moment de meditatie. Imagine

Intr-o buna zi, magarul unui taran cazu intr-o fantana.
Nefericitul animal se puse pe zbierat, ore intregi, in timp ce taranul cauta sa vada ce e de facut. Pana la urma, taranul hotari ca magarul si-asa era batran, iar ca fantana, oricum secata, tot trebuia sa fie acoperita odata si-odata. Si ca nu mai merita osteneala de a-l scoate pe magar din adancul fantanei. Asa ca taranul isi chema vecinii, ca sa-i dea o mana de ajutor. Fiecare dintre ei apuca cate o lopata si incepura sa arunce de zor pamant inauntrul fantanei.
Magarul pricepu de indata ce i se pregatea si se puse si mai abitir pe zbierat. Dar, spre mirarea tuturor, dupa cateva lopeti bune de pamant, magarul se potoli si tacu. Taranul privi in adancul fantanei si ramase uluit de ce vazu.
Cu fiecare lopata de pamant, magarul cel batran facea ceva neasteptat: se scutura de pamant si pasea deasupra lui. In curand, toata lumea fu martora cu surprindere cum magarul, ajuns pana la gura fantanei, sari peste ghizduri si iesi frematand...

Viata va arunca poate si peste tine cu pamant si cu tot felul de greutati...

Secretul pentru a iesi din fantana este sa te scuturi de acest pamant si sa-l folosesti pentru a urca un pas mai sus. Fiecare din greutatile noastre este o ocazie pentru un pas in sus. Putem iesi din adancurile cele mai profunde daca nu ne dam batuti. Foloseste pamantul pe care ti-l arunca peste tine ca sa mergi inainte.

Aminteste-ti de cele 5 reguli pentru a fi fericit:
1) Curata-ti inima de ura, frica, egoism.
2) Scuteste-ti mintea de preocupari inutile.
3) Simplifica-ti viata si fa-o mai frumoasa.
4) Daruieste mai mult si asteapta mai putin.
5) Iubeste mai mult si... scutura-te de pamant, pentru ca in viata asta, tu trebuie sa fii solutia, nu problema.
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Dum Iul 15, 2007 5:47 am

Imagine
Într-o zi, un om simplu, cunoscut pentru viaţa sa curată, a fost întrebat de un vecin:

- Cum faci tu de eşti totdeauna atât de mulţumit ? Niciodată nu te-am văzut supărat.

- Foarte simplu - a răspuns celălalt. În fiecare dimineaţă, când mă trezesc, privesc întâi cerul. Aşa mi-aduc aminte de Dumnezeu, de milă şi de bunătate. Apoi privesc pământul. Astfel îmi amintesc de moarte şi de Judecata de Apoi. În cele din urmă, privesc în jurul meu, lumea întreagă ce se trezeşte în fiecare dimineaţă la viaţă. Aşa mi-aduc aminte de semenii mei, de cei care suferă de boli sau neputinţe, de cei ce au o viaţă mai grea decât a mea şi pe care i-aş putea ajuta. În felul acesta mă bucur pentru ceea ce sunt şi pentru ceea ce pot face.

Bunătatea izvorâtă din dragoste aduce totdeauna linişte şi mulţumire, atât în sufletul celui care primeşte cu recunoştinţă, cât şi în sufletul celui care dăruieşte cu drag.
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde gabrielle » Dum Iul 15, 2007 1:04 pm

carmen scrie:Buna seara prieteni. Unul dintre prietenii nostri, costina, este tare suparata. Victoras este bolnav. Astazi mi-a trimis un mesaj pe telefon prin care ma ruga sa ma rog pentru victoras. Ea este acum la spital iar victoras la ATI. Haideti sa ne impreunam mainile si sa ne rugam pentru sanatatea lui victoras

Adu-ti aminte, o Preasfanta Fecioara Maria, ca nu s-a auzit niciodata sa fi fost parasit cel ce a alergat sub ocrotirea Ta. Cu aceasta incredere alerg la Tine si cad inaintea Ta si te rog, asculta glasul rugaciunii mele si ai grija de pruncul Tau victoras, care este la ceas de cumpana. Ajuta-l Preasfanta Fecioara, sa se faca bine iar parintilor lui da-le putere sa-si poata ajuta ingerasul.

ii doresc multa sanatate lui Victoras $-8
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde gabrielle » Dum Iul 15, 2007 1:09 pm

carmen scrie:Am intrat doar sa va spun ca victoras este mai bine. Au venit cu el acasa doar pentru a merge la alt doctor. A reusit sa bea ceut si sa manance banana.

uite o veste buna $-6 multumim zana $-8
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde gabrielle » Dum Iul 15, 2007 1:14 pm

buna ziua bucurosilor ]8 am avut un pic de loc azi si am citit tot ce a scris zana $-8 frumos, ofelia drum bun si multa distrctie, costina multa sanatate lui Victoras $-8 ,eu zilele viitoare am de umblat ,trebuie sa merg cu cel mic la medic la ochii sa vedem ce facem cu ochelarii si cu cel mare la inscriere daca nu o sa poata merge taicasu dar de saptamana viitoare intru seara ca saptamana asta v am dus dorul va pup si va doresc o duminica frumoasa $-4 $-5 $-9 ]3
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde adrian » Dum Iul 15, 2007 1:18 pm

Buna ziua bucurosilor, cat am de recuperat numai eu stiu.
adrian
membru
membru

Mesajde gabrielle » Dum Iul 15, 2007 1:21 pm

buna adi ]8 de cand nu te am mai vazut pe aici $-9 ai terminat cu zugravitu?
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde fly » Dum Iul 15, 2007 1:23 pm

Imagine Buna dragilor!
fly
membru
membru

Mesajde gabrielle » Dum Iul 15, 2007 1:35 pm

buna florina ]8
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde gabrielle » Dum Iul 15, 2007 1:57 pm

gata v am citit acum va pup si daca nu pot intra maine pe zii sa stiti ca seara nu scapati de mine eu inchui pe aici dar asta maine ]3 $-6 $-8 $-5 $-9 $-4 pupiciiiiiiiiiiiiiiiiiii si un iuiuiuiuiuiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu cum ii place zanei $-7 $-20
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde nynna » Dum Iul 15, 2007 3:18 pm

gabrielle scrie:am intrat doar sa va anunt ca al meu baiat dany este licean la pttr.va pup.
]8 ]8 ]8 ]8
FELICITARIII GABRIELE FELICITARI DANY>>ma bucur enorm ca visul vi s-a implinit,,,t e-ai linistit Gabi?

Va pup cu drag si sunt atat de fericita de reusita vostra! $-6 $-6 $-7
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Localitate: "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima."

Mesajde nynna » Dum Iul 15, 2007 3:28 pm

carmen scrie:Buna seara prieteni. Unul dintre prietenii nostri, costina, este tare suparata. Victoras este bolnav. Astazi mi-a trimis un mesaj pe telefon prin care ma ruga sa ma rog pentru victoras. Ea este acum la spital iar victoras la ATI. Haideti sa ne impreunam mainile si sa ne rugam pentru sanatatea lui victoras

Adu-ti aminte, o Preasfanta Fecioara Maria, ca nu s-a auzit niciodata sa fi fost parasit cel ce a alergat sub ocrotirea Ta. Cu aceasta incredere alerg la Tine si cad inaintea Ta si te rog, asculta glasul rugaciunii mele si ai grija de pruncul Tau victoras, care este la ceas de cumpana. Ajuta-l Preasfanta Fecioara, sa se faca bine iar parintilor lui da-le putere sa-si poata ajuta ingerasul.

Ce veste trista!!!
SA ne RUGAM cu tot SUFLETUL CATRE DUMNEZEU in el ePUTEREA!

Adu-ti aminte, o Preasfanta Fecioara Maria, ca nu s-a auzit niciodata sa fi fost parasit cel ce a alergat sub ocrotirea Ta. Cu aceasta incredere alerg la Tine si cad inaintea Ta si te rog, asculta glasul rugaciunii mele si ai grija de pruncul Tau victoras, care este la ceas de cumpana. Ajuta-l Preasfanta Fecioara, sa se faca bine iar parintilor lui da-le putere sa-si poata ajuta ingerasul.[/quote]
ITI sunt alaturi cu gandul si sufletul de Victoras ..!TE sarut cu drga Costina! Insanatosire grabnica! $-7 $-8 $-7 $-8
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde nynna » Dum Iul 15, 2007 4:17 pm

]8 ]8 Buna Bucurosii mei!Va sarut cu mult drag si dor!
Imi ce mii de scuze ca nu am mai scris de mult ..dar am avut multe probleme de rezolvat ptr admitereapoi am fost plecata la bucuresti sa se inscrie mira la facultate la SNSPA!A fost o plecare inopnanta fara sa potsa iau legatura cu voi sau cu Gabriele!
am plecat la buc cu cumnatii mei cu masina si am stat vineri nopate si sambata ne-am inscris iar seara am plecat inapoi acasa!Am fost intr-o creza de timp incat nu am avut posibilitatea sa iau legatura cu tine Gabi...si tare mi-as fii dorit!
azi am intrat un pik sa va citesc ca nu mai rezitam fara sa va strang in brate ,sa va sarut cu dor si drag!Va pupik pe fiecare!
Gabi te felicit si te sarut ptr bucuria implinirii visului!
Zana te sarut pana...vii aici la constanta si ptr toate gandurile bune cu care ne intampini in fiecare zi!
florina te sarut prietena si sora mea de mai aproape $-7
ady .te sarut sa ai mult spor si succes in tot ce faci!
Costina te sarut si ma rog ptr sanatatea ingerasului tau Victoras !
Sulfina te sarut ptr caesti o mamica fericita!
Amelia te sarut mult cu drag ca sa te insanatosesti grabnik !
Cristinicate te sarut ca sa ai multa putere sa invigi stresul!
Ofelia te sarut cu drag ptr a avea mult suces in toate spectatcolele si sa ti se indeplinesca visele si multa sanatate!
adina te sarut si sper ca ai avut un concediu placut la mare!
Claudia ..fata frumoasa te sarut cu dor si sper sa revii cat mai curand printre noi!
steff te sarut cu drag si sa ai ocazia unor concerte deosebite!
Mihaiela mamaika de ingeras te sarut si poate vii cat mai repede langa noi ..ca ne e tare dor de tine bucurie!
Pe toti va strnang in brate si va sarut cu drag!
Sa aveti o zi minunata si un inceput de saptamana cu multe impliniri si bucurii alturi de cei dragi! $-7 $-7 $-7 $-6 $-6 $-6 $-8 $-8 $-6 $-6 $-7 $-7 $-7 $-7
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde carmen » Dum Iul 15, 2007 8:41 pm

Buna seara dragilor. Stiu ca si voi sunteti ingrijorati victoras. Am vesti bune. Azi victoras a mancat 2 biberoane cu lapte si cam 40 ml de ceut. Dupa atatea zile de intuneric incepe sa se arate soarele. Sper sa-si revina cat mai repede.
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Dum Iul 15, 2007 9:07 pm

Sa va spun ce-am facut astazi? Vorba lui adi, nu va intereseaza dar eu tot va spun. SIC. Mi-am facut bocceluta si am plecat cu trainsta-n bat Imagine la cheile turzii. A fost o vreme minunata. Drumul a fost un pic cu peripetii. Unul din verii mei, care conducea una din masini, s-a luat un pic la intrecere cu radarul. Cine a castigat? Ghiciti.
Cheile Turzii ne-a asteaptat cu un peisaj de o rara si splendida salbaticie Imagine cu pereti de stinca abrupti, creste ascutite, grohotisuri, deschiderile de pesteri Toata ziua ne-am bucurat ochii cu parapantistii ce pluteau dusi de curenti peste crestele ascutite
Am facut plaja, baie, gratare, table, plimbat prin cheile turzii.
V-am spus ca am facut plaja? E mult spus. Soarele ma ajutat doar sa-mi schimb culoarea. Acum sunt ca un rac proaspat scos de la fiert. Ma duc sa-mi oblojesc arsurile.
Dupa asa o zi cu vesti bune si distractie pe cinste cred ca am sa dorm ca un ingeras ceea ce va doresc si voua Imagine Va iubesc $-4
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde adrian » Lun Iul 16, 2007 1:54 am

Buna noapte.
Victoras si-a revenit, ce veste buna, speram sa isi revina complet si azi maine sa ne scrie si el pe forum.

Frumoasa calatorie Carmen...

Dor mi-a fost de voi $-8
adrian
membru
membru

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?