• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

Ce ar fi sa ne intilnim ?

Multumiri lui ROMY, intemeietorul subiectului!

Mesajde CRISSTINICA » Vin Iul 20, 2007 10:17 am

CE LEGUME PROASPETE SI FRUCTE NE-AI ADUS, OFELIA?
sunt o ratzushca tare norocoasa! prietenii stiu de ce!
http://crisia.net/
CRISSTINICA
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde CRISSTINICA » Vin Iul 20, 2007 10:26 am

IAR VORBESC SINGURA PE AICI. LASA CA O SA VA FIE VOUA DOR DE MINE PANA LUNI CAND VIN CU PRAJITURELE SI BOMBONELE....
CRISSTINICA
membru
membru

:)

Mesajde win_gabriela » Vin Iul 20, 2007 10:27 am

Buna dimineata, s-a sculat si rata , asa zice vorba din popor, eu mi*s treaza de mult, dar credeam ca nu e nmeni pe acilea :) dar supriza!
Omul trebuie sa aiba si prieteni si dusmani! Prietenii il invata ce trebuie sa faca, iar dusmanii il obliga sa faca ce trebuie!
win_gabriela
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Vin Iul 20, 2007 10:28 am

]7 ]8 HELLO, WIN. NOI NE TREZIM DEVREME. EI, EU SUNT LA SERVICIU, CA AICI AM NET SI DE-ASTA MA VEZI ASA CU NOAPTEA-N CAP. NU E CARMEN PE AICI, EA INTRA SI MAI DEVREME. CE PLANURI AI AZI?
CRISSTINICA
membru
membru

Re: :)

Mesajde win_gabriela » Vin Iul 20, 2007 10:29 am

Nu! Cristina mi-s pe acilea si eu, inca imi PRIND urechile cu forumul asta, inca tot nedumerita mi-s, dar macar stiu sa va gasesc mai repejor:)
Am fost in piata si am luat un pepene urias, l-ampus in frigider, peste o ora sunteti invitatii mei la pepene rece, sa ne racrim sufletele nitell, ca ne omoara vremea asta
Omul trebuie sa aiba si prieteni si dusmani! Prietenii il invata ce trebuie sa faca, iar dusmanii il obliga sa faca ce trebuie!
win_gabriela
membru
membru

Mesajde win_gabriela » Vin Iul 20, 2007 10:31 am

De luni, eu voi putea intra doar dupa masa de acasa, la servici au sistat netul , suntem de rasul curcii, oricum de acolo nu aveam timp de navigare, azi mai profit si de dimineata ca sunt acasa:)
HMMMMMM planuri pe ziua de azi, AU PICAT DEJA< nu am fost destul de harnica si nu am ajuns sa imi fac si cumparaturile, deci voi merge maine la prima ora, pana sa rasara soarele :) , in rest azi chiar imi voi face de cap, program de VOIE , azi am sa navighez in voie :)
Ultima oară modificat de win_gabriela pe Vin Iul 20, 2007 10:37 am, modificat de 3 ori în total.
win_gabriela
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Vin Iul 20, 2007 10:33 am

PEPENE! ESTI SIGURA CA SE RACESTE INTR-O ORA? PE AICI SUNT CAM PROSTI PEPENII DIN CAUZA SECETEI, CEI URIASI NU SI-AU FACUT INCA APARITIA. CE LUCREZI? PROBABIL CA ERA PREA COSTIITOR NET-UL.
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde win_gabriela » Vin Iul 20, 2007 10:36 am

NU! GRESIT Cristina, nu e scump netul , e o retea de multe pc uri si oricum are un an gratuitate la abonament, E GANDIREA UNORA DE VINA< care au inca impresia ca netul E LUX< nu necesitate, eu daca as locui in zona in care imi desfasor activitatea, trageam de acasa netul acolo:) dar nu am cum ca stau tocmai in capatul celalat de oras. Lucrez in sistemul sanitar, sunt cadru sanitar :)
PEPENELE da! garantat, decimi-am bagat nasul prin frigider, si se racesteeeeeeeeeeeeeeeee :) asa ca taman bine intr-o ora, si sa stii ca sunt tare buni:) pana acum am nimerit unul si unul:)
Ultima oară modificat de win_gabriela pe Vin Iul 20, 2007 10:39 am, modificat 1 dată în total.
win_gabriela
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Vin Iul 20, 2007 10:39 am

EU SUNT FARMACISTA. NOI FACEM TOATE RAPORTARILE PE NET, TRANSMITEM CE AVEM PE MAIL, VEZI STIRI, AI LISTA DE PACIENTI NU POT SA INTELEG CUM NU-SI DORESC SA AIBA. DAR MAI AVEM MULT PANA DEPARTE.
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde win_gabriela » Vin Iul 20, 2007 10:44 am

