win_gabriela scrie:Merg si eu sa MACAI da, sub DUS< ca altfel simt ca iau foc aici langa pc. Sa nu-mi uit colacul:) ca apoi pot macaii ca nu ma aude nimeni :(
adi scrie:@adina sper sa ne trimita:)) ]11
@ofelia
daaaaa eu sunt un caz pierdut lasa ca stiu eu, o sa fiu eu frumos cand porcul va zbura ]11
adi scrie:@ofelia
daaaaa eu sunt un caz pierdut lasa ca stiu eu, o sa fiu eu frumos cand porcul va zbura ]11
Adina scrie:win_gabriela scrie:Merg si eu sa MACAI da, sub DUS< ca altfel simt ca iau foc aici langa pc. Sa nu-mi uit colacul:) ca apoi pot macaii ca nu ma aude nimeni :(
Cred ca macaitul asta l-am auzit eu mai devreme si nu stiam de unde vine ]11 Ce-o fi patit Win , de nu a mai aparut ? Ma bate-un gand ca o fi luat exemplul lui Carmen si sta sa sufle la dus sa se usuce ]6
Adina scrie:adi scrie:@ofelia
Vai, Adi , chiar voiam sa te anunt ca pe-aici tot zboara porcii si nu stiam ce i-o fi apucat ]11 . Acum ai dezlegat misterul ! ]2
adi scrie:]11 ]11 ]11 ]6 ]6 ]6
doar nu o sa ziceti ca nu sunt frumos,
doar sutem o familie. dar sa stiti adevarul doare dar este suportabil $-8 $-9 $-7
ofelia scrie:Adina scrie:Ce-o fi patit Win , de nu a mai aparut ? Ma bate-un gand ca o fi luat exemplul lui Carmen si sta sa sufle la dus sa se usuce ]6
]11 ]11 SI CREZI CA O SA REUSEASCA IN TIMP RECORD SA USUCE ....APA.... ]11 ]11
Adina scrie:ofelia scrie:Adina scrie:Ce-o fi patit Win , de nu a mai aparut ? Ma bate-un gand ca o fi luat exemplul lui Carmen si sta sa sufle la dus sa se usuce ]6
]11 ]11 SI CREZI CA O SA REUSEASCA IN TIMP RECORD SA USUCE ....APA.... ]11 ]11
Nu prea cred , recordul l-a batut Carmen ! Depinde cat de mult timp i-a luat si macaitul , functie de asta a crescut si volumul de apa si umiditatea ! Asa incat daca ii place tare mult sa macaie mai are muuuult de suflat ]11
adi scrie:]11 ]11 ]11 ]6 ]6 ]6
doar nu o sa ziceti ca nu sunt frumos,
doar sutem o familie. dar sa stiti adevarul doare dar este suportabil $-8 $-9 $-7
NU ZICE DE DOUA ORI! TOCMAI ACUM A TRECUT UN STOL FALFAIND FRUMOS DIN ARIPI! TU ESTI FRUMOS PE DINAUNTRU ASTA CONTEAZA. CEL PUTIN PENTRU FETELE CARE MERITA BAGAREA IN SEAMA.adi scrie:@adina sper sa ne trimita:)) ]11
@ofelia
CRISSTINICA scrie:CE ARSENAL! DAU TURCII, SA STIU SA FUG SI SA OTRAVESC FANTANILE. DE FAPT LA CATA APA ESTE NU MAI E NEVOIE, II OMORAM PRIN TEMPERATURI RIDICATE.
Jokep scrie:Ce noutati mai aveti penru mine? $-4 ]8
CRISSTINICA scrie:MULTUMESC, ADINA. VA PUP, DE DATA ASTA CHIAR AM PLECAT. MA DUC SA-MI ARANJEZ TOALETA PENTRU LA NUNTA. NE CITIM LUNI, POATE MAI GASESC PE CAREVA PE AICI.... $-6 $-7 $-8
P.S. SPER SA NU FIU LUNI ASA ]10 BYE-BYE
CLAUDIA scrie:LA MAMI MAI STAU PANA SAMBATA..DAR DUMINICA PLECAM MAI DEPARTE ASA CUM NE-AM PROPUS..SPRE SFARSITUL LUNII SPER SA MA REINTORC ACASA..SI LA VOI BINEINTELES..CA MI-E TARE DOR.. $-8
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 40 vizitatori