Jokep scrie:Am venit decat sa va salut ca mai am treaba. ]8
]11
uite ,draga , o tinerica preocupata de treburi ...... ]11 ]11 ]11
Jokep scrie:Am venit decat sa va salut ca mai am treaba. ]8
florina scrie:Buna Ofelia! Buna Marie!
adiem scrie:va tzuc si eu pe toate bunele mele...zugraviti, zugraviti?
florina scrie:Si eu as fi vrut sa renovez un pic simtirile azi... dar am ramas nevaruita si doar cu cu varul jos de pe peretii sufletului... deh se mai intampla
gabrielle scrie:buna seara bucurosilor ]8 vad ca v ati distrat azi cu zugravii ]11 ]11 eu nu am nevoie de zugrav ca asta e meseria lui al meu si daca ii aduc zice ,cete a apucat femeie cat am fost acasa nu ai vrut sa zugravesti dar cum plecai un pic zugravisi ]11 ]11 ]11 asa ca vi las voua pe toti eu astept alta meserie ]11 ]11 ]11
Jokep scrie:Am avut de dat una bucata mai multe de poze cuiva,i-am mai dat gabrielei ceva,plus ca avea si mama treaba cu mine.Atat ma framanta ]2 ]8
ofelia scrie:gabrielle scrie:buna seara bucurosilor ]8 vad ca v ati distrat azi cu zugravii ]11 ]11 eu nu am nevoie de zugrav ca asta e meseria lui al meu si daca ii aduc zice ,cete a apucat femeie cat am fost acasa nu ai vrut sa zugravesti dar cum plecai un pic zugravisi ]11 ]11 ]11 asa ca vi las voua pe toti eu astept alta meserie ]11 ]11 ]11
]11 ]11 ]11 hai ca nu te cred ..... ]11 ]11 ]11
COSTINA scrie:acesta a fost zugravul principal
si camera arata cam asa
a trebuit s avand si cartile..tot ca sa-l pot plati ]11 ]11 ]11 ]11 ]11
florina scrie:mai dar pe aici parca se sarbatorea ]9 cate o data??? ce o fi cu Claudia???? Tare mi`e dor de ea????
florina scrie:mai dar pe aici parca se sarbatorea ]9 cate o data??? ce o fi cu Claudia???? Tare mi`e dor de ea????
gabrielle scrie:Jokep scrie:Am avut de dat una bucata mai multe de poze cuiva,i-am mai dat gabrielei ceva,plus ca avea si mama treaba cu mine.Atat ma framanta ]2 ]8
mersi mult $-9 sunt faine $-8
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori