• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

Ce ar fi sa ne intilnim ?

Multumiri lui ROMY, intemeietorul subiectului!

Mesajde carmen » Lun Iul 23, 2007 6:02 am

Imagine MIRABELA
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde carmen » Lun Iul 23, 2007 6:07 am

COSTINA scrie:Ma bucur ca Tushi si Zana se distreaza frumos!!! Aveti grija la salvamarii aia draguti ]2

Nu i-am gasit Imagine Imagine Imagine
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Lun Iul 23, 2007 6:13 am

nynna scrie:Imagine

De la treasa Esplanada am facut acesta poza ca sa simtiti briza marina impreuna cu cele mai dulci pupikuri ptr fiecare!

Sa stiti ca asa este. Ninuca a facut poza cu gandul la voi. Este racoarea pe care, special v-a trimis-o de la esplanada.
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Lun Iul 23, 2007 6:57 am

Ce-am gasit aici?

adiem scrie:Sa va spun ca ieri m-am aflat pentru cateva clipe in biroul Andreei? Sa va spun ca am dat mana cu ea si nu mai stiam pe ce lume sunt desi ea este cel mai firesc si bun om de pe Pamant? Va spun !
Poate nu ma veti crede ...acum cand ma gandesc parca nici mie nu-mi vine sa cred ca totul a fost aievea! NU voi uita niciodata aceasta zi!
Doamne, iti multumesc!

Draga marie, ia dezvolta tu subiectul. Cand, cum? Te asteptam sa ne bucuri cu povestea ta Imagine
Ultima oară modificat de carmen pe Lun Iul 23, 2007 7:46 am, modificat 1 dată în total.
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde adrian » Lun Iul 23, 2007 7:25 am

Buna dimineata Bucurosilor!!!

Cata liniste pe la noi prin casa..
doarme lumea, o fi in concediu? ]8
adrian
membru
membru

Mesajde carmen » Lun Iul 23, 2007 7:57 am

Stirile de dimineata Imagine

Mira a intrat la facultate. Felicitari Imagine

Saptamana trecuta, marie a dat mana cu andreea godeanu. Cand si in ce imprejurari, in stirile de seara (sper) Imagine

Adi, pleca sa-si caute o firma care sa-i instaleze aerul conditionat. ]11 ]11 (nu stie ce-l asteapta ]6 )

Crisstinica se intoarce de la nunta. Daca ne-a adus sau nu prajituri, in jurnalul de preanz Imagine

Claudia cu stiri de vacanta va venii cat de curand. Pana atunci o zi racoroasa la toata lumea

Imagine Apa, beti multa apa, te ajuta la hidratare, cura de slabire si intinerirea pielii.

Imnul zilei

DATI CLICK AICI

Predeau legatura celor de la meteo Imagine
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde Adina » Lun Iul 23, 2007 8:05 am

BUNA DIMINEATA , BUCUROSII MEI DRAGI !

Cat ma bucur pentru miniconcediul lui Carmen si bucuroasa intalnire cu stim noi cine ! Sunteti minunati ! Am fost si eu printre fericitii care au vorbit la telefon cu Amelia , Mihaela, Nynna , Florina si , bineinteles , cu o zana buna ! V-am simtit atat de aproape ! De fapt tot timpul va simt astfel , dar totusi , in momentele alea ma simteam si eu acolo cu voi la esplanada ! $-6

Superbe poze !

Felicitari , Mirabela ! $-20 Stiam noi ca asa va fi !
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Lun Iul 23, 2007 8:07 am

carmen scrie:Imnul zilei

]11 Asa ati dansat voi acolo la esplanada ? ]5

Suuuuuper imn ! ]2
Adina
membru
membru

Mesajde ofelia » Lun Iul 23, 2007 9:23 am

nynna scrie:]8 ]8 ]8 ]8 Buna BUCUROSILOR...buna bucurie...va spun o veste plina de Bucurieeee !!!!!!!!!!!Sunt o mamaika fericitaaa!!!!!!!!!!!!!!!
MIRa a intrat cu 9 62 a 9-a la fara plata la afaceri si relatii internationale!!!!!
Sunt beata de bucurie..si va impartasesc cu drag acesta minunata veste!Va multumesc ptr incurajari si gandurile voastre bune ..au avut efect! $-6 $-7 $-6 $-7 $-6 $-8
Va pupicesc dulceee pe fiecare cu mare drag! $-7 $-7 $-7 $-7 $-7 $-7 $-6 $-6 $-6

$-9 $-9 $-9 FE-LI -CI -TARIIIIIIIIIIIIIIII.......! $-9 $-9 $-9

$-8 $-8 $-8 SA-TI TRAIASCA , FATA , SA TE BUCURI DE EA SI DE REZULTATELE EI $-8 $-8 $-8 $-5 $-8 $-5
SI EU MA BUCUR SINCER DE BUCURIA TA ......TE IMBRATISEZ CU MULT DRAG SI DOR .... $-5 $-5 $-5 $-8 $-5 $-5 $-5
Imagine
Imagine

SA VA FIE VIATA CA UN CANTEC DE VALOARE , CA O FLOARE CU NUME DE TEO !
ofelia
membru
membru

Mesajde Jokep » Lun Iul 23, 2007 11:00 am

Felicitari pentru vestea plina de bucurie! ]2
Jokep
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Lun Iul 23, 2007 11:02 am

BUNA ZIUA SI BINE V-AM GASIT LA RADIO CLUBUL BUCUROSILOR. INAINTE DE A VA PREZENTA UN EXTRAS DIN STIRILE DE LA PRANZ TRANSMITEM INCA O DATA CEL MAI CALDE FELICITARI MIRABELEI, CEA MAI PROASPATA STUDENTA. BAFTA SI O PREAFRUMOASA VIATA DE STUDENT!
IATA STIRILE PE SCURT: IN ACEASTA DIMINEATA AM REVENIT DIN CALATORIA MEA CARE INTRE TIMP A DEVENIT MAI LUNGA DECAT S-A PLANUIT. NUNTA A FOST SUPERBA, EXCEPTIONAL ORGANIZATA SI CU INIVITATI MULTI SI FOARTE VESELI. TEMPERATURA A AJUNS LA NIVELURI GREU DE SUPORTAT DAR ASTA NU A IMPIEDUCATT PE NIMENI SA SE BUCURE PENTRU CEI DOI TINERI INSURATEI SI SA SE VESELEASCA, DE, CA LA NUNTA. TINERII PLEACA IN VOIAJ DE NUNTA IN STRAINATATE, LA MUNTE, LA -2 GRADE CELSIUS (FERICITII!) IAR NOI RAMANEM CU AMINTIREA FRUMOASEI PETRECERI PRILEJUITA DE UNIREA LOR, A MESEI BOGATE SI MUZICII FRUMOASE.
PENTRU AMANUNTE VA ASTEPT CU INTREBARI LA TEL 0800-BUCURIE
sunt o ratzushca tare norocoasa! prietenii stiu de ce!
http://crisia.net/
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde hana » Lun Iul 23, 2007 11:38 am

Buna Bucurie!!!

]8 FELICTARI, MIRA!!!!
Imagine
sI TIE, MAMICO FERICITA!!! $-8 $-8 $-8 $-8 $-8
hana
membru
membru

Mesajde hana » Lun Iul 23, 2007 11:42 am

sTARE VREMII_DEZASTRUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
DOAR BUCURIA ACOPERA CALDURA SUFOCANTA!!!

EU ...SINCER NU AM CUM SA FIU ATAT DE VESELA..IAR AM STAT TOATA NOAPTEA CU VICTOR, E PLIN DE BUBITE DE CALDURA...E ENERGIC SI ACESTA E SINGURUL LUCRU CARE-MI DA PUTERE!

VA PUP PE TOTI SI O SA INTRU SI EU CAND MAI DOARME EL. $-8 $-8 $-8 $-8
hana
membru
membru

Mesajde nynna » Lun Iul 23, 2007 11:43 am

]8 ]8 Buna bucurosilor ..buna bucurie! ]8 ]8 ]8
Multumesc mult ptr urarile voastre si gandurile voastre!
$-7 $-6 $-6
Cristinica ma bucurca ai petrecut minunat la nunta chiar daca a fost canikula!
Gabita ..e super fain ca poti vb cu sotul si dany pe net!asa ii simti mereu aproape si dorul de ei e mai usor de indurat!
Buna Ofelia.Adina, cristina ,Carmen ,ady ,WIN,Costina si tuturor care mai sunteti pe aici!
Va urez o zi racoaroasa cu multe impliniri si sa speram ca la "stirile de seara" sa ne vorbim!
Va pupik si aveti grija de voi!Da-ti cu apa .da-ti cu apa! ]11 ]11 ]9 $-7 $-6 $-7 $-6
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Localitate: "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima."

Mesajde nynna » Lun Iul 23, 2007 11:50 am

COSTINA scrie:Buna Bucurie!!!

]8 FELICTARI, MIRA!!!!
Imagine
sI TIE, MAMICO FERICITA!!! $-8 $-8 $-8 $-8 $-8

]8 ]8
buna bucurie ...buna mamaika de ingeras bucuros! $-7
Multumesc draga mea!Ma bucur ca victor are energie ..acesta eun semn bun..cu rabadrae si multe lichide o sa trecem si peste asta!Ptr bubite cred ca buna pudra mentolata...daca nu ma insel!
O zi plina de racoare! $-7 $-7 $-6 $-6
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde nynna » Lun Iul 23, 2007 11:57 am

Aseara am simtit nevoia sa sa ma racoresc in apele marii ..si gandul meu era cei dragi ..si ma ales la bucurosii mei ..care isi doresc ..asemenea" senzatii racaoroase"
fiecare val care imi mangaia picioarele ..era un un gand"racoros " spre voi...Imagine
Shot at 2007-07-23
Prin acesta imagine va teleportez ..racoarea marii cu mare drag!Vapup cu drag pe totii!
Imagine
Shot at 2007-07-23 $-7 $-6
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde gabrielle » Lun Iul 23, 2007 12:48 pm

super faine poze nynna $-6
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde gabrielle » Lun Iul 23, 2007 12:51 pm

buna ziua bucurosilor ]8
azi avem o tema ciudata rau ]11 zana te intreci pe tine cu temele astea si cum nu am nici o legatura scriu de unde a lasat zana
la meteo:
o canicula in toata tara in bucuresti la ora 12 erau 37 de grade beti multe lichide ]9 si racoritiva des ]2
predau legatura la sport
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde nynna » Lun Iul 23, 2007 12:54 pm

Mii de scuze ..ca nu am respectat tema Zana...am sa mi-o refac la stirile serii! ]8 ]8 $-7 $-6
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde gabrielle » Lun Iul 23, 2007 1:52 pm

am iesit la revedere ]3 intru mai pe seara $-6
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Lun Iul 23, 2007 2:04 pm

DRAGI ASCULTATORI VA PREZENTAM STIRILE OREI DOUA SPRE TREI-APROAPE TREI-. CALDURA UCIGATOARE ISI FACE EFECTUL SI ASUPRA ASCULTATORUILOR NOSTRI CARE S-AU RETRAS CARE INCOTRO DIN CALEA DEZASTRULUI: UNII LA MARE ]4 ALTII PE LA SERVICIU SUB AERUL CONDITIONAT, ALTII SE COC LA DOMICILIU. SE CONSTATA CA MARE PARTE DIN CALCULATOARE SUNT INCHISE, FIIND LA RANDUL LOR PRODUCATOARE DE GRADE IN PLUS.
CATE CEVA DESPRE STAREA DRUMURILOR: CEL MAI INTELEPT DACA AVETI DE PARCURS DISTANTE MARI CU MASINA ESTE SA PLECATI NOAPTEA- DUPA CE V-ATI ODIHNIT BINE IN PRELABIL- CIRCULATIA NU VA FI CU MULT MAI PUTIN AGLOMERATA CACI SE STIE CA NOAPTEA CIRCULA TIRURI SI CAMIOANE DAR DRUMUL VA FI CU MULT MAI CONFORTABIL. INTRE PLOIESTI SI TARGOVISTE DRUMUL SUFERA DIN CAUZA GROPILOR SI DAMBURILOR DE TOT FELUL. IN SCHIMB PE RUTA PITESTI CRAIOVA SOSEAUA ESTE PERFECTA, INDEMNANDU-TE SA APESI ACCELERATIA. INCA UN AVANTAJ PENTRU DRUMUL DE NOAPTE: NU CRED SA FIE RADARE, PE 320 KM NU AM VAZUT NICI UNUL.
CA VARIATIE, SOSEAUA INTRE CRAIOVA SI HOREZU ESTE RELATIV BUNA, PEISAJUL ESTE MAI VARIAT DE LA UN PUNCT INCOLO DAR ATENTIE: PLECATI PE ACEASTA RUTA CU BENZINA SUFICIENTA, ALTFEL RISCATI SITUATII FOARTE NEPLACUTE, INTRUCAT IN 112 KM INTALNITI DOAR 2 BENZINARII, AMANDOUA IN ORASUL BALCESTI.
RECOMADARI TURISTICE: ZONA HOREZU ESTE DEOSEBITA, PE LANGA PEISAJ PUTETI VEDEA SATELE OLARILOR- SI LUCRARILE LOR, BINEINTELES- MANASTIREA HUREZI SI MANASTIREA BISTRITA, MANASTIRI MARI, DEOSEBIT DE FRUMOASE. PEISAJUL LA BISTRITA ESTE INCREDIBIL.
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde carmen » Lun Iul 23, 2007 2:13 pm

Stiri sportive

Sambata 2 turisti din tg mures au facut au parcurs distanta de 5x200 m, in pas la inceput vioi ce s-a transformat intru-un taras pe coate, pe o temperatura de 40 grade la umbra, pana la satu de vacanta. Antrenorul personal al celor 2, florina, le-a indicat acest traseu ca avand lungimea de 200 m. Ma refer bineinteles, la distanta dintre delfinariu si satu de vacanta. Castigatoare la dus a fost injuratura de rigoare, la intors, drumul a fost mai scurt, avand in vedere ca ne apropiam de meca noastra aflata la umbra.

Astazi, avand experienta celor 200 m, unul din turisti, adica eu, am batut asfaltul prin oras, impreuna cu gabita, in cautarea unei masini de spalat dupa care ne-am inscris la concursul de mancat orez, concurs organizat de restaurantul chinezesc. Castigator gabita eu pierzand prin abandon.

Imagine Asa cum bine spune crisstinica, stati la umbra si da-i cu apa da-i cu apa. Pentru racorire folositi link-ul

DATI CLICK AICI
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Lun Iul 23, 2007 2:20 pm

Stiri comentate. Reporterul nostru special crisstinica, ne-a facut cea mai completa transmisie privind starea drumurilor, traseele de urmat si punctele turistice. Multumim crisstinica, vom revenii pe racoare cu noi stiri de senzatie

CRISSTINICA scrie:
RECOMADARI TURISTICE: ZONA HOREZU ESTE DEOSEBITA, PE LANGA PEISAJ PUTETI VEDEA SATELE OLARILOR- SI LUCRARILE LOR, BINEINTELES- MANASTIREA HUREZI SI MANASTIREA BISTRITA, MANASTIRI MARI, DEOSEBIT DE FRUMOASE. PEISAJUL LA BISTRITA ESTE INCREDIBIL.

Pe langa recomandarile crisstinicei, va anunt sa fiti atenti la ce zburatoare va musca. La mare se pare ca este in elementul lui un anumit paianjen negru destul de periculor. Ce sa faceti? Ca in clip.

DATI CLICK AICI
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Lun Iul 23, 2007 2:26 pm

Imagine Pentru reteta de prajituri aduse de crisstinica de la nunta sunati la acelati telefon 0800-BUCURIE

Imagine
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Lun Iul 23, 2007 2:46 pm

LA RUBRICA FAPT DIVERS, SFATURI PRACTICE VA PREZENTAM O SUGESIE: IN CAZUL IN CARE CUMVA VA PIERDETI IN CRAIOVA- LA FEL CA UN CUPLU PE CARE-L STIU EU CAR IN LOC SA FACA LA STANGA A FACUT LA DREAPTA INTR-UN LOC- CEL MAI BINE ESTE SA VA PROCURATI O HARTA A ORASULUI. IN NICI UN CAZ SA NU CERETI INDICATII DE LA BASTINASI CA NU AVETI NICI O SANSA. 6 PERSOANE NU NE-AU PUTUT INDRUMA IN MOD CORECT SI MAI ALES USOR CATRE STAREA CIVILA. CU SOARELE IN CAP SI PE TOCURI-EU- SI LA CRAVATA-MARIUS- VA DATI SEAMA CAT AM SAVURAT O PLIMBARE IN RITM ALERT- ERAM IN USOARA INTARZIERE- PE STRAZILE CRAIOVEI, DE JUR IMPREJURUL UNOR CLADIRI. CIREASA DE PE TORT A CONSTITUIT-O CIMENTUL CARE MI-A INTRAT IN SANDALUTE DEOARECE SE LUCRA LA PAVAJE SI PESTE TOT ERA PRESARAT. REZULTATUL ACESTEI PLIMBARI URMATA DE SLUJBA LA BISERICA DE 1 ORA SI 2-3 HORE SI ALTE CATEVA DANSURI A FOST O DITAMAI BASICA IN TALPA STANGA SI NISTE GLEZNE CAT BUTUCUL. LE-AM TRATAT CU APA RECE DIN BELSUG, CACI, CA ORICE FARMACIST CARE SE RESPECTA, NU AVEAM IN BAGAJ NICI MACAR UN PLASTURE.
CRISSTINICA
membru
membru

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?