CRISSTINICA scrie:IAR VORBESC SINGURA PE AICI. LASA CA O SA VA FIE VOUA DOR DE MINE PANA LUNI CAND VIN CU PRAJITURELE SI BOMBONELE....

CRISSTINICA scrie:IAR VORBESC SINGURA PE AICI. LASA CA O SA VA FIE VOUA DOR DE MINE PANA LUNI CAND VIN CU PRAJITURELE SI BOMBONELE....
steff scrie:
va las si astazi un colet cu cate $-4 si un gand bun [cu mentiune speciala pt mira, care astazi trece prin mari emotii] $-5
mi'e deja dor de voi desi nici n'am plecat inca ]5..ne citim in vreo 10 zile dupa calculele mele...v'am pupat $-4 $-4 $-4
adi scrie:daaaaa eu sunt un caz pierdut lasa ca stiu eu, o sa fiu eu frumos cand porcul va zbura ]11
Adina scrie:
Si au mai trecut doua saptamani de atunci . Tare mult ne lipsesti , draga noastra Claudia $-6 !
Sper ca nu ai uitat intalnirea noastra la
Te pupam dulce si asteptam sa te intorci acasa ! $-8
COSTINA scrie:Bucurosilor, haideti adunarea la Teo si sa dam cu totii click ca sa vb cu Zana! Asa a spus, dam click si e aici $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8
ofelia scrie:
ZANAAAAAAAAAAAA....IA SPUNE CUM E LA MARE ......?????? $-8 $-8 $-8
$-8 LOVESTE-NE CU VESTI .....
ofelia scrie:am vb cu sulfinica si m-a rugat sa va transmit toata dragostea ei , mi-a zis ca ii este tare doooor de toti bucurosii ...ea nu oate vorbii cu noi pt ca i-a MURIT ......CALCULATORUL .... si pana la toamna nu are nici o sansa sa-si procure altul ....va pupiceste pe toti si toate ....
]11florina scrie:adi scrie:@adina sper sa ne trimita:)) ]11
@ofelia
daaaaa eu sunt un caz pierdut lasa ca stiu eu, o sa fiu eu frumos cand porcul va zbura ]11
mai cand eram mai micutza stiam o poezie, ete:
"zboara porcul in tarie
zboara ca o papadie
da din aripi si vasleste si codita si`o roteste"
]11 ]11 ]11 ]11
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 28 vizitatori