CRISSTINICA scrie:SUPER! NU MI-AM STRICAT MEDIA! AZI SUNT IN FORMA DUPA O PERIOADA CAM LUNGA DE NEINSPIRATIE. PRECIS INTRU LA FACULTATEA DE VESELIE GENERALIZATA.
$-20 Asta cu siguranta ! $-6
CRISSTINICA scrie:SUPER! NU MI-AM STRICAT MEDIA! AZI SUNT IN FORMA DUPA O PERIOADA CAM LUNGA DE NEINSPIRATIE. PRECIS INTRU LA FACULTATEA DE VESELIE GENERALIZATA.
carmen scrie:nynna scrie: !examenul il avem pe 20 in constanta si pe23 in bucuresti!
Maine poate nu o sa pot sa-ti spun asa ca inca o data
Maine si pe 23 iulie toti bucurosii vor fi alaturi de tine si Mira
win_gabriela scrie:HMMMMMMMMMMMMMM cred ca aici sunteti, sper celputin ca v*am gasit
malimai scrie:carmen scrie:
O sa ne intalnim si cu ninuca la un MITITEL cu o salata de VARZA. Sper sa ne dea voie in restaurant in SLAPI
ce distractie! va invidiez, dar ma si bucur pentru voi.
Concediu placut si distractie la MAXIM!
win_gabriela scrie:HMMMMMMMMMMMMMM cred ca aici sunteti, sper celputin ca v*am gasit
malimai scrie:Carmen ti-a facut urarea cea mai potrivita MIRA, dar primeste inca o data toate gandurile noastre bune. Sunt sigura ca vei trece cu bine si peste asta.
SUCCES!
...si tie NINA ca te stiu foarte incordata. Te pupik, draga mea
COSTINA scrie:Mult, mult succes MIRA!!!sI TIE nYNNUTZA CA STIU CA AI INIMA PLINA DE EMOTII!!!
GANDUL SI SUFLETUL SUNT ALATURI DE VOI!!!! $-8 $-8 $-8 $-8
CRISSTINICA scrie:LUME NOUA- LUME NOUA! SALUTAM! CAM PE-AICI NE FACEM VEACUL CAND AVEM TIMP. SPUNE-NE DESPRE TINE, GABITZA NR.2
carmen scrie:Adina scrie: Buna dimineata , zana draga ! Sper ca in concediu asta mai dai si "pe-acasa" $-8 $-8
Buna surioara, cum sa nu dau pe acasa? Incercam sa-mi fac si eu pedichiura ca fetele dar nu se poate cu atatia oameni dragi pe forum. Am sa plec cu unghiile netaiate.
win_gabriela scrie:Pai sa incep: bine v-*am gasit, ar fii fost culmea sa nu va gasesc
1, ma straduiesc de 15 minute sa dau de voi
2, ma numesc Gabi si sunt din Tg Mures
3, imi place ca am gasit un grup de oameni TARE PLACUTI
4, sper sa ma familiarizez cu utilizarea site-ului
5, oricum cele doua femei care imi umplu zilnic sufletul "TEO SI TANTA" sunt vinovatele ca ne aflam aici si ma bucura mult pentru asta:) $-8
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 34 vizitatori