AOLEUUUUUUUUUUUUUUuu :) greu si la farmacie , greu ca ingreuneaza UNII INTENTIONAT niste chestii.
Degeaba gasim noi cai de comunicare intre voi si noi, ca unii stau de-a curmezisul. SPER SA SE REZOLVE treburile astea, sa ne usureze tuturor munca, si mai ales pacientul sa nu se simta DAT LA O PARTE in tot BALCIUL intretinut de unii domni care au niste interese la mijloc.
Dar asta din pacate nu depinde de noi, sa putem solutiona. dar ne macina zilnic sufletul.
win_gabriela
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Vin Iul 20, 2007 10:56 am

AM INVATAT SA NU MA MAI MIR DE NIMIC. DE BATAIA DE JOC SI DE LIPSA DE ORGANIZARE CARE TE PUN PE DRUM DEGEABA SI DE MULTE ALTELE. AI DREPTATE. TOATA LUMEA DA SUS SI TARE CU INTERESUL PACIENTULUI DAR DE FAPT ALA E ULTIMUL LA CARE SE GANDESC. SI N-AR FI MARE LUCRU SA-I INFORMEZE, NU ALTCEVA. VREI SA FACI ANALIZE GRATUITE CAND NEA ION DIN CORCOIANU CARE COBOARA LA ORAS O DATA PE LUNA NICI HABAR N-ARE CU CE SE MANANCA ASTEA.
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde ofelia » Vin Iul 20, 2007 11:01 am

CRISSTINICA scrie:CE LEGUME PROASPETE SI FRUCTE NE-AI ADUS, OFELIA?

]8
AM CUMPARAT BANANE ,NECTARINE ,.....LEGUME FEL DE FEL . CARNE DE VITA SA FAC CATEVA PIFTELUTE , PULPE DE PASARE PT FRIPTURI....DE DIMINEATA, LA ORA 4 , M-AM SCULAT SI AM FACUT O CIORBA DE DOVLECEI CU IAURT DEGRESAT ....TREBUIE SA LAS TOTUL PREGATIT CA MAINE PLEC LA BUCURESTI SI DUMINICA LA SLATINA LA UN POST DE TV LOCAL PT O EMISIUNE IN DIRECT CU TELESPECTATORII.... $-8 $-8 $-8

UUUUUUUFFF.....CA TARE SERIOASA AM DEVENIT .... ]11 ]11 ]11
TU CAND PLECI LA NUNTA ...... $-8 $-8 $-8 $-5 $-8 $-8 $-8
Imagine
Imagine

SA VA FIE VIATA CA UN CANTEC DE VALOARE , CA O FLOARE CU NUME DE TEO !
ofelia
membru
membru

Mesajde ofelia » Vin Iul 20, 2007 11:03 am

win_gabriela scrie:Buna dimineata, s-a sculat si rata , asa zice vorba din popor, eu mi*s treaza de mult, dar credeam ca nu e nmeni pe acilea :) dar supriza!

]8 ]8 ]8
SALUT ,WIN ....SA TE COMPLETEZ CU ....RATA ..... ]11 ]11 ]11 TRECE RATA DUNAREA , SI RATOIUL DUPA EA ..... ]11 ]11 ]11
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Vin Iul 20, 2007 11:03 am

CA SA NU MURIM DE CALD O SA PLECAM LA NOAPTE CED CA PE LA 5. ASTA DUPA CUM ZICE SI DOM' SOFER, ADICA MARIUS. IMI PREGATESC TOALETA SI BAGAJELUL SI SUNT GATA. CRED CA INCERC SA MERG SI LA SALA AZI, SA VEDEM CE CALDURI MAI SUNT.
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Vin Iul 20, 2007 11:04 am

EU NU TREC NICI O DUNARE! mi-e frica DE VARTEJ. MA LIMITEZ LA LACURI MICI
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde ofelia » Vin Iul 20, 2007 11:08 am

CRISSTINICA scrie:EU NU TREC NICI O DUNARE! mi-e frica DE VARTEJ. MA LIMITEZ LA LACURI MICI

]8 ]8 ]8
]11 ]11 ]11 ]11 CHIAR TI-E FRICA DE ....APA ....????? ]1
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde win_gabriela » Vin Iul 20, 2007 11:10 am

HAHAHAHA Ofelia,
MAMAMAMAMAMA ce harnica fiinta esti:) BRAVO ai facut prea multe pe ziua de azi, eu am fost mai lenesa, profit si eu ca de luni intru in forta o luna la munci, asa ca, dar promit ca maine inainte de rasaritul soarelui , sa mi iau carutul si valea la cumparaturi:)
Cristina mergi la nunta, pe caldurile astea, tulvaiiiiiiiiiiiiiii :( pai cred ca ar fi ideal direct la costume de baie sa va limitati, altfel va sufocati acolo. Doamne! chiar suntem asa rai sa meritam sa trecem prin calvarul asta, iarna ba ne ingheata ciocurile, vara murim de clad, de la o extrema la alta, si astia vor sa mai aiba si POPOR SANATOS<
Ultima oară modificat de win_gabriela pe Vin Iul 20, 2007 11:13 am, modificat 1 dată în total.
win_gabriela
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Vin Iul 20, 2007 11:11 am

DA, MI-E RUSINE SA SPUN. SA STIM NUMAI NOI, CRED CA SUNT SINGURA RATZUSHCA FARA HABAR SA INOATE. CAND ERAM MICI NE-AM INSCRIS LA UN CURS DE INOT. AM DAT 25 LEI PE VREMEA LUI CEAU SESCU SI CAND MI-AM CUMPARAT CASCA, HALAT DE BAIE, COSTUM SI PAPUCEI DE PLASTIC S-A ANULAT CURSUL. SI ASA AM RAMAS EU FARA A STI SA INOT. SI MAI AM O PROBLEMA: NU SUPORT APA IN URECHI.
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde win_gabriela » Vin Iul 20, 2007 11:15 am

HEHEHEHE cam asa am patit si eu Cristina cu cursul de RATUSCA, doar ca era o grupa prea mare pentru mine, dar m-am uitat la ei ce le face CALAUL de instructor, era un tip tare RAU , asa il vedeam eu, era cat un urias pe langa mine si faceam si eu in bazinul mic, ce faceau cei mari , si asa copacel , copacel am prins ARTA RATUSTELOR:)
Cristinica, eu am sa ies, sa termin TORTURA cu gatitul :) vorbim mai incolo:)
win_gabriela
membru
membru

Mesajde ofelia » Vin Iul 20, 2007 11:27 am

win_gabriela scrie:Doamne! chiar suntem asa rai sa meritam sa trecem prin calvarul asta, iarna ba ne ingheata ciocurile, vara murim de clad, de la o extrema la alta, si astia vor sa mai aiba si POPOR SANATOS<

]11 ]11 ]11 CE TE VAITI SORO .... ]11 ]11 ]11 CU ....POPOR SANATOS .... ]11 ]11 ]11 ....UITE CUM NE FACEM NOI ...CALIREA ... ]11 ]11 ]11
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Vin Iul 20, 2007 11:32 am

CE SA SPUN, MA MULTUMESC SA FAC SI EU MAC-MAC PE LANGA APA. SI SA-MI INMOI LABUTELE.
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde ofelia » Vin Iul 20, 2007 11:32 am

CRISSTINICA scrie:DA, MI-E RUSINE SA SPUN. SA STIM NUMAI NOI, CRED CA SUNT SINGURA RATZUSHCA FARA HABAR SA INOATE. CAND ERAM MICI NE-AM INSCRIS LA UN CURS DE INOT. AM DAT 25 LEI PE VREMEA LUI CEAU SESCU SI CAND MI-AM CUMPARAT CASCA, HALAT DE BAIE, COSTUM SI PAPUCEI DE PLASTIC S-A ANULAT CURSUL. SI ASA AM RAMAS EU FARA A STI SA INOT. SI MAI AM O PROBLEMA: NU SUPORT APA IN URECHI.

]8 ]8 ]8 CRISSTINICAAAAA.....AI AUZIT DE STILUL DE INNOT ...CA TOPORUL PE LA FUNDUL .....APEI ..... ]11 ]11 ]11
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde ofelia » Vin Iul 20, 2007 11:34 am

CRISSTINICA scrie:CE SA SPUN, MA MULTUMESC SA FAC SI EU MAC-MAC PE LANGA APA. SI SA-MI INMOI LABUTELE.

]8 ]11 ]11 ]11 FACI ....MAC,MAC , MAC .....PUISORII SA MI-I IMPAC ......TOT PE LEC ....TOT PE LAC ...... ]11 ]11 ]11
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Vin Iul 20, 2007 11:34 am

ALA PENTRU MINE S-A INVENTAT. DAR MA FERESC SA-L PRACTIC.
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde ofelia » Vin Iul 20, 2007 11:36 am

CRISSTINICA scrie:ALA PENTRU MINE S-A INVENTAT. DAR MA FERESC SA-L PRACTIC.

]11 ]11 ]11 ]11 ... ]6 ]6 ]6 ... ]11 ]11 ]11 ... ]6 ]6 ... ]11 .. ]6 ]6 ..

SOROOOOOOOOOOO.....NU MA LASA CA ...MOOOOOOOORRRRRRRR..... ]11 ]11 ]11 ]11 ]11
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?