CRISSTINICA scrie:LUPTE PE CALDURILE ASTEA? IN CE VA LUPTATI, IN INGHETATE? SAU IN BERI RECI?
cred ca in inghetate si ventilatore si alturi scuri reci! ]11 ]11 ]11
CRISSTINICA scrie:LUPTE PE CALDURILE ASTEA? IN CE VA LUPTATI, IN INGHETATE? SAU IN BERI RECI?
Adina scrie:win_gabriela scrie:
IAR V-AM pierdut,of of of, trebuie sa iau o franghie ceva, sa ma asigur ca nu fac boacane pe acilea.
Multumesc de cadou! Adina
A intrebat Ofelia daca bine am retinut cum sa imi ziceti
Puteti sa imi ziceti simplu win, sunt obisnuita, asa mi se zice pe net, e mai simplu :)
Bine, Win ! Inteleg ca esti o invingatoare ! ]8
carmen scrie:SorceresS scrie:Sunt extrem de fericita ca am ocazia sa vorbesc cu oameni asa speciali cum sunteti voi $-7 $-7 $-7
Sunt in vacanta tocmai ce am terminat clasa a 12`a si acum ma relaxez pana in octombrie ]4
Vacanta? Uraaaaaaaaaaaaa, suntem de invidiat. Tu, stef, adi, ana maria si eu. SIC surioara. Este mai ceva decat. Te oftici? ]11 ]11 ]6
adi scrie:gabrielle scrie:buna adi ]8 banuiam eu ca se lucreaza
buna, dupa ani de zile in care nu s-a facut nimic sau apucat si ei in sfarsit ]11
Adina scrie:carmen scrie:Vacanta? Uraaaaaaaaaaaaa, suntem de invidiat. Tu, stef, adi, ana maria si eu. SIC surioara. Este mai ceva decat. Te oftici? ]11 ]11 ]6
Da, ma oftic! Nu-i corect ! Ia treceti voi la treaba si nu mai leneveti ! Haide, haide, alinierea si munca , munca, munca $-6
adi scrie:Adina scrie:
Da, ma oftic! Nu-i corect ! Ia treceti voi la treaba si nu mai leneveti ! Haide, haide, alinierea si munca , munca, munca $-6
Lasa mai nu plange ca fac parte din asociatia muncitorilor fara oprire(AMO) si eu muncesc ]1 ba la site, ba mai cade cate-un dulap fuga sa-l ridicam
adi scrie:Adina scrie:Carmen , cum stam cu bagajele ? Eu zic sa le trimiti inainte si tu sa mai ramai pe-acasa ! Poate apare Steff si te duce cu
carmen vrei sa vin si eu? am putine bagaje stii tu..
adi scrie:CRISSTINICA scrie:IN AUGUST. MARIUS TRAGE SA MERGEM LA MARE DAR PE MINE NU MA PREA INCANTA. PLANUL INITIAL ERA SA PLECAM IN SPANIA DAR AM FACUT CEVA SOCOTELI SI AM DECIS CA ANUL ASTA NU NE INCADRAM LA ASA O ESCAPADA. PANA ATUNCI MA COC PE AICI. IAR SAMBAT MA COC LA NUNTA LA CRAIOVA.
vreau prajitura de la nunta imi aduci?
te rog eu frumos
]11 ]11 ]11Adina scrie:carmen scrie:Sti bine raspunsul. Daca trebuie te mai astept o zi, numai sa vi
Si ce-ar fi sa mai astepti apoi inca o zi si inca una si inca una...tot asa pentru fiecare bucuros pana se termina concediul ! Hi, ce zici ? ]5 ]6
nynna scrie:Prezent ..adina ..zana mica...zii sefu??!! ]11 ]11
Adina scrie:adi scrie:si-au pus scripeti in jos si respectiv in sus ]11 asa ca, traficul este asigurat ]11
Aveti grija cu scripetii aia sa-i mai ungeti din cand in cand cu niste ulei sa nu scartaie ca altfel aveti o simfonie de toata frumusetea ! ]11
Adina scrie:carmen scrie:Lasa ca vine si timpul vostru. Si, chiar, ne aduci prajitura?
Ce mancaciosi sunt unii ]4
Poftiti de luati cu incredere
Adina scrie:adi scrie:@adina
ungem ungem ungem ]11
Daca tot v-ati intrat in ritm , nu treceti si pe la altii cu renovarile ? Asta ca sa nu va plictisiti ! Ce zici , Adi ? ]6
CRISSTINICA scrie:CELE MAI DULCI PRAJITURI PENTRU VOI! LE PUN IN SERVETEL.
CRISSTINICA scrie:FII ATENTA ADINA, CA SEFUL NU VREA SA NE RASPUNDA! NE-A DAT PE LA NAS CU ANUNTUL SI NE LASA SA NE AGITAM PE AICI INTREBANDU-NE DACA INTR-ADEVAR NE CITESTE TEO. BINE, CRED CA NE CITESTE DAR CHIAR ACUM? ACUM-ACUM?
adi scrie:TEO TE CITESTE, DACA AI CEVA SA-I SPUI LEGAT DE EMISIUNE SAU DE POSTUL ROMANTICA, PE CARE-L CONDUCE, NU EZITA! PAREREA TA CONTEAZA!
APASA AICI
adi scrie:@CRISTINICA
TEO VA CITESTE MESAJELE, DAR NU ACUM, CAND ARE TIMP, SEARA DUPA EMISIUNE.
ATENTIE ESTE O CAMPANIE DE STRANGERE MESAJE DE PARERI SI OPINII, NU DE CONTACT TEO TRANDAFIR, PROBABIL NU VA AVEA TIMP SA RASPUNDA, PROGRAMUL EI ESTE SUPER INCARCAT.
carmen scrie:CRISSTINICA scrie:ORICE MISCARE- INCLUSIV DINTR-UN DEGET- PRODUCE ARDERE DE CALORII. DOAR CA TREBUIE SA PRESTESZI CEV AVREME CA SA SE VADA REZULTATE. SCHIMBI VREO 3 TASTATURI PANA ATUNCI. ]11
Ce bine-ar fi. Eu omor tastaturi 8-10 ore la lucru si acasa pana ma dor degetele si n-am slabit![]()
![]()
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 41 vizitatori