carmen scrie:Buna dimineata bucurie. Mi-a batut soarele in geam si a bulucit peste mine o chemare catre bucatarie. Este o vreme splendida. Linistea este rupta din cand in cand de cantecul cocosilor, insectele inca dorm dupa canicula de ieri iar papagalii, agatati sub vie, isi spun buna dimineata, il aud mesterind una alta si pe tatal florinei, Florina? Florina inca doarme dupa ce am innebunito aseara iar Stefan, sotul florinei, se lupta sa se nasca. Nu stiti? Este ziua lui astazi. Azi avem zi de
de
si de
dar asta mai pe seara, cu inca 3 bucurosi. O rapim de la mama ei pe mihaela, o facem sa chiuleasca de la serviciu pe Amelia si, asa cu inima plina de bucurie, ne intalnim cu ninuca. Am mari emotii dar sa nu spuneti la nimeni. Si ca sa fiu sigura ca nu spuneti va mituiesc, va fac cafeluta. Iau
il pun pe foc si, n-o sa credeti dar, am gasit aceleasi borcanase si la florina. Cel cu bucuria revederii este aproape plin, voi lipsiti ca sa se umple, asa ca-l rastorn in ibricel. Adaug prietenie, veselie, intalniri de neuitat, emotii, multa iubire, destainuri, mangaiere, placere si petrecere maxima. Si pentru ca avem muuuulti sarbatoriti astazi am sa pun sanatate, dorinte implinite, pentru ana maria vise realizate, pentru Stefan putere si indeplinirea tuturor dorintelor ascunse, pentru puiul cel mic a lui Gabrielle, bafta in continuare. Peste toate pun nerabdare, success si bucuria de a fi student. Un indulcitor potrivit ar fi SPERANTA.
Am sa amestec binesi gata cafeluta
Va doresc o zi in care sa realizati tot ce va propuneti
]8 ]8 buna bucurosilor ..buna bucurie...!Multumim ptr cafeluta magica..si numar orele pana ma intilnesc cu voi! $-7 $-7 $-6