]8 ]8COSTINA scrie:Nici eu nu mai pto judeca..toate apele din lume aprca sunt pe mine si curg..eu beau apa, insa Victor de azi dimineata a baut doar 50 ml de apa:((((
ce ma mai fac..ca nu mai stiu....
win_gabriela scrie:BUNA DIMINEATA va spun si eu, e TEROARE, efectiv nu mai suport caldurile astea.
URASC CANICULA din tot sufletul meu, vreau SNOW: gata ajunge! vreau la reni, vreau la mos craciun, vreau la pinguini, efectivsimt ca nu pot JUDECA ] ]1
adi scrie:Buna ziua, Bucurosilor!
Ce fericit am fost ieri cand a sunat telefonul, urlau manelele pe o terasa pe de strand :) dar...
am vorbit cu Bucurosii, reuniti la Constanta, gazda a fost Florina.
Am vorbit cu Nina, Amica, Mihaela, Florina si cu o doamna pe nume Carmen, nu stiu cine a fost, dar incerc sa aflu si va spun.
Sa aveti grija de voi, beti multa apa!
Victoras trebuie sa bei si tu, ca o superi pe mami!!!
COSTINA scrie:Gabi, sper sa fi inteles Andu ..ca...oricum si-a facut ziua cand a fost si tati lui acasa.
Aveti grija de voi si...ha-ha bine ca te-am bagat in ceata ]11 ]11 ]11 ]11
Prea multa lumina strica:)) ]6 ]6 ]6 ]6
va imbratisez dulce $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8
nynna scrie:]8 ]8 ]8 ]8 Buna BUCUROSILOR...buna bucurie...va spun o veste plina de Bucurieeee !!!!!!!!!!!Sunt o mamaika fericitaaa!!!!!!!!!!!!!!!
MIRa a intrat cu 9 62 a 9-a la fara plata la afaceri si relatii internationale!!!!!
Sunt beata de bucurie..si va impartasesc cu drag acesta minunata veste!Va multumesc ptr incurajari si gandurile voastre bune ..au avut efect! $-6 $-7 $-6 $-7 $-6 $-8
Va pupicesc dulceee pe fiecare cu mare drag! $-7 $-7 $-7 $-7 $-7 $-7 $-6 $-6 $-6
COSTINA scrie:Nici eu nu mai pto judeca..toate apele din lume aprca sunt pe mine si curg..eu beau apa, insa Victor de azi dimineata a baut doar 50 ml de apa:((((
ce ma mai fac..ca nu mai stiu....
adi scrie:Buna ziua, Bucurosilor!
Ce fericit am fost ieri cand a sunat telefonul, urlau manelele pe o terasa pe de strand :) dar...
am vorbit cu Bucurosii, reuniti la Constanta, gazda a fost Florina.
Am vorbit cu Nina, Amica, Mihaela, Florina si cu o doamna pe nume Carmen, nu stiu cine a fost, dar incerc sa aflu si va spun.
Sa aveti grija de voi, beti multa apa!
Victoras trebuie sa bei si tu, ca o superi pe mami!!!
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori