]8ofelia scrie:nynna scrie:]8 ]8 buna gabriele..sunt pe aici..am tot citit....ce ati scris!
frumoase poze ! $-6
am vb cu zana si flori ..maine ma intilnesc cu ele si cu Mihaela ..mamaika de ingeras...si cu Amelia!O sa fie o zi deosebita si minunata..abia astept...! $-6 $-7 ]5
$-9
buna seara ninnutza .....ma bucur f. mult ca va intalniti cu zana ....sa le pupi din partea mea pe toate bucuroasele de la constanta ..... $-8 $-8 $-8 $-5 $-8 $-8 $-8
CRISSTINICA scrie:ASA-I CA MI-AM LUAT NASUL LA PURTARE? CE M-AM PUS EU SA FAC CAFELE, MAI ALES CA NICI NU MA PRICEP. DAR ERA ASA LINISTE CA AM ZIS CA TOATA LUMEA DOARMEEEEE, NUMAI EU NU POT SA DOOOORM....
steff scrie:m'am luat dupa mirosul de cafea si am ajuns acasa ]8
din pacate nu stau mult..dar din fericire va anunt ca in doar cateva ore ies din cuptor si migrez spre locuri mai racoroase..deocamdata doar la vreo 30 km de iasi, la unchiul meu care 'insista' sa sarbatoreasca majora familiei ]11 si uite asa pun capat si seriei '3 zile si 3 nopti'..iar de maine dimineata, p'aci ti'i drumul..nici nu stiu sigur unde voi merge, doar ca la balea ajung cu siguranta, iar in delta aproape sigur
nu scapati, mergeti cu mine,aveti fiecare loc la fereastra in $-8 $-6
va las si astazi un colet cu cate $-4 si un gand bun [cu mentiune speciala pt mira, care astazi trece prin mari emotii] $-5
mi'e deja dor de voi desi nici n'am plecat inca ]5..ne citim in vreo 10 zile dupa calculele mele...v'am pupat $-4 $-4 $-4
adi scrie:@adina sper sa ne trimita:)) ]11
@ofelia
daaaaa eu sunt un caz pierdut lasa ca stiu eu, o sa fiu eu frumos cand porcul va zbura ]11
CRISSTINICA scrie:MULTUMESC, ADINA. VA PUP, DE DATA ASTA CHIAR AM PLECAT. MA DUC SA-MI ARANJEZ TOALETA PENTRU LA NUNTA. NE CITIM LUNI, POATE MAI GASESC PE CAREVA PE AICI.... $-6 $-7 $-8
P.S. SPER SA NU FIU LUNI ASA ]10 BYE-BYE
ofelia scrie:COSTINA scrie:Ofelia, acum am aflat din cele citite ca azi ai avut emisiune!!! Felicitari!!! ]8 ]8 ]8 ]8
]8
costinaaaaaaa.....NU astazi am avut emisiunea .....ci DUMINICA trecuta la DR. TURNU SEVERIN si MAINE plec la BUCURESTI iar DUMINICA la SLATINA la o EMISIUNE TELEVIZATA care va dura 3 ore , transmisiune in direct .... $-8 $-8 $-4 $-8 $-8 $-5 $-8 $-8 $-9
gabrielle scrie:am scos pozele de la serbarea celui mic va pun niste poze $-6
aici era inainte sa le dea diplomele erau toata casa dar nu ia putut scoate decat pe parti
aici cu diploma
aici amandoi in clasa
aici nasu cu finu
aici cel mic si cu iepurila ]5
sper ca nu v am plictisit $-20
Adina scrie:Carmen este in apropiere de Sighisoara , orasul unde a inflorit iubirea voastra, Costina ! Da' stii ce ne transmite ? Cica sa fim cuminti ! ]5 ]11
steff scrie: am vazut la tv cat de bine e la mare [zana ma ofer sa te duc eu..daca ti'e frica de elicopter..luam pe'josul ]11 daca am trecut de ziua asta nu ma mai sperie nimic [44 grade la ora 3] ]
adi scrie:gabrielle scrie:]11 ]11 vino
pe 1 sunt acolo la cuptor
da e cald de murim si aici
nynna scrie:chiar daca suntem aici la mare e cald...
adi scrie:acu ca zana e plecata eu aici singur au zis sa ma mituiasca ca barbate nu au pus ati vazut nu? ]11 ]11 ]11
florina scrie:ofelia scrie:COSTINA scrie:Ofelia, acum am aflat din cele citite ca azi ai avut emisiune!!! Felicitari!!! ]8 ]8 ]8 ]8
]8
costinaaaaaaa.....NU astazi am avut emisiunea .....ci DUMINICA trecuta la DR. TURNU SEVERIN si MAINE plec la BUCURESTI iar DUMINICA la SLATINA la o EMISIUNE TELEVIZATA care va dura 3 ore , transmisiune in direct .... $-8 $-8 $-4 $-8 $-8 $-5 $-8 $-8 $-9
sa ai mult succes ofelia!
ofelia scrie:ZANA ....SPER CA AI AJUNS CU BINE PE LITORAL SA AI UN CONCEDIU PLACUT ALATURI DE BUCUROASELE DE FLORINA , NINNUTZA , AMELIA ,AETHEIA ....VA IMBRATISEZ PE TOATE CU MULT DRAG SI DOR ...
carmen scrie:ofelia scrie:ZANA ....SPER CA AI AJUNS CU BINE PE LITORAL SA AI UN CONCEDIU PLACUT ALATURI DE BUCUROASELE DE FLORINA , NINNUTZA , AMELIA ,AETHEIA ....VA IMBRATISEZ PE TOATE CU MULT DRAG SI DOR ...
Multumim ofelia. In seara asta chiar ca pot sa le imbratisez dar, stai la rand. Mai intai pentru mine si apoi pentru voi. Oare nu o sa ramanem lipite?
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori