COSTINA scrie:Va pupic pe toti, ma bucur Claudia ca ai revenit!!!
Regret ca nu am timp sa citesc ce ati scris ieri..dar peste 2 ore trebuie sa fiu la medic si sincer..am mari dureri de spate, vreau sa stau intinsa in pat.
Claudia, ai primit pozele pe mail???sa-l vezi pe Victor asa cum ai vrut tu:vedeta de Hollywood
$-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8 $-8
CLAUDIA scrie:VEDETI DRAGII MEI BUCUROSI PRIN CE LOCURI FRUMOASE V-AM PURTAT IN SUFLETUL MEU...?
CLAUDIA scrie:SI PT. CA A FOST ZIUA MEA IAR VOI MI-ATI FOST ALTURI..VA OFER DIN TORUL CELOR 30 DE ANI PE CARE I-AM IMPLINIT...ROMY SA NU TE SUPERI CA MA BAG PESTE ZIUA TA..
DACA LA FACUT NU M-A AJUTAT NIMENI MACAR LA TAIAT..
CAM OBOSITA DAR MANDARA DE FLORILE PRIMITE DE LA BAIETII MEI..TRANDAFIRI DE LA CRISTI SI CRINUL DE LA VALI..
CLAUDIA scrie:VEDETI DRAGII MEI BUCUROSI PRIN CE LOCURI FRUMOASE V-AM PURTAT IN SUFLETUL MEU...?
CLAUDIA scrie:OOO BUNA ADINAAAAAAA..MI-ERA UN DOR DE TINE....AM AFLAT CA NICI TU NU AI STA PE ACASA IN VARA ASTA..PARCA AI FOST LA MARE NU-I ASA..?
COSTINA scrie:Ma retrag acum Bucurosi iubiti!!!
VA PUPICESC MUUUUULT SI VA IMBRATISEZ CU MARE, MARE DRAG!!!
carmen scrie: In sfarsit a venit si un pic de racoare. Sa nu va plangeti de caldura ca nu va cred. Si pentru ca s-a schimbat ceva pana si in gradele celsius, astazi va las o cafeluta speciala, cafeluta schimbarii
adi scrie:Buna ziua!
La multi ani Romy!
La uni e bine, la altii este cald, sa aveti grija de voi.
Azi se finalizeaza lucrarile de renovare in apartament. Deci o sa am si eu timp sa mai fiu pe aici. ]9
Sa beti apa, va dau COD rosu astazi la RAS, e musai!
Si pentru ca azi tre sa fiu Romy, nu stiu cum o sa pot, pentru ca el este UNIC
incerc sa va zic
"Daca ma luati in serios, ma intelegeti , tare buna vorba..
CLAUDIA scrie:SI PT. CA A FOST ZIUA MEA IAR VOI MI-ATI FOST ALTURI..VA OFER DIN TORUL CELOR 30 DE ANI PE CARE I-AM IMPLINIT...ROMY SA NU TE SUPERI CA MA BAG PESTE ZIUA TA..
DACA LA FACUT NU M-A AJUTAT NIMENI MACAR LA TAIAT..
CAM OBOSITA DAR MANDARA DE FLORILE PRIMITE DE LA BAIETII MEI..TRANDAFIRI DE LA CRISTI SI CRINUL DE LA VALI..
CLAUDIA scrie:ATAT DE TARE MA BUCUR DRAGA OFELIA CA AM REUSIT SA ITI TREZESC AMINTIRI DE DEMULT..
TE IMBRATISEZ CU MARE DOR SI DRAG..
Adina scrie: Buna ziua , din nou , tuturor bucurosilor , prezenti si absenti !
Provocatoare tema avem astazi ! Oare de-aia Carmen a dat bir cu fugitii sau o fi deja la petrecere cu Romy ? Hmmm, asteptam vesti altfel trecem la artileria grea !
gabrielle scrie:]9 petrecem si noi aici ]10 ]11 ]11 si cand vine zana vede dezmatu ]4
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: BryanMic, CommonCrawl [Bot], Facebook [Bot] şi 44 vizitatori