CRISSTINICA scrie:NU MA ASTEPT LA RASPUNS, E SUFICIENT CA POT SA EXPRIM CEVA STIIND CA MA CITESTE.
carmen scrie:CRISSTINICA scrie:VAD CA AZI ADINA E CU TINTA PE ZANA. NU TACE, NU MINTE SI NU IARTA! ]4
asa este cand ai surori mai mici
carmen scrie:Asta ca sa nu ma uitati $-11
Adina scrie:Chiar vreti sa strig catalogul ? Bineeeee ! Sa incepem : Adi , Anamaria, Amelia, Amalia, Carmeeeeen , Nynna , Adiem , Cristinica, Florina, Gabriela , Costina, Claudia ......
Daca o mai tin mult asa , incaruntesc de tot ]5 Gata, cred ca pot sa trag un pui de somn ... Poate veniti intre timp !
Adina scrie:ofelia scrie: ]8
dragele mele ma retrag .....spor la discutii.... $-8
O ZI MINUNATA , OFELIA ! ]8
Adina scrie:CRISSTINICA scrie:SUPER! NU MI-AM STRICAT MEDIA! AZI SUNT IN FORMA DUPA O PERIOADA CAM LUNGA DE NEINSPIRATIE. PRECIS INTRU LA FACULTATEA DE VESELIE GENERALIZATA.
$-20 Asta cu siguranta ! $-6
ASTA AM SI FACUT, AM DAT O IDEE CARE MA BANTUIE MAI DE DEMULT.adi scrie:CRISSTINICA scrie:NU MA ASTEPT LA RASPUNS, E SUFICIENT CA POT SA EXPRIM CEVA STIIND CA MA CITESTE.
SCRIETI CU TOATA INCREDEREA
CRISSTINICA scrie:NYNNA, NU STIU DE CE AI EMOTII1 COPIII DESTEPTI SI CARE STIU CE VOR DE LA VIATA LOR ESTE IMPOSIBIL SA NU REUSEASCA CE-SI PROPUN. SUNT SIGURA CA FATA TA ESTE ASA, SO, WHY WORRY? GANDESTE-TE CE MANDRA VEI FI DE STUDENTA TA PESTE CATEVA ZILE.
nynna scrie: ]8 ]8 ]8 Prezent adina..eram la lecturat.... ca ati scris nu gluma!
m-am amuzat tare mult pe mesajele voastre de bucurosi adevarati! $-7 $-7 $-6 $-6Si asa mi-am luat doza de bucurinol ..de care chiar aveam mare nevoie ..si iata-ma zambind! ]11 ]11
]11 ]11 ]11 ]11 Felicitarii! ]11 $-7 $-6CRISSTINICA scrie:]2 SUNT PREMIANTA CU CORONITA, VIITOR STUDENT AL FACULTATII DE VESELIE GENERALIZATA. ASA-I CA MI S-A URCAT LA CAP? DACA MAI AJUNG SI NANO-BUCUROS CRED CA PLEZNESC-SAU PLESNESC?!?- DE FERICIRE. DEJA NU MA MAI INCAPE PIELEA! CA DOAR DE-AIA MA DUC SI LA SALA.....
Adina scrie:CRISSTINICA scrie:NU MA ASTEPT LA RASPUNS, E SUFICIENT CA POT SA EXPRIM CEVA STIIND CA MA CITESTE.
Exact ! Asta este cel mai important ! ]2
CRISSTINICA scrie:]2 SUNT PREMIANTA CU CORONITA, VIITOR STUDENT AL FACULTATII DE VESELIE GENERALIZATA. ASA-I CA MI S-A URCAT LA CAP? DACA MAI AJUNG SI NANO-BUCUROS CRED CA PLEZNESC-SAU PLESNESC?!?- DE FERICIRE. DEJA NU MA MAI INCAPE PIELEA! CA DOAR DE-AIA MA DUC SI LA SALA.....
CRISSTINICA scrie:INSEAMNA CA AZI N-AM STAT DEGEABA PE AICI, DACA AM REUSIT S O REMONTAM PE NYNNA INSEAMNA CA NE-AM FACUT TREABA! DESI CHIAR NU PRICEP DE CE SA FIE TRISTA, DAR POATE CA NU TREBUIE SA STIM NOI CHIAR TOT.
win_gabriela scrie:Felicitari pentru bac, si bafta pentru admiterea la facultate, care deja e pe trei sfert luat:)
Vacanta e meritata pe deplin:)
Eumai am maine, cica am avut si eu un concediu de o saptamana, din care am trecut aproape zilnic pe acolo:( dar peste o luna sper sa imi iau si eu revansa la concediu.
CRISSTINICA scrie:NU-NU-NU, NU-I NICI O PROBLEMA, NU TOATA LUMEA-SI POATE PUNE SUFLETUL PE TAVA. EU SPRE EXEMPLU V-AS PUTEA POVESTI MULTE DIN LUCRURILE CARE MA SUPARA TARE SI MA FAC SA MA INTRISTEZ, DAR STIU CA V-AR DUREA SI PE VOI POATE LA FEL DE TARE SI NU VREAU. E SUFICIENT SA RAD CU VOI PE-AICI SI TARE BINE-MI FACE. IMI ADUC AMINTE CA LA MINE PAHARUL E JUMATATE PLIN- CU APA PLATA CU LAMAIE, BINEINTELES!- SI SAR IN PICIOARE CA HOPA MITICA! ]4
CRISSTINICA scrie:E SUFICIENT SA RAD CU VOI PE-AICI SI TARE BINE-MI FACE. IMI ADUC AMINTE CA LA MINE PAHARUL E JUMATATE PLIN- CU APA PLATA CU LAMAIE, BINEINTELES!- SI SAR IN PICIOARE CA HOPA MITICA! ]4
win_gabriela scrie:Felicitari pentru bac, si bafta pentru admiterea la facultate, care deja e pe trei sfert luat:)
Vacanta e meritata pe deplin:)
Eumai am maine, cica am avut si eu un concediu de o saptamana, din care am trecut aproape zilnic pe acolo:( dar peste o luna sper sa imi iau si eu revansa la concediu.
Adina scrie:CRISSTINICA scrie:E SUFICIENT SA RAD CU VOI PE-AICI SI TARE BINE-MI FACE. IMI ADUC AMINTE CA LA MINE PAHARUL E JUMATATE PLIN- CU APA PLATA CU LAMAIE, BINEINTELES!- SI SAR IN PICIOARE CA HOPA MITICA! ]4
Parca te si vad topaind Si clientii ce spun ? ]11 ]11
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Google [Bot] şi 36 vizitatori