CRISSTINICA scrie:ASA-I CA MI-AM LUAT NASUL LA PURTARE? CE M-AM PUS EU SA FAC CAFELE, MAI ALES CA NICI NU MA PRICEP. DAR ERA ASA LINISTE CA AM ZIS CA TOATA LUMEA DOARMEEEEE, NUMAI EU NU POT SA DOOOORM....
carmen scrie:nynna scrie: !examenul il avem pe 20 in constanta si pe23 in bucuresti!![]()
Maine poate nu o sa pot sa-ti spun asa ca inca o data
Maine si pe 23 iulie toti bucurosii vor fi alaturi de tine si Mira
CRISSTINICA scrie:IA TE UITA! LINISTE MARE IN CASA NOASTRA. CAND ZANA NU-I ACASA UCENICII VRAJITORI TOPAIE IN JURUL MESEI. PENTRU ASTAZI VA PREZINT RAPID O CAFELUTA FIERBINTE CA SA STITI CU CE VA VETI CONFRUNTA AZI LA BULETINUL METEO. GRIJA MARE SA NU VA OPARITI.
CUM APA FIERBE-N IBRICEL SA ADAUGAM CU GRABIRE: MULTA RACOARE, MULTA BAFTA LA EXAMENE, MULTA MULTA VESELIE SI NU IN ULTIMUL RAND OPTIMISM. INDULCIM TOTUL CU UN ZAMBET DE JUR IMPREJUR IAR IN BUZUNAR VOM TINE O FIOLA DE CALCIU IN CAZ DE SUPRAINCALZIRE.
SALUTARI, BUCURIE, DRAGII MEI VA ASTEPT LA CAFEA. $-8
nynna scrie:si am trimis teleportat mai multa briza marina..sa va racoriti si voi un pik!ati simtit?? $-7
steff scrie:chiar azi la mare m'am gandit mai mult ca in orice alta zi..asa mi'e de dor..sper ca undeva dupa 30 sa ajung cateva zile..deocamdata de maine dupa'amiaza imi fac 'disparitia' ]11 de pe forum pt cel putin vreo 10 zile...direct la balea ma opresc..mi'e dor sa imi fie frig. ]4 ..si apoi probabil prin delta..asta daca mai pot fi despartiti ai mei de munte..asa'i cand dragostea e mare ]5 si apoi dupa o trecere de maxim o zi pe acasa, ar trebui sa ajung si la mare ca prea dor imi e..asta e inca discutabil, deci cu atat mai mult multumesc nina ca te gandesti si la noi cand te bucuri de briza $-4 $-6
CRISSTINICA scrie:MULTUMESC PENTRU APRECIERI. DIN PACATE NI SE RACESC CAFELELE PE AICI IN SINGURATATE. CE STIU EI, SUNT IN CONCEDIU.... ADI CINE STIE CE MUSCHI MAI FACE CARAND MOBILE.... EH!
CRISSTINICA scrie:......TOATA LUMEA DOARMEEEEE, NUMAI EU NU POT SA DOOOORM....
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori