• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

Ce ar fi sa ne intilnim ?

Multumiri lui ROMY, intemeietorul subiectului!

Mesajde nynna » Sâm Iul 21, 2007 1:58 pm

carmen scrie:Imagine Buna dimineata bucurie. Mi-a batut soarele in geam si a bulucit peste mine o chemare catre bucatarie. Este o vreme splendida. Linistea este rupta din cand in cand de cantecul cocosilor, insectele inca dorm dupa canicula de ieri iar papagalii, agatati sub vie, isi spun buna dimineata, il aud mesterind una alta si pe tatal florinei, Florina? Florina inca doarme dupa ce am innebunito aseara iar Stefan, sotul florinei, se lupta sa se nasca. Nu stiti? Este ziua lui astazi. Azi avem zi de Imagine de Imagine si de Imagine dar asta mai pe seara, cu inca 3 bucurosi. O rapim de la mama ei pe mihaela, o facem sa chiuleasca de la serviciu pe Amelia si, asa cu inima plina de bucurie, ne intalnim cu ninuca. Am mari emotii dar sa nu spuneti la nimeni. Si ca sa fiu sigura ca nu spuneti va mituiesc, va fac cafeluta. Iau Imagine il pun pe foc si, n-o sa credeti dar, am gasit aceleasi borcanase si la florina. Cel cu bucuria revederii este aproape plin, voi lipsiti ca sa se umple, asa ca-l rastorn in ibricel. Adaug prietenie, veselie, intalniri de neuitat, emotii, multa iubire, destainuri, mangaiere, placere si petrecere maxima. Si pentru ca avem muuuulti sarbatoriti astazi am sa pun sanatate, dorinte implinite, pentru ana maria vise realizate, pentru Stefan putere si indeplinirea tuturor dorintelor ascunse, pentru puiul cel mic a lui Gabrielle, bafta in continuare. Peste toate pun nerabdare, success si bucuria de a fi student. Un indulcitor potrivit ar fi SPERANTA.
Am sa amestec bine Imagine si gata cafeluta

Va doresc o zi in care sa realizati tot ce va propuneti Imagine

]8 ]8 buna bucurosilor ..buna bucurie...!Multumim ptr cafeluta magica..si numar orele pana ma intilnesc cu voi! $-7 $-7 $-6
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Localitate: "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima."
Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde nynna » Sâm Iul 21, 2007 2:01 pm

carmen scrie:
CRISSTINICA scrie:NICI O GRIJA, PANA SA DISPAR EU PIERITI VOI CA FANTOMA DE LA OPERA!
]11 ]11 ]6 ]6
]11
]11 pai chiar asa se procedeaza..cred ca sunt efectele caldurii... ]11 ]11 ]11 ]11
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde nynna » Sâm Iul 21, 2007 2:03 pm

carmen scrie:
nynna scrie:[
..avem niste salvamarii Woow! ]11 ]11

Unde? unde? si mie de ce nu mi-a spus nimeni? ninuca, fa lista, eu sunt prima Imagine

]8 ]8 ]8 ]11 II gasim la esplanada! ]2 ]1 ]5 ]11
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde nynna » Sâm Iul 21, 2007 2:06 pm

COSTINA scrie:Buna, bucurie!!!
Va pupic-pupic $-8 $-8 $-8 $-8

Eu aseara nu am prea dormit pt ca ieri Victor a baut prea putina apa si am stat toata noaptea sa-i dau apa. Din fericire, a baut in somn aproape 150 ml de apa.
Sper ca la voi nu e chiar asa cald, ca la noi e ingrozitor
]8 ]8
buna costina..te pupik si multa sanatate ingerasului tau !Da-i o lingurita de ceiut si de lamine cu toata dragostea! $-7 $-6
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde nynna » Sâm Iul 21, 2007 2:07 pm

COSTINA scrie:LA MULTI ANI PT STEFAN, SOTUL LU' TUSHI DRAGA!!!

Imagine

La multi ani ..sa fiesanatos ,fericit alturi de voi multe bucurii si impliniri!a pup! $-7 $-6
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde hana » Sâm Iul 21, 2007 7:10 pm

Inca am pielea de gaina pe mine, nu stiti cata emotie mi-a fost dat sa traiesc pt cateva minute, nici acum nu mi-am revenit asa ca..am zis sa scriu cateva vorbe cu emotia proaspata ca sa simtiti si voi din ea.
Dragii mei, m-a sunat Tushi si am vb rand pe rand cu Zana, cu Miha, cu Nynnutza si cu Amika. Nu-mi venea sa cred, nici acum nu-mi vine.
Toate bucuroasele voioasa va pupa de nu mai pot. Am citat, macar asta nu am uitat.
Am vb cu bucuroasele din cealalalta camera si cand am revenit, aveam lacrimi in ochi...ca sotul meu m-a intrebat speriat ,,Ce s-a intamplat''..Asa ca..n-am lasat sa se usuce lacrimile, ci am venit repede-repede sa va scriu.
Doamne, cate emotie se simtea si-n glasurile lor, voiosie....dor...
Zana se pare ca de atata emotie e agitata si o inteleg asa de bine..ca si eu am mancarici:)

VA IUBESC, BUCUROASE DRAGI!!!

$-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8
hana
membru
membru

Mesajde hana » Sâm Iul 21, 2007 7:11 pm

Luni va fi cu noi pe forum si iubita noastra prietena, Claudia!!!
Youpiiiiiiii ]7 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8
hana
membru
membru

Mesajde hana » Sâm Iul 21, 2007 7:15 pm

Dupa ce veti citi cele scrise, sunt convinsa ca veti da click-ul acela de care spunea Zana $-8 $-8 $-8 $-8 $-8
VA IUBESC BUCUROSII MEI DRAGI!!! $-8 $-8 $-8 $-8
M-AUZITIIIIIIIIIIIIII????
VA IUBESC!!! $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8
hana
membru
membru

Mesajde gabrielle » Sâm Iul 21, 2007 10:02 pm

florina scrie:
gabrielle scrie:ce fain e de voi ca sunteti la mare $-6 multi pupicii la toate si multa distractie $-7

gabitza urca in tren, te asteptam la gara HAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII $-9 $-9 $-9

florina la mare nu am ajuns ,dar a facut zana o vraja si am vorbit cu voi $-6
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde gabrielle » Sâm Iul 21, 2007 10:04 pm

carmen scrie:
gabrielle scrie:am scos pozele de la serbarea celui mic va pun niste
[

Frumosi si destepti puiuti ai gabrielle. Sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii $-11

mersi zana si mersi florina $-6
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde gabrielle » Sâm Iul 21, 2007 10:07 pm

COSTINA scrie:Gabi sa-ti traiasca baietii si sa te bucuri de ei!!! Frumosi baieti, o sa fie nebunie cu fetele ]2 ]2 ]2
Danny parca e leit tu:)
Pupicei $-8 $-8 $-8 $-8 $-8

mersi costina dar sa sti ca majoritatea zic de cel mic ,ca seamana cu mine leit dar acum numai stiu mai bagat in ceata ]11 ]11 ]11
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde gabrielle » Sâm Iul 21, 2007 10:09 pm

COSTINA scrie:Inca am pielea de gaina pe mine, nu stiti cata emotie mi-a fost dat sa traiesc pt cateva minute, nici acum nu mi-am revenit asa ca..am zis sa scriu cateva vorbe cu emotia proaspata ca sa simtiti si voi din ea.
Dragii mei, m-a sunat Tushi si am vb rand pe rand cu Zana, cu Miha, cu Nynnutza si cu Amika. Nu-mi venea sa cred, nici acum nu-mi vine.
Toate bucuroasele voioasa va pupa de nu mai pot. Am citat, macar asta nu am uitat.
Am vb cu bucuroasele din cealalalta camera si cand am revenit, aveam lacrimi in ochi...ca sotul meu m-a intrebat speriat ,,Ce s-a intamplat''..Asa ca..n-am lasat sa se usuce lacrimile, ci am venit repede-repede sa va scriu.
Zana se pare ca de atata emotie e agitata si o inteleg asa de bine..ca si eu am mancarici:)

si eu am vorbit cu toate nu imi venea sa cred asa m am emotionat $-8 $-8 $-8 imi batea inimioara sa iasa sa vina la voi $-6 $-6
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde gabrielle » Sâm Iul 21, 2007 10:10 pm

COSTINA scrie:Luni va fi cu noi pe forum si iubita noastra prietena, Claudia!!!
Youpiiiiiiii ]7 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8

ce bine ca imi e dor de sury $-6
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde gabrielle » Sâm Iul 21, 2007 10:14 pm

buna seara bucurosilor ]8 la noi e 38 de grade eu astept sa sune sotu sa imi zica ,cum a ajuns acum sa vedem daca nu suna iar fac noapte alba ,baiatul meu cel mic sa plans ca nu a venit nimeni la el am incercat sa ii explic ,ca a mea surioara si a lui matusa e in spital si fini uni sunt la tara si alti or fi pe la mare ,munte asta e ,nu am idee ce a inteles dar cred ca a inteles ceva
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde nynna » Sâm Iul 21, 2007 10:18 pm

COSTINA scrie:Inca am pielea de gaina pe mine, nu stiti cata emotie mi-a fost dat sa traiesc pt cateva minute, nici acum nu mi-am revenit asa ca..am zis sa scriu cateva vorbe cu emotia proaspata ca sa simtiti si voi din ea.

