nynna scrie:
De la treasa Esplanada am facut acesta poza ca sa simtiti briza marina impreuna cu cele mai dulci pupikuri ptr fiecare!
adiem scrie:Sa va spun ca ieri m-am aflat pentru cateva clipe in biroul Andreei? Sa va spun ca am dat mana cu ea si nu mai stiam pe ce lume sunt desi ea este cel mai firesc si bun om de pe Pamant? Va spun !
Poate nu ma veti crede ...acum cand ma gandesc parca nici mie nu-mi vine sa cred ca totul a fost aievea! NU voi uita niciodata aceasta zi!
Doamne, iti multumesc!
nynna scrie:]8 ]8 ]8 ]8 Buna BUCUROSILOR...buna bucurie...va spun o veste plina de Bucurieeee !!!!!!!!!!!Sunt o mamaika fericitaaa!!!!!!!!!!!!!!!
MIRa a intrat cu 9 62 a 9-a la fara plata la afaceri si relatii internationale!!!!!
Sunt beata de bucurie..si va impartasesc cu drag acesta minunata veste!Va multumesc ptr incurajari si gandurile voastre bune ..au avut efect! $-6 $-7 $-6 $-7 $-6 $-8
Va pupicesc dulceee pe fiecare cu mare drag! $-7 $-7 $-7 $-7 $-7 $-7 $-6 $-6 $-6
COSTINA scrie:Buna Bucurie!!!
]8 FELICTARI, MIRA!!!!
sI TIE, MAMICO FERICITA!!! $-8 $-8 $-8 $-8 $-8
CRISSTINICA scrie:
RECOMADARI TURISTICE: ZONA HOREZU ESTE DEOSEBITA, PE LANGA PEISAJ PUTETI VEDEA SATELE OLARILOR- SI LUCRARILE LOR, BINEINTELES- MANASTIREA HUREZI SI MANASTIREA BISTRITA, MANASTIRI MARI, DEOSEBIT DE FRUMOASE. PEISAJUL LA BISTRITA ESTE INCREDIBIL.
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori