Buna seara marie. Multumim pentru interventie. Si acum urmeaza emisiunea 'jurnal de vacanta'
Dragutilor, sunt fericita. Mi-am mai indeplinit un vis. Am fost la surioara mea. Dupa un drum luuuuuuuuuuuuuuung, cu o oprire de cateva ore in plina sosea si o stationare de o noapte la sinaia, ajungem in sfarsit la constanta. Mergem un pic la mamaia sa va duc pe toti bucurosii in mare, stam cam o ora pe plaja uzi si plini de alge vorbind cu voi dupa care ne indreptam spre planetarium. Copilul vroia sa vada stelele asa ca, ma asez pe o banca si astept sa coboare ovidiu pe pamant. O sun de la delfinariu pe florina si o intreb unde este satul de vacanta. Ne spune ca de aici mai avem 200 de metri asa ca, lasam masina la umbra si plecam pe cei 200 de metrii spre satul de vacanta. Cum era foaaaaaaaaaaaaaarte cald, si cei 200 de metri s-au dilatat asa ca am facut de 5 ori 200 metrii. Sa va spun cam ce ganduri ‘bune’ i-am trimis florinei? Neeeeeeee. A trecut dar a fost jale mare. Ne plimbam prin satul de vacanta si, dupa ce am constat ca nu mai este cum il stiu, intram intr-un magazinas si imi cumpar o rochita superba alba cu volanase, ce mai, o frumusete de rochita doar ca are in jurul bustului si tinte si pioneze galbui si, cel mai grav, burtica

. In sfarsit, dupa 5x200 m ajungem la masina si via cumpana, la primarie. Primele cuvinte pe care surioara mea le-a spus a fost ‘ciupeste-ma’. N-am facut-o pentru ca nici mie nu-mi venea sa cred ca sunt cu ea. Ne-am strans cu putere in brate sa fim sigure ca suntem una langa alta si am rapit-o de la primarie ca sa o ducem acasa. Aici am fost intampinata de o familie calda, primitoare pe care, parca, o cunosteam de cand lumea. Ce a urmat? Povesti pana tarziu in noapte in jurul unei mese pe care ar fi invidiat-o orice rege. Sarmale, gratar de pui si ficatei, mamaliguta cu branza si smantana. Ne linistim un pic si reusim sa stam un pic la povesti doar noi doua timp in care florina imi face masaj la talpi, bigu bigu NU

. Ma culc a doua zi dupa ce am venit, iar florina, ca un liliac ce se respecta, ramane sa mai vorbeasca un pic cu voi. Adorm cu gandul ca am mai castigat ceva de la viata. Ziua de sambata a fost mai speciala, incapand cu primele ore ale diminetii asa ca, o las pe alta data