Buna bucurosilor..abia m-am intors de la intilnirea cu bucurosii:ZANA,FLY,MIHAELA.AMELIA si ingerasul de bucuros!
acum inca sunt in transa,,,nu m-am dezmeticit ..ca sa va pot sa va redau toate emotiile sentimentele prin care am trecut ..clipele minnate ptrecute impreuna cu bucurosii!Doar vreau sa va spun ZANA ..e CHIAR ZANA! $-7 $-6
si mai ales sunt atat de fericita ca am avut ocazia sa vorbesc cu voi a fost cel mai frumos cadou pecare mi l-a putut face ZANA...
Va iubesc si va multumesc ca existati !Ma simt asa de bogata...!!!1Imagine
Shot at 2007-07-21 $-7 $-6

Imagine
Shot at 2007-07-21
Am sa va las doar doua poze in care se vedeti cum va zimbim gandinu-ne la voi dragi nostri bucurosi!
Va pupik pe fiecare cu mare drag! $-7 $-6 $-8 $-7 $-6 $-8
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde gabrielle » Sâm Iul 21, 2007 10:22 pm

super fain nynna $-6 ce a facut Mira? ca am uitat sa te intreb de emotionata ce eram $-8
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde nynna » Sâm Iul 21, 2007 10:33 pm

]8 ]8 Buna draga mea gabriele! Inca nu am aflat rezultatele finale ...probabil maine..inca ne mai fierb ..un pik..ca de dupa atata caldura sa dam si in clocot de asteptare!
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde gabrielle » Sâm Iul 21, 2007 10:36 pm

te cred nynna ,ce oameni pai si cand aflati si cand veniti in Bucuresti daca Doamne fereste?
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde nynna » Sâm Iul 21, 2007 10:38 pm

Si vreau sa va mai spun ca Mamika de ingeras..e o frumuserte de fata care mi-a intart in suflet!Ingerasul imbracat intr-o rochita alba era o bombonica DULCEEE!De ,asa mamika asa ingeras! $-6
Maine am sa mai revin cu poze si sa va mai povestesc..ca acum sunt blocata!cred ca si caldurile sunt de vina...mi-au dilatat neuronii ]11 ]11 ]11
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde gabrielle » Sâm Iul 21, 2007 10:41 pm

$-8 ce frumos v-ati distrat azi $-6 mare, nisip , bucurosi super $-6
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde nynna » Sâm Iul 21, 2007 10:42 pm

Imagine
Shot at 2007-07-21

De la treasa Esplanada am facut acesta poza ca sa simtiti briza marina impreuna cu cele mai dulci pupikuri ptr fiecare! $-7 $-7 $-7 $-6 $-6 $-7 $-7 de la totii bucurosi aflati aici la mare! $-7 $-6
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde gabrielle » Sâm Iul 21, 2007 10:50 pm

$-8 ce fain se vede marea ,acolo erati cand am vorbit la telefon?
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde nynna » Sâm Iul 21, 2007 10:50 pm

gabrielle scrie:te cred nynna ,ce oameni pai si cand aflati si cand veniti in Bucuresti daca Doamne fereste?

Pai daca aflam maine ..ca nu a intart la fara taxa la profilul care doreste Mira ..maine seara plecam spre bucuresti ca pe 23 la ora 14 avem examen!
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde gabrielle » Sâm Iul 21, 2007 10:57 pm

aham inteleg nynna dar sa dea Dumnezeu sa intre $-6
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde nynna » Sâm Iul 21, 2007 10:58 pm

gabrielle scrie:$-8 ce fain se vede marea ,acolo erati cand am vorbit la telefon?

Da acolo eram cu toti... am petrecut clipe inedite ... timpul a trecut foarte repede ... si inca nu am avut timp sa ne povestim mai multe ....plus ca Zana trebuia sa plece...a stat atat de putin $-11
Plus ca nu toate pozele facute cu telefonul au iesit clare!asat-i!
La plecare ..parca aaveam senzatia ca altcineva se desparte de l zana .de bucurosi..inca eram ..in transa.. toate aceste momente .parca era prea mult ptr mine si nu stiam cum sa ma comport.....sa nu pierd nici -o clipa ..sa o intiparesc bine in suflet si in minte...
Zana o sa va povesteasac ea mult mai bine ..ca ea are darul de a reda momentele petrecute impreuna!
$-6
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?