• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

Ce ar fi sa ne intilnim ?

Multumiri lui ROMY, intemeietorul subiectului!

Mesajde carmen » Lun Iul 16, 2007 4:05 am

Imagine Stiu, stiu, este luni dar, sculareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeea. Domiti? Sa va vad ochisorii. Sigur ca m chef de viata dupa o zi ca cea de ieri. Chiar si urmele de plaja Imagine s-au dus asa ca am un chef nebun de treaba. Am intrat in linie dreapta. Imediat bate la usa plecarea mea spre bucurosii de la mare si eu n-am pregatit nimic. Si ce? Daca plec inseamna ca sunt scutita de a face cafeluta? Neeeeeeeeee. Asa ca pun repede Imagine la foc ibricel pe care l-am spalat in prealabil de toate tristetile adunate saptaana trecuta. Acum ca este curat am sa pun prima lingurita cu speranta, sanatate, revigorare, o doza mare de optimism, rabdare, incredere, credinta si multa intelepciune. Pentru ca este un nou inceput mai adaug inviorare, viata, incredere in noi si in cei din jurul nostru, dorinta de mai bine, ganduri bune, multa lumina, dragoste, iubire, bucurie, mult suflet, muuuuuuuuuult dor, placere si multe realizari. Ma gandesc ca fiind luni sa indulcesc cafeluta cu PUTERE.
Imagine Imagine

Va doresc o zi in care sa aveti puterea sa treceti peste toate obstacolele vietii Imagine
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde ofelia » Lun Iul 16, 2007 8:09 am

]8
buna dimineata ,bucuroaselor.....am prins un calculator liber la tv+datina din turnu severin si m+am grabit sa va salut.
pot sa va spun ca a fost f b la filmari si la spectacol....
mi+e dor de voi ....vb cand ajung acasa .....
pupici multi.... $-9 $-9 $-9 $-9 pt toate bucuroasele ... $-4 $-4 $-4 $-4
Imagine
Imagine

SA VA FIE VIATA CA UN CANTEC DE VALOARE , CA O FLOARE CU NUME DE TEO !
ofelia
membru
membru

Mesajde hana » Lun Iul 16, 2007 9:01 am

Buna dimineata dragii mei!!!
L-am adormit pe puiucul meu scump si pt ca mi-e tare,tare dor de voi am venit un pic sa va citesc.
Eu...nu am avut o perioada prea buna, am fost cu VICTOR in spital... I s-au dat vreo 3 diagnostice, unul insa...asa..mai degeaba. Victor a fost f deshidratat. E adevarat ca el nu bea mai mult de 2 paharele de apa pe zi si 2 biberoane..acum, insa..imi pun ceasul sa sune si din jumatate in jumatate de ora ii picur ceai. Cat e treaz refuza, asa ca...incerc in comn. Alaltaieri seara a baut 40 ml de ceai, insa in aceasta noapte doar 10 ml...ii puneam biberonul si il refuza imediat...
In cursul zilei de ieri a baut binisor: 790 ml de lapte. De mancat nu vrea decat banana si branza facuta in casa. Sa vedem azi..poate accepta un pic carnita.
Azi-dimineata a avut o tentativa de scaun cam moale..nu stiu sincer ce sa mai zic..ma rog sa fie bine.
va imbratisez din suflet pe toti $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8si incerc sa va citesc si eu cat pot
hana
membru
membru

Mesajde hana » Lun Iul 16, 2007 9:18 am

MULTUMESC DIN TOATA INIMA PT TOT!!!

Multumesc lui Dumnezeu ca se intrevede SPERANTA si multumesc ca mi v-a daruit!!! $-8
hana
membru
membru

Mesajde adrian » Lun Iul 16, 2007 9:34 am

BUNA COSTINA, SANATATE MULTAAA!!!
adrian
membru
membru

Mesajde hana » Lun Iul 16, 2007 9:35 am

V-am citit, v-am citit si recitit din urma, cu lacrimi in ochi si nu pot spune decat cat de mult m-ati copesit cu DARUIREA voastra!

VA MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL!!!
sI SANATATE SA AVEM CU TOTII, CA RESTUL///VINE $-8 $-8 $-8 $-8
hana
membru
membru

Mesajde Adina » Lun Iul 16, 2007 10:55 am

Imagine

BUNA , BUNA PENTRU TOTI BUCUROSII ! Mi-ati lipsit enorm ! Am intrat sa va salut cu mult drag si sa va spun ca , desi am lipsit cam mult, m-am gandit tot timpul cu mare dor si drag la toti bucurosii mei !

Incerc sa recuperez si sa ma pun la curent cu ce s-a mai intamplat pe-aici asa ca am plecat la lecturat ! $-8 $-8 $-8
Adina
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Lun Iul 16, 2007 11:01 am

COSTINA TOATE GANDURILE MELE DE BINE! PANA LA URMA CE DIAGNOSTIC S-A PUS? BANUIESC CA A STAT LA PERFUZIE MAI MULT TIMP, POATE CA NU AR FI TREBUIT SA TI-L DEA ACASA ASA REPEDE. NU STIU CE VARSTA ARE EL SARACUTUL... ORICUM CU HIDRATAREA TREBUIE SA AI MARE GRIJA.DAR NU TREBUIE SA-TI MAI SPUN EU ASTA...
sunt o ratzushca tare norocoasa! prietenii stiu de ce!
http://crisia.net/
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde adrian » Lun Iul 16, 2007 11:31 am

eu imi fac tema ca am cam fost absent si zana-i in stare de orice...

Prietenul la nevoie se cunoste...
in viziunea mea, aceasta zicala vine cam asa

de cate ori nu vi s-a intamplat ca atunci cand ati dat de o groapa si ati cerut ajutor sa iesiti din ea, nu neaparat material, ci pur si simplu sufletesc, toti v-au lasat sa va scufundati cu drag...
am descoperit prieteni pe care ii credeam doar asa... simpli amici, ei mi-au intins o mana cand am avut nevoie

cel mai bun prieten nu iti este cel cu care, bei, razi si dansezi, in viziunea mea un prieten adevarat este cel care iti este alaturi de tine atunci cand bocesti si chiar daca are ceva mai bun de facut, te asculta...(eu de exemplu cant la telefon, nu spun cui..)

cand o sa castigi la LOTO iti va suna telefonul, toti te iubesc si si-ar da viata pentru tine.
cand vine sa-ti ia casa de pe tine, toti nu raspund "abonatul vodafone NU raspunde","esti in reteata orange", etc.... in loc sa dai de cine ai nevoie, dai de doamnele de la companiile de telefonie.. ]6
adrian
membru
membru

Mesajde adrian » Lun Iul 16, 2007 11:36 am

]8 a venit adinaa!!!
adrian
membru
membru

Mesajde Adina » Lun Iul 16, 2007 12:32 pm

adi scrie:]8 a venit adinaa!!!

Buna, Adi ! ]8 Cam tarzior raspund insa , printre atatea hartogarii care urla dupa mine , mai incerc si sa va citesc . Ce sa spun ca mai am inca vreo 80 de pagini !

Felicitari Mirabelei (inca nu am apucat sa aflu rezultatele finale) si Felicitari Florina pentru acea nota de 1 si 0 !

Am plecat sa mai lecturez , cate-un pic, cate-un pic , ce , de' , mai si muncesc ...
Adina
membru
membru

Mesajde Teofan » Lun Iul 16, 2007 2:25 pm

N-am mai trecut demult pe aici ca sa citesc ce ati mai scris, asa ca daca e vreo tema, iertare...(sau penalizare!)
Daca tot am scris unei bune prietene cum am petrecut week-end-ul m-am gandit sa impart si cu voi bucuria, nu cred ca se va supara daca “dau copy” si aici la acea parte din mesajul catre ea ...nu am mai facut acest lucru, dar lipsa timpului ma obliga sa procedez asa ca sa nu mai treaca inca o saptamana in care sa ma puneti absenta.
As vrea sa va fie de folos in caz ca vreti sa plecati in vacanta intr-un loc mai putin cunoscut desi in ultima vreme locul acela uitat de lume e tot mai cautat si gasit de iubitorii de inedit...n-am mai fost de 4 ani acolo...l-am gasit putin altfel decat il stiam, doar cadrul natural era acelasi...e vorba de Gura Portitei, locul unde se "termina pamantul"si delta se intalneste cu marea.
Acolo te simti liber cu adevarat... plaja e libera in sensul ca dincolo de cea amenajata care si ea e foarte aerisita, se intinde o plaja libera, cam ca la Vama Veche dar mai curata... vine lume dornica de liniste; mai demult era zona unde-si puneau corturile pictorii, poetii, artistii, in general, acum s-a cam stricat si aici dar inca nu e jegul de la Vama...
Au si grupuri sanitare si dusuri acolo pe plaja, nu e chiar ca-n occident, doar dimineata sunt curate si vezi ca cineva se ocupa...in rest cum ti-e norocul...te speli bine pe slapi cu spumante de baie si merge...important e ca exista apa curgatoare, dar nu potabila!
Puteam sa stam la bungalouri sau vile care au baie proprie dar nici n-am incercat sa aflam daca sunt locuri...de obicei sunt pline ochi iar rezervarile se fac cu mult timp inainte iar noi care plecam complet aiurea, cand ne vine si unde ne vine...nici o sansa...
De fapt noi am plecat spre litoral si pe drum ne-a apucat sa schimbam traseul, am cotit-o spre Tulcea si iata-ne la Jurilovca unde se lasa masina si iei vaporul sau ceva sa ajungi la Portita.
De fapt am vrut sa stam exact asa, in buza marii...in hotel sau intr-o cladire nu e acelasi lucru... eu voiam sa intru in simbioza cu marea, mai ales noaptea sa o aud cum murmura, iar ziua sa mi se para ca am teritoriul meu acolo...plaja mea, marea mea, pentru ca densitatea de oameni este foarte mica si poti avea o bucata numai a ta...de multe ori eram complet singura in mare...undeva mai incolo mai era cate unul...si marea era curata nu ca in statiuni unde se lipeste de tine vreo punga de plastic sau chiar un rahatel...sa nu mai vorbim de agitatie, copii, lume multa, educatie ioc...
Si-n plus te simti bine cand ai un loc numai al tau...noi ne tot alergam prin apa, ne jucam si acolo puteam sa ne balacim si sa facem cata galagie vrem fara sa zica lumea "uite si la astia...oameni seriosi..."sau cand voiam sa fie marea numai a mea intram singura... si era ...e o senzatie unica sa fii singur intr-o intindere nesfarsita...
Sa revin... am schimbat din mers traseul, am ajuns la Jurilovka, am lasat masina in parcare( e pazita), am luat un particular cu salupa, ne-a luat un milion, cu vaporasul era tot cam atat, noi trei am fi dat 75lei(750000) si ar fi trebuit sa stam pana pleca, peste vreo doua ore...
Cu salupa am traversat rapid lacul Razem, zburand, parca, pe langa mici insulite pline de cormorani si alte pasari din delta; iata-ne pe limba de nisip care se sfarseste in mare...o privire generala ...plaja aproape pustie, cativa amatori de liniste intinsi in umbra umbrelutelor cu palarie de stuf plantate din loc in loc pe plaja ...erau si cativa alaturi de cainii lor ...poate unii au ales Portita ca sa nu se desparta de animalele lor de companie...
Pe plaja este o singura terasa pentru racoritoare sau cafea nici nu e nevoie de mai mult.
Singurul lucru suparator :au niste preturi iesite din limita bunului simt...apa la jumatate de litru am luat-o cu 4,5lei ( 45 mii), un bors - 95 mii, un peste minuscul la gratar... 275 mii...o bere 6 lei (60mii )...prea a fost de tot, iar noi care nu ne-am luat nici macar un bax cu apa...am fost la cheremul lor sa ne jefuiasca...nu ne asteptam sa fie chiar asa...acum cativa ani era altfel, acum au eliminat orice concuranta, nu mai era nici magazinasul pe care il stiam, nici un nene care facea peste la gratar si bors de peste la care mancai la preturi rezonabile...era evident ca cineva a pus laba pe Portita si totul se vinde la restaurant la preturi enorme ...nu ai cum sa rabzi de sete sau foame si esti obligat sa le dai daca nu vrei sa cari de acasa provizii. In fine am trecut peste aceasta si ne-am instalat cortul ...prima balaceala...prima plimbare de-a lungul tarmului pustiu...am gasit atatia melci mari ca nu-mi venea sa cred...apusul l-am privit de pe terasa restaurantului unde morti de foame si sete ne-am abandonat in fata unui bors destul de gustos.
Apus ca acolo n-am mai vazut de mult, ce se petrecea pe cer se reflecta in apa lacului... stralucirea de pe cer unita cu cea din apa...amestec de culori si impletire de scanteieri...o nebunie!
Apoi noaptea...am inceput sa numar stele, erau cinci...mari si late, enorme, dar cu forma acea de stea pe care o stiam...nu stiu ce se intampla, erau mai aproape sau de ce nu mai vedeam doar puncte stralucitoare?...erau stele adevarate asa cum le desenam odata.
Peste noapte vantul s-a oprit si marea era foarte linistita...asa ca am obtinut ceea ce am dorit...murmurul acela al valurilor ajunse la tarm...ascultam ...linistea, pana cand, leganata parca de unde, somnul m-a furat pe nesimtite.
M-am trezit intr-o baie de lumina si soare desprins de pe cer si topit in mare...
Era aer, putem raspira...eu nu prea stau la soare decat dimineata si dupa amiaza...in rest daca nu ma balacesc caut umbra...totusi nu am simtit acea caldura inabusitoare si aerul acela de nerespirat, era bine.
I-am sunat pe parinti sa le dau marea la telefon...
Am mai stat pana pe la 12, timp in care m-am balacit ori de cate ori simteam ca ma incalzesc mai ales ca incepuseram sa stangem si corturile ca sa nu pierdem vaporul ... ne-am intors intr-un oras unde prima senzatie pe care am avut-o cand am coborat din masina a fost de sufocare.
Si de atunci ma sufoc necontenit…pana sambata…
Imagine
Ma bucur si dau din coada!
Teofana
Teofan
membru
membru

Mesajde Teofan » Lun Iul 16, 2007 2:29 pm

Stiu ca sunt datoare cu povestirea de la Mediterana...impresiile s-au mai estompat dar sper sa ramana ceva pana voi intra special sa va povestesc cum a fost...
Sa va gasesc sanatosi ! $-7 pentru toata lumea !
Imagine
Ma bucur si dau din coada!
Teofana
Teofan
membru
membru

Mesajde hana » Lun Iul 16, 2007 2:57 pm

Sa-mi fac si eu tema, nu inainte de a o pupaci pe Adina cu mult dor si drag!:) $-8 $-8 $-8

"prietenul la nevoie se cunoaste!"?
VORBESC DIN EXPERIENTA, SA STITI:CEEA CE ATI FACUT VOI PT MINE ACESTE ZILE MI-A ARATAT CA SUNTETI ACEI PRIETENI CARE-MI SUNT ALATURI ORICAND! CARE SE BUCURA SI PLANG ODATA CU MINE, CARE MAI PRESUS DE TOATE STIU SA DEA UN SFAT BUN SAU SA DOJENEZE, ACEI PRIETENI CARE TE SIMT, ACEIA CARE SE ROAGA PT TINE CAND TE BUCURI, DAR MAI ALES CAND PLANGI, ACEI PRIETENI CARE ITI DAU OPTIMISM SI TE-NDRUMA CATRE SPERANTA, ACEIA CARE-TI DAU PUTERE DOAR CA LE AUZI VOCEA!
VOI, SUNTETI PRIETENII MEI.
SI PENTRU ASTA: VA IUBESC ENORM!!!
$-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8
hana
membru
membru

Mesajde hana » Lun Iul 16, 2007 2:59 pm

adi scrie:BUNA COSTINA, SANATATE MULTAAA!!!

Adi, scuza-ma..acum am vazut salutul tau..cred ca am postat si apoi am inchis. Bine ca exista mesaje private si am vb!
Multumesc din suflet pt tot si te pup cu mare, mare drag $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8
hana
membru
membru

Mesajde hana » Lun Iul 16, 2007 3:59 pm

Adina, sa ne povestesti din concediu:)
pupicei $-8 $-8 $-8 $-8
hana
membru
membru

Mesajde hana » Lun Iul 16, 2007 3:59 pm

Felicitari, Gabrielle pt reusita lui Danny! Esti cu adevarat o mamica implinita!!
Bravoooo, Danny!!! ]8 ]8 ]8 ]8
hana
membru
membru

Mesajde hana » Lun Iul 16, 2007 4:00 pm

Nynnutza, ce sa-ti spun:o asa fata minunata ca Mira, bravo tie ca mamica si ei ca a invatat ce trebuie!!!

Felicitari pt nota marita de la bac si muuuuuuuult succes la examenele care vin! $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8
hana
membru
membru

Mesajde Adina » Lun Iul 16, 2007 4:41 pm

Uuuuuuuuuuuuuuuuuf , un adevarat maraton am avut azi de parcurs , iar acum , cand am reusit sa ajung la linia de finish trebuie sa fug... din nou , dar in alta parte . Sper sa fiu iertata pentru absenta si pentru multe altele...

Va pup cu mult drag si dor ! $-8 $-8 $-6

Promit sa fiu mai des "pe-acasa" .

Cum este cu temele ? Trebuie sa-mi dau restantele???
Adina
membru
membru

Mesajde malimai » Lun Iul 16, 2007 6:55 pm

Imagine

si sa va trimit

Imagine
malimai
membru
membru

Mesajde gabrielle » Lun Iul 16, 2007 8:46 pm

nynna scrie:
gabrielle scrie:am intrat doar sa va anunt ca al meu baiat dany este licean la pttr.va pup.
]8 ]8 ]8 ]8
FELICITARIII GABRIELE FELICITARI DANY>>ma bucur enorm ca visul vi s-a implinit,,,t e-ai linistit Gabi?

Va pup cu drag si sunt atat de fericita de reusita vostra! $-6 $-6 $-7

mersi nynna $-7 $-6 mult succes si tie cu Mira
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde gabrielle » Lun Iul 16, 2007 8:49 pm

COSTINA scrie:Felicitari, Gabrielle pt reusita lui Danny! Esti cu adevarat o mamica implinita!!
Bravoooo, Danny!!! ]8 ]8 ]8 ]8

mersi costina $-4 $-7 $-6 multa sanatate lui Victoras
Ultima oară modificat de gabrielle pe Lun Iul 16, 2007 8:56 pm, modificat 1 dată în total.
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde gabrielle » Lun Iul 16, 2007 8:53 pm

buna ziua bucurosilor ]8 azi am mers cu cel mic la oftamologie se pare ca merge inspre bine $-8 ceea ce ma bucur enorm ca de la varsta de 4 anisorii numai de ochelari stim si tot mereu l am cicalit ai grija sa nu ii spargi nu de altceva dar ne era teama ca ii intra in ochii ,sora mea e tot in spital ii face o gramada de analize si am mai aflta o veste trista finutu e si el in spital la internat de urgenta aseara cam asta a fost ziua mea
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde gabrielle » Lun Iul 16, 2007 8:56 pm

si tema de azi sa mi o fac
pai era prin 1992 cand avea baiatul meu cel mare 11 luni si mi a decedat mama ,stateam cu ea in casa si atunci am avut o vecina care acum imi e cumatra dar si cea mai buna prietena ,care atunci cand am avut nevoie de ea ca sa stea cu cel mic sa oferit fara sa stea pe ganduri cu toate ca si fetita ei era micuta ,cam asta cred ca e tema care a zis o zana si bunanteles daca apelez la ea sa stea cu a mea catelusa nu zice nu
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde gabrielle » Lun Iul 16, 2007 8:57 pm

maine de dimineata merg sa imi inscriu copilu la liceu $-20 $-6
Imagine
gabrielle
membru
membru

